Jak rozdělit pokoj?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
2.5.11 22:30

Vydrž, jdu se podívat, ale neumím to sem pak vložit, tak ten odkaz zkusím vypsat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.5.11 22:43

Už jsem to našla- bohužel fakt neumím vložit odkaz, tak Ti napíšu cestu, kudy jsem to našla. :roll:

Ikea-všechny výrobky-textil a koberce-závěsy a rolety-Flyn lill (jeden panel různých barev cca 50kč + nějaké upevnění)a další Flyn jorun (3 panely- cca 800kč).

Ale když to tam projdeš a jestli máš šikovného mužského, vůbec bych se nebála nějaké široké rolety- kdyby to šlo přidělat k podlaze,máte rychlou zástěnu s možným srolování a tudíž zvětšeným pokojem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JP
46
2.5.11 22:50
Hanulínek píše:
Už jsem to našla- bohužel fakt neumím vložit odkaz, tak Ti napíšu cestu, kudy jsem to našla. :roll:

Ikea-všechny výrobky-textil a koberce-závěsy a rolety-Flyn lill (jeden panel různých barev cca 50kč + nějaké upevnění)a další Flyn jorun (3 panely- cca 800kč).

Ale když to tam projdeš a jestli máš šikovného mužského, vůbec bych se nebála nějaké široké rolety- kdyby to šlo přidělat k podlaze,máte rychlou zástěnu s možným srolování a tudíž zvětšeným pokojem. :mavam:

Dík moc, i ta roleta nevypadá špatně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.5.11 23:03

To jsem ráda, tak snad se to podaří zrealizovat ke spokojenosti! :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.6.12 23:08

Ahoj holky .. tak to tady pročítám a chci se zeptat - pořídila jste některá domů ty panelové závěsy z Ikei? (Flyn Jorun)?

• Máme prosklenou ložnici ze dvou stran od země až po strop - v oknech máme folii a horizontální žaluzie no a místo záclony bych chtěla pořídit tohle - tak se chci zeptat jaké s tím máte zkušenosti :)

Moc děkuji za vaše postřehy a rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.6.12 10:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.6.12 10:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.9.12 19:54

Prodám panelový závěs (Japonská posuvná stěna) 2 sady, barva natur. Šířka jedné sady 210 cm, výška 245 cm, nepoužité, v orig. obalu.
Jedna sada (balení) se skládá ze čtyř textilních panelů šíře 60 cm, kolejnic, montážní sady, posunovací tyče. Výrobce Soluna (Koupeno v Hornbachu).
Cena za 1 sadu 750,– Kč + osobní odběr v Praze. Případně se můžeme domluvit - v říjnu budu pendlovat mezi Prahou a Severní Moravou.
Koupila jsem je cca před 3 lety, když jsme zařizovali garsonku, ale nakonec jsme je nevyužili. Dají se výborně využít na zastínění oken, rozdělení místnosti, místo dveří na skříních. Jsou jednobarevné a tím nabízejí postor pro vaší fantazii - můžete si na ně namalovat jakýkoliv motiv, který se Vám líbí :)
K odběru budou v říjnu - to budu v Praze. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na: daramgada@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný