Jak řešíte nespavce????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
22.9.05 19:03

Ahoj,

zrovna v noci na dnešek kvůli prdíkům Eliška 2× plakala, ale bylo to kvůli ovoci, které dostala moc pozdě a pak se k tomu přidalo noční mlíko. Moje blbost. Jinak občas kvůli nim v noci zasténá když se špatně odkrká (doteď napolyká dost vzduchu a po pití v sedě krká jak chlap).
Jinak nevím jak ´jste řešili postýlku, ale my se koukáme po dětské nastavitelné, chcemi zrušit žbrdlinky dřív,než bude „moc velká“ a pak nebude chtít ve velké posteli spát (že začne courat, vynucovat si odklad spaní apod.). Jako na spací pytel a samostatné spaní se naučila v době, kdy jí nepřišlo o tom polemizovat, tak to samé chci zkusit s „volnou“ postelí (a polštáři kolem, kdyby spadla.. jo a bude to mít takovou tu boční záchrannou lištu, aby nepadla při první otočce. Polštáře kolem necháme do doby, než bude z postýllky slézat jako profík..

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
4.10.05 14:30

Ahoj holky,tak my už od víkendu spíme na velké posteli :o Sice je to složitější,protože si sleze a přijde za námi do obýváku i několikrát za večer,ale nakonec odpadne a je to.Pořád ho odnášíme až ustoupí.U postele v ložnici mám chůvičku,kdyby něco a malej má u postele matraci z malé postýlky pro případ,že by měl divoké sny.První dvě noci jsem tam spala s ním,protože sem měla strach,aby nespadl,ale když i za tmy v pohodě sleze a chodí za námi,myslím,že se už bát nemusím… :) Dyť malýmu bude za pár dní 16měsíců…to je fofr,jak to letí.
Ahoooj Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect