Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
nechci už tady obtěžovat s Lízou, chtěla bych jen poděkovat všem vám, které jste mi pomáhali tento seriál sehnat. Opravdu jsem byla moc ráda, že se našlo pár hodných lidiček, které se do toho zapojili. Děkuji.
Bohužel - i pro ostatní maminky - tento seriál je asi v naší republice zatím nesehnatelný, tak si budeme muset počkat, až ho budou vysílat v televizi znovu. Ještě se zkouším ptát všech, ze kterými přijdu do styku a mají malé děti, jestli ho náhodou nemají nahraný z televize , ale zatím nic.
Pokud ho nějakou shodou náhod seženu , zkopíruji a rozešlu všem, co o něj měli zájem v naší diskusi nebo mi poslali e-mail nebo SZ.
Tak se mějte všichni moc fajn a ještě jednou děkuji
Papa Evula
Ahojky,
poslala jsem ti SZ, ale nějak mi to blbne, nevím, jestli ti odešla. Když tak pisni SZ ![]()
Tamara
Já jsem na internetu už prohledala kdeco a nikde Líza není. A když jo, tak jsou to filmy vysílatelné až po 22 hodině
. Měla jsem v úmyslu se také zeptat na jeden seriál: Létající Čestmír. Ten je také nesehnatelný, ale oni ho dávají od neděle v televizi. Takže budu nahrávat jak šílená =o))). Jsem natěšená jak malá holka.