Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak mne tu shánění po Líze připomnělo, že děsně moooc toužíme sehnat ten francouzský kreslený seriál BYL JEDNOU JEDEN ŽIVOT
Na VHS či DVD.. Na webu jsem sehnala jen originální či jiné cizojazyčné verzi ![]()
Nemáte někdo nahrané všechny díly? My máme někde asi 4, takže něco snad pro malou bude, ale moooc ráda bych měla kompletní sérii.
Samozřejmě zaplatím.
Díky
E.
Tenhle seriál sem taky milovala, zatím se o miminko snažíme, ale až přijde, ráda bych ho měla v zásobě:-)
Ahojky,
neběží to náhodou teď v televizi, mám dojem že jsem to před nedávnem viděla, mrknu se.
Papa Evula
Tohle jsem našla na: http://www.okoun.cz/…_jeden_zivot
Pokud máte někdo zájem o tento seriál na DVD (pouze 24 dílů odvysílaných na ČT), pak pište na e-mail bares@seznam.cz (cena je necelých 300 Kč).
Asi to zkusím:-)
Ahojky,
taky jsem něco o tom našla:
Seriál běží na ČT 1 od 18.6. v sobotu kolem 7.00 hod ráno, odvísíláno je 11 dílů - Planeta buněk, Zrození, Krevní destičky, Krev, Tělesná stráž, Srdce, Neurony, Dýchání, Mozek, Oko, Ucho - celkem má seriál 24 dílů, takže ještě 13 budou vysílat. Teď v sobotu bude Kůže a příští Zuby a ústa.
Mě osobně moc mrzí, že už běželo Zrození - to se mi líbilo vždy nejvíc.
Zkusím to objednat na té adrese od Wen. A mimo to budu ještě pro jistotu od soboty natáčet. Díky E. za typ. Ten seriál jse měla také ráda a navíc je poučný
.
Papa Evula
Já jsem VUL - v diskuzi o Líze jsem napsal místo S Z a když jsem si toho všimla, tak jsem nad tím mávla rukou, a teď odvisíláno měkké i , fakt vypadám jak analfabet - odvysíláno se píše Y.
Sorry Evula
Super!!!!!!!! Hned si o to DVD napíšu!!!
Díky za tip + kdyby to náááhodou už nebylo platné, tak začnu ty zbylé díly taky natáčet ![]()
Je to fakt mooooc hezký seriál a líbí se i dospělým.. ![]()
E.
Kdysi tu byla poptávka po seriálu Byl jednou jeden život, tak kdyby to někoho zajímalo… prý to bude vycházet na DVD.
Já na to s nostalgií vzpomínám a jsem ráda, že to budu moct po dlouhých letech zase vidět ![]()
Od 13.5. 2008 začne vycházet kompletní 6ti DVD kolekce seriálu (www.byljednoujeden.cz)
Holky, máme tenhle seriál stažený z netu, na dvou DVD, tak pokud by měl někdo zájem, neměl by být problém. Jen u toho nebude tak skvělá kvalita, jako u toho koupeného.
Ahojte holky 13.5. vychází akorát DVD byl jednou jeden život myslím že to bude stát kolem 52 Kč a myslím si že se to vyplatí jen taková malá informace tak si to hlídejte a menší rada běžte si to DVD koupit hned brzy ráno bude o to velký zájem Lucka ![]()
Eillee pokud bych tě mohla poprosit budu ti moc vděčná estli by jsi mi ty DVD nevypálila a třeba neposlala musím odcestovat na svatbu na Slovensko a vím že DVD prošvihnu, pokud tak mi bud písní soukromě nebo jsem přítomná na e-mailu luciblank@seznam.cz
Předem děkuji Lucka
P.S: nezústanu ti nic dlužná
Já se ještě podívám v jaké je to kvalitě, ať tady něco neslibuju a pak se na to nebude dát dívat, my to jen vypálili a hodili k ostatním DVDčkům. Pak se ozvu
.
Ahoj holky,
jestli se nepletu, tak tato pohádka má být od 13.5. v prodeji - teď nevím, jestli k novinám nebo samostatně. Myslím že za 49 Kč. Nejsem si jista, jestli je to úplně přesně. Zaslechla jsem reklamu v televizi a chystám se v úterý zaútočit na některý novinový stánek ![]()