Jak řešíte chrápání partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
3.12.25 21:16
@Konys píše: Více

Máš recht. samostatné ložnice, pokud prostor dovolí, jsou skvělé. Společné spaní je problematické -každý má své zvyky a ruší druhého - svítí, chrápe, prdí, stahuje peřinu… Když je chuť na intimnosti, není nic lehčího než se přemístit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
4.12.25 06:22
@IcePlanet7 píše: Více

Může ještě dostat ze spánkové laboratoře takovou tu masku na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.12.25 06:58
@884135 píše: Více

Souhlasim. Manzel tedy v prubehu let dostal z plicniho tu masku na spani, protoze mu zjistili spánkovou apnoe. Takze uz nechrape, vypada jak z Tog gunu :lol: Ale jak rikam, i tak navrat nechystam.. za ty roky jsme si zvykli na svuj klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
4.12.25 07:14
@Cenarius píše: Více

Ona ta maska taky dělá docela kravál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.12.25 07:19
@lucad77 píše: Více

Porad je to min otravnější zvuk nez to chrapani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
4.12.25 07:22
@Konys píše: Více

Možná jo, já jen, aby si to někdo nemaloval, že bude konečně ticho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.12.25 12:06
@lucad77 píše: Více

Ticho uplne ne, ale uz to neni zvuk co vzbuzuje chute tomu spicimu ublizit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
4.12.25 22:54

Ty jo až takhle silné chrápání by měl především řešit tvůj přítel. To už může být až zdraví škodlivé. A do budoucna to může vést k docela závažným zdravotním problémům. Takže já bych příteli dala “nůž na krk” a trvala na tom, že navštíví doktora. Protože narovinu tohle dlouho nedáš. Člověk se potřebuje prostě vyspat. A špunty do uší nemohou být dlouhodobě komfortní ani když ti padnou jako ulité.
Jinak jak to řeším já? No můj partner chrápe jen když se otočí ve spánku na záda. A protože to ani pro něj není dobrá poloha na spaní a když takto proleží větší část noci ráno je celej zlámanej. Tak do něj když mě tím vzbudí dloubnu. On se otočí v polospánku na bok. A je zase klid. Ale u něj to není zdaleka žádný extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.12.25 09:14
@Afrikana píše: Více

Spánková laboratoř stejně často nepomůže. Operativní zakroky jsou dočasné. Zhubnout pomáhá, ale to po ženský chtít nemůžu, že?? Nejlepší je koupit protihlukové dveře a odstěhovat se za silnou stěnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
5.12.25 13:17
@Zwetta píše: Více

Já to samý, jen teda se synem. A je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.2.26 11:48

Hele, úplně tě chápu 😄 Taky jsem z toho byla na nervy, protože vedle mě to znělo jak startující traktor. Špunty jsem vzdala, buď tlačily, nebo je ráno lovíš po posteli. Co nám fakt pomohlo, je páska na pusu od Hevisleep. Zní to divně, já vím, ale princip je jen to, že drží pusu zavřenou, takže člověk dýchá nosem a to chrápání je o dost menší. Přítel si zvykl během pár nocí a já se konečně vyspím celou noc. Není to žádná brutální lepicí páska, spíš jemná náplast, ráno ji jen sundá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
15.2.26 11:54
@Leni589 píše: Více

Společné postele jsou mor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.26 22:09