Jak řešíte přechod do jiné práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30627
11.3.19 19:21

Vzít propustku k lékaři si nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
11.3.19 19:21

@Lussinda Ja myslim (kdyztak me nekdo opravte),ze na pracak kvuli tem par dnum fakt nemusis a zitra uz do prace dorazit stoprocentne nemusis,jsi ve zkusebce :nevim: Osobne bych si hodila na tech par dnu volno,zaridila vse potrebne a v pondeli nastoupila ;) good luck!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.3.19 19:26

Na pracak nemusis, jsi ve zkusebce. Zitra bych jim oznamila, ze koncis, odsedis si posledni den a ve středu tam už nemusíš. A budes mit dva dny volno pro sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
158

@unuděná na volno nárok nemám :( Napadá mě napsat nadřízenému, že mi není dobře a že vím, že nemám nárok na dovolenou, takže si musím vzít neplacené volno - dojdu k praktikovi, vyřídím co je třeba. Ale říkat pak třeba hned v pátek, že musím k doktorovi, jít podepsat smlouvu a pak shánět jaký lékař mi co napíše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472

Vem si normálně propustku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
11.3.19 19:30

tak prostě ukonči pracovní poměr ve zkušební době třeba zítra a máš na to dost času si vyběhat co musíš…mám za to, že zdravotní máš zaplacený za celý měsíc…zavolej si na zdravotní pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.3.19 19:30
@Lalelale píše:
Na pracak nemusis, jsi ve zkusebce. Zitra bych jim oznamila, ze koncis, odsedis si posledni den a ve středu tam už nemusíš. A budes mit dva dny volno pro sebe ;)

Presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
11.3.19 19:32

@Lussinda ve .kušební době můžeš ukončit pracovní poměr kdykoli. Takže třeba ve st-čt, pak můžeš k doktorovi a podepsat smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.3.19 19:35
@Lussinda píše:
@unuděná na volno nárok nemám :( Napadá mě napsat nadřízenému, že mi není dobře a že vím, že nemám nárok na dovolenou, takže si musím vzít neplacené volno - dojdu k praktikovi, vyřídím co je třeba. Ale říkat pak třeba hned v pátek, že musím k doktorovi, jít podepsat smlouvu a pak shánět jaký lékař mi co napíše :(

Myslím, že Unudena to myslela tak, ze by v praci ze dne na den skoncila, coz ve zkušebce můžeš, a pak by si dala „volno“ do konce týdne. Ne že by si brala dovolenou v práci. Jinak dej si bacha a nesepisuj „výpověd“ protože to by ti začla běžet výpovědní lhůta a v call centru jsou asi dost svine na to, aby to po tobe vyzadovali. Musis ukoncit pomer ve zkusebni dobe, pak koncis ze dne na den.

• Citovat
  • Upravit
831
11.3.19 19:37

Ukončila bych pracovní poměr a pak máš osm dní na vyřízení všeho. Tedy pokud je opravdu jisté, že tě v nové práci vezmou, abys pak nebyla bez práce úplně. Ve zkušebce nemusíš absolutně nic vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
11.3.19 19:38

Jak zde píši ostatní, ve zkušební době se může zkončit ze dne na den, proč si to komplikovat neplaceným volnem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.3.19 19:41

@leryl protože nevím, kdo by za mě dejme tomu platil středa až pátek pojištění, když to zítra ukončím a v pátek podepíšu smlouvu, že nastupuji od 18.3., tak kdo to za mě bude platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.3.19 19:59

@Lussinda Pojisteni se plati mesicne,muzes si to overit telefonatem nana pojistovnu.

@Lalelale presne tak jsem to myslela,

normalne zamestnavateli zavolej,nebo zitra oznam,ze koncis a hotovo.V tom je zkusebka krasna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
11.3.19 20:02
@Lussinda píše:
@leryl protože nevím, kdo by za mě dejme tomu platil středa až pátek pojištění, když to zítra ukončím a v pátek podepíšu smlouvu, že nastupuji od 18.3., tak kdo to za mě bude platit?

to zjistíš snadno dotazem na pojišťovně. A i kdyby to neplatil nikdo, nahlásíš a zaplatíš, však to bude pár korun. Než vymýšlet takový habaďůry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
11.3.19 20:02

@Lussinda máš to zaplacený za celý tenhle měsíc, to řešit nemusíš…můžeš klidně zítra skončit a jít si vyřídit co potřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat