myti lahvicek Avent?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
1.9.05 21:05

myti lahvicek Avent?

Ahoj holky :P ,
i presto, ze peclive myju po kazde snidani a veceri Avent lahvicku pod teplou vodou kartackem a obcas i Jarem, nemuzu se zbavit dojmu, ze neni nikdy poradne umyta :( Poradite, jak myjete lahvicky od mlika vy :?:

Mozna je to hloupa otazka, tak se na me nezlobte :P

Diky moc za rady,

Simona&Kristy(14 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.9.05 21:15

Ahoj,
myla jsem lahvičky jen horkou vodou a houbičkou na nádobí (novou, čistou). Líbí se mi, že mají široký otvor (narozdíl od ostatních) a tudíž se do nich dá sáhnout a dobře je umýt. Zdály se mi vždy zcela čisté. Občas (ne každý den) jsem je navíc vyvařila. Jarem jsem je radši nemyla, i když pak důkladně oplachuješ, bála bych se, že tam nějaká nepatrná troška jaru zůstane. Radši ať dítě vypije nějakou bakterii, než jar, ale to je jen můj názor.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
55
1.9.05 21:16

Asi bude plastová. Ty po čase " zajdou ", a vypadají jako by byly špinavé.
Jak jinak je čistit než uvádíš - nevím. Ráda se poučím, má-li někdo nějakou fintu.
Já osobně, jsem přešla na skleněné zn. SIMAX, myslím že AVENT skleněné nevyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 21:25

omlouvám se, ještě dodatek: pro 14-ti měsíční dítě už vyvařovat nemusíš, dokonce bys asi ani neměla. Děti prý mají přijít do styku s bakteriemi, aby si mohly pěstovat imunitu, tak se s tím mytím nijak extrémně netrap :-).
 Eva

• Citovat
  • Upravit
9867
1.9.05 21:43

Ahojky, aventi lahve opravdu - stejne jako vsechny plastove - po nejake dobe „zajdou“, ale myslim, ze to nijak nevadi. Me se osvedcilo je jednou za cas nechat umyt v mycce na nadobi - zdaleka ne kazdy den, to ne, vsak taky kazdy den nemyju. Kazdy vecer je vyplachnu a v pripade potreby vymyju stetkou, rozeberu naustky a necham je vyschnout aby nezasmradly. A nemame zadny problem.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
1.9.05 22:28

Ahoj, mně u lahviček Avent zůstává v tom záhybu před šroubováním vždycky něco, když to myju v myčce. Někdy do nich udělám třeba rozmixovaný banán a slouží mi jako lahvička s dobrým víčkem, pak jde ale přesně ten záhyb špatně umýt a úplně nejhůř to jde z té těsnící gumy na víčku. Takže jednoznačně štětkou a v ruce, občas vyvařit.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.9.05 22:30

Ahoj, taky používám Avent. To, že „zajdou“ je dáno tím kartáčkem, který za čas vnitřní stěny zlehka poškrábe - sotva je to okem vidět. Kdyby jsi ale používala třeba silný černý čaj, uvidíš, jak se v těch malých rýhách u:,–(í ......... funguje to tak u všch plastových :( (pamatuji si to z těch úzkých dlouhých starších lahviček, co se používaly dřív)

Já je umývám i jarem, vypláchnu a nechám oschnout. Vyvařím opravdu JEN OBČAS (nevím, jak to slovo znásobit :lol: ).

Žádná strachy, 14m dítě už nějaku tu bakterii zvládne hravě, kdyby něco :D .

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
1.9.05 22:44

Na čištění používám sůl. Prostě nasypu do lahvičky pár lžiček soli, dám trošku vody a tím pak šejkruju v láhvi. Řekla bych, že to vyčistí nánosy líp než kartáček. Možná je to jenom můj pocit, že to ta sůl „vyštípá“. Občas lahvičku vyvařím v octové vodě, to i trošku zesvětlá. Víc ji vybělí kyselina citronová, ale na to bělení kašlu, hlavně když to není uvnitř slizké. Nějaká ta bakterie ať si tam běhá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML