Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fufiiina hele dneska byla vyhlášena prohibice, tak už nepij ![]()
@fufiiina já mám teda mini noťas a mám ji ve spodní časti, podlouhlej panel, nevím jak to jinak vysvětlit ![]()
Většina notebooků má baterku vzadu zespodu. Je tam takové vroubkované „jakoby tlačítko“, tak to musíš posunout do boku (vyzkoušej, na kterou stranu půjde…) a baterka ti vypadne do ruky (teda vlastně zdroj s baterkama).
Jestli už si ho restartovala, tak vyndání baterky to nevylepší. Nevypla jsi na notebooku wifinu? Já tam mám funkční tlačítko. Blbý je, že to GUI pro připojení, je na každém notebooku jiné, takže se to blbě navádí.
ZAKLADATELKO TO SE TI POVEDLO(MYSLENOV DOBREM)BRECIM TU UZ DESET MINUT SMICHY, DIKY!
Ze kde je baterka
![]()
@careynka píše:
Noubuk mě teda brutálně pobavil
Mně to připomnělo oficiální zápis ze zasedání zastupitelstva jednoho města (cca 8 .tis. obyvatel).
„Pan xy ztratil notebuc…“
Od tý doby máme doma zásadně notebuc (čti jak je psáno). ![]()
@Brontik píše:
Mně to připomnělo oficiální zápis ze zasedání zastupitelstva jednoho města (cca 8 .tis. obyvatel).
„Pan xy ztratil notebuc…“
Od tý doby máme doma zásadně notebuc (čti jak je psáno).
Haha-noubuk ![]()
Mi to pripomenulo kresleny vtip -HAM=tanier so sunkou
NOTTINGHAM=prazdny tanier
@TornadoLou píše:
Haha-noubuk
Mi to pripomenulo kresleny vtip -HAM=tanier so sunkou
NOTTINGHAM=prazdny tanier
zakladatelko, me se obcas wifi samo odpoji, takze si na notasu najedu na pripojeni a wifi zase zapnu.
Mno, mělo by stačit zavřít prohlížeč, odpojit modem, pokud jich je víc tak všechny, od elektřiny, nechat cca 10 vteřin být. Pak zapojit, chvíli počkat a pak otevřít prohlížeč. Restartovanim noťase už nejspíš nic nezmůžeš.
Jen noubukem to asi nebude, zkus tu wifinovou skatuli nechat vypnutou aspon 10 minut… a notas restartuj taky.
@rozumbrada píše:
A když nic, tak vypojit ze sítě a vyndat baterku.
jojo tohle spraví hodně problémů! ![]()
@rozumbrada píše:
A když nic, tak vypojit ze sítě a vyndat baterku.
joo tohle jsem udelala u prvniho notasu a po vraceni baterky uz mi nenajel vubec.