Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám příbuznou a ta je tak dokonalá (opravdu), že mi s tou dokonalostí leze na nervy.
Stará se o 3 děti, babičku a 2 pdy, po každém porodu zhubla na původní váhu do 2 měsíců, naučila se sama francouzsky a německy, ve školách angličtinu a španělštinu, vystudovala dálkově vysokou při 2 dětech a zaměstnání, vydělává kolem 40 tis. čistého (zaslouženě, o tom žádná), její manžel ji div na rukou nosí a snad nikdy v životě se nepohádali, je úspěšná v práci, a to velmi, je skvělá kuchařka (její kuře s ovocem je něco neuvěřitelného), šije na šicím stroji suprový róby, taky zahradničí (na co šáhne, to vyroste a úrodu má dvojnásobnou než jiní), děti má chytré, vychované, je hezká, snad nikdy nestonala, no a je i milá, nehádá se, pomůže, prostě mám ji ráda, ale leze mi na nervy její dokonalost.
Máte to někdo s někým podobně?
@Lenka002 On opravdu někdo dokonalý existuje at je to žena nebo muž? ![]()
Tak to je nejdokonalejší člověk o kterém vím
jinak ano, na nervy mi šíleně leze pár lidí, ale ne svou dokonalostí ![]()
@Lenka002 Myslím si že na to platí-nesuď dne před večerem.
Dokud žije tak se může stát cokoli a možná bude jednou tlustá, nešťastná, může umřít za rok na rakovinu…člověk nikdy neví. Spíš by jsem řekla, že má teď šťastný období, vše se jí daří, ale ty období se střídají s horšíma.
Jinak v okolí snad ani nikoho takovýho nemám, každý má něco.
Mě leze na nervy ten moderátor na ČT - Zika? Neumí mluvit a pořád rozhazuje rukama.. Nevím proč, ale ten mi teda pije krev fest!
![]()
@Junkyska píše:
Tak to je nejdokonalejší člověk o kterém vímjinak ano, na nervy mi šíleně leze pár lidí, ale ne svou dokonalostí
to mě taky
![]()
Mi prozměnu leze na nervy švagrová ale svou blbostí…Má jen základní vzdělání, vyuční list ani nedodělala, než aby šla do práce tak si řadši udělala 2 děcka, bere sociálku a brečí jak málo má peněz a mě bude poučovat jak se mám starat o malého…každé dítě má s někým jiným, toho nejmenšího má s chlapem co sedí v base za dealerství drog a pořád poslouchám a čtu na FB jak je ji po něm smutno…má napařených 5 let, tak jsem zvědavá jestli bude na něj opravdu čekat jak říkala…a když jsem jí řekla svoje že kdyby nebyl blbý, byl by ted s ní a dětma tak mi začne vyhrožovat…no k smíchu
![]()
Dokonale jsme všechny, kazda jinak, bud dokonala pro sebe a neres jine
a ver mi, že co zvládla ona, můžeš zvládnout taky, staci nehledat výmluvy proc to nejde
jsi, ale dobra, že přesto ji uznavas a priznas si to, nepomlouvas, protoze tak to dela hodne lidi…
Mě toho leze na nervy.. to by bylo na román
a hlavně blbci a lidé, kteří mě neznají a mají mě plnou hubu
![]()
Příspěvek upraven 12.09.12 v 19:24
@ivuska.h píše:
Závist je hnusná vlasnost, co?![]()
Proc hned zavist?
A já kolikrát nesnášm sama sebe..nejsem dokonalá a popravdě, myslím, že neumím nic pořádně
![]()
Dokonalí lidi mi na nervy nelezou, ale blbci joo a hodně
a je jich všude spousta…
Moje švagrová
minule mi mile popřála aby mne přejelo auto dřív než se mi parchant narodí…pak jí bylo 18 a koupila si BMW, tak si dávám bacha ![]()