Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vydrž, jdu se podívat, ale neumím to sem pak vložit, tak ten odkaz zkusím vypsat. ![]()
Už jsem to našla- bohužel fakt neumím vložit odkaz, tak Ti napíšu cestu, kudy jsem to našla. ![]()
Ikea-všechny výrobky-textil a koberce-závěsy a rolety-Flyn lill (jeden panel různých barev cca 50kč + nějaké upevnění)a další Flyn jorun (3 panely- cca 800kč).
Ale když to tam projdeš a jestli máš šikovného mužského, vůbec bych se nebála nějaké široké rolety- kdyby to šlo přidělat k podlaze,máte rychlou zástěnu s možným srolování a tudíž zvětšeným pokojem. ![]()
Hanulínek píše:
Už jsem to našla- bohužel fakt neumím vložit odkaz, tak Ti napíšu cestu, kudy jsem to našla.![]()
Ikea-všechny výrobky-textil a koberce-závěsy a rolety-Flyn lill (jeden panel různých barev cca 50kč + nějaké upevnění)a další Flyn jorun (3 panely- cca 800kč).
Ale když to tam projdeš a jestli máš šikovného mužského, vůbec bych se nebála nějaké široké rolety- kdyby to šlo přidělat k podlaze,máte rychlou zástěnu s možným srolování a tudíž zvětšeným pokojem.
Dík moc, i ta roleta nevypadá špatně. ![]()
To jsem ráda, tak snad se to podaří zrealizovat ke spokojenosti!
![]()
Ahoj holky .. tak to tady pročítám a chci se zeptat - pořídila jste některá domů ty panelové závěsy z Ikei? (Flyn Jorun)?
Moc děkuji za vaše postřehy a rady ![]()
Prodám panelový závěs (Japonská posuvná stěna) 2 sady, barva natur. Šířka jedné sady 210 cm, výška 245 cm, nepoužité, v orig. obalu.
Jedna sada (balení) se skládá ze čtyř textilních panelů šíře 60 cm, kolejnic, montážní sady, posunovací tyče. Výrobce Soluna (Koupeno v Hornbachu).
Cena za 1 sadu 750,– Kč + osobní odběr v Praze. Případně se můžeme domluvit - v říjnu budu pendlovat mezi Prahou a Severní Moravou.
Koupila jsem je cca před 3 lety, když jsme zařizovali garsonku, ale nakonec jsme je nevyužili. Dají se výborně využít na zastínění oken, rozdělení místnosti, místo dveří na skříních. Jsou jednobarevné a tím nabízejí postor pro vaší fantazii - můžete si na ně namalovat jakýkoliv motiv, který se Vám líbí ![]()
K odběru budou v říjnu - to budu v Praze. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na: daramgada@seznam.cz