Platba přes kartu

Anonymní
13.9.12 11:10

platba pres kartu

Tak jsem vcera vyplnila postovni poukazky A a nemela jsem hotovost u sebe ale na karte tak jsem to poslala pres kartu ale porad se mi neodecetly penize..nevite kdy se odectou a jestli budu mit vse zaplacene od vcera nebo az od te doby co se mi to odecte dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1900
13.9.12 11:14

Provedla se platba správně? Platila jsi přes internet nebo jak? Já na internetu to vidím hnedka, že už tam ty peníze nejsou. Ale když platím třeba v obchodě, tak to mizí třeba i 2 dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 11:15

@Liduše na poste

• Citovat
  • Upravit
1900
13.9.12 11:18

Aha, tak tam fakt nevím jak to chodí. Každopádně mi přijde žes teda musela zaplatit poplatek za složenku, že? :) To bude asi jako v tom obchodě. Podle mě ta platba odešla v pohodě a jen se to ještě neodečetlo, ale ve skutečnosti ty peníze už tam dávno nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 11:21

@Liduše prave jsem mela asi 5 slozenek a pres 10 000 sem platila na kartu ze to je levnejsi nez abych platila kazdou slozenku zvlast to bych platila navic pres 100 kc..tak ted nevim jestli prijdou platby tam kam maji kdyz se to neodecetlo

• Citovat
  • Upravit
6529
13.9.12 11:41

Bych se na tom divala jak na jakoukoliv jinou platbu v obchodě, tam to taky trvá den dva než si to banky a obchodnik mezi sebou „řeknou“ a strhnou penize z mého účtu

ale pokud máš od pošty ty složenku převzatý a potvrzený, tak to máš zaplacené a přijemce penize dostane

akorát teda nevim, co a jak by se dělo, kdybys na své kartě neměla dost peněz :think: to přece nezjistěj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 11:42

@princeznaII tak penez tam mam dost…no ja nikdy neplatila ani kartou v obchode takze vubec nevim jak to chodi

• Citovat
  • Upravit
719
13.9.12 12:05

Peníze se odečtou, stejně tak jako při platbě v obchodě, po dvou až třech dench… já osobně to v internetovém bankovnictví můžu najít pod nezaúčtovanými platbami (tak nějak se to jmenuje)… Jinak, kdyby tam náhodou neměla dost peněz, tak ji to neumožní zaplatit přes kartu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová