Jak rozmluvit vztah?

2282
7.6.11 14:18

Jak rozmluvit vztah?

Ahojky,můj kamarád si podle všeho pěkně naběh.Našel si přes inzerát holku,která sním po 2 měsících známosti otěhotněla.Jenže ona dotyčná,říkejme ji X je vdaná a teď plánuje rozvod a že bude s mím kamarádem.Se svým manželem mají také jedno dítě.Jenže pořád má nějaké výmluvi,proč se k mému kamarádovi ještě nemůže nastěhovat.Kamarád pro ní třeba dojede,přiveze jí ve středu v poledne,ale ona už musí večer najednou domu,protože jí údajně volal manžel a dělá jí problémi.O tom,že má jíného ví a kamarád pro ní jezdí 250 km :roll:
Teď přijela v pátek a říkal,že tu bude 14 dní.Najednou z ní vylezlo,že mají na pátek předvolání k soudu,takže musí ve čtvrtek domu a včera jí prý manžel volal,že se mají k soudu dostavit už ve středu 8-o ,takže musela dneska domů.Přece se předvolání nemůže takhle změnit,ne?
A furt si stěžuje,že je vdaná a je těhotná s jiným,že prej u soudu bude jako nevěrohodná osoba a cizoložnice a že prej jí první dítě seberou.Kamarád je z toho opravdu na prášky,má strach,že jí to první dítě kvuli tomu,že je s ním těhotná opravdu seberou :nevim:
On už je chudák tak hotovej,že je rozhodnutej prodat svůj barák a nějak to zařídit.
A to pozor,oni se znají 5 měsíců a on dělá takovéhle blbosti.V práci má také problémi,jelikož dotyčná X zavolá aby pro ní přijel,tak on třeba pro ní ve 2 hodiny v noci jede 250 km,ráno zavolá,že nejde do práce a ona si třeba odpoledne vzpomene,že někde měla být,a že na to zapoměla a že musí okamžitě nutně domu,tak zase nasednou do auta a on jí veze zpátky.
Kamarád přestavuje barák a vzal si kvuli ní půjčku,jelikož ona řekla,že dokud to nebude všechno hotové,taže k němu nepůjde.
On je z ní úplně hotovej.
Už jsem mu řikala svůj názor,ale bohužel to nijak nebere.
Na té X prostě něco je.Mám čuch na lidi a taky tuším nějakou boudu.
Ona je fakt divná.Ona třeba sedí,povídáme a najednou vylítne,chytne telefon a začne se hádat s manželem.Dělá scény,řve,brečí do telefonu.Pak řekne že musí okamžitě domu.Ale přitom já neslyšim,že by ten telefon zvonil nebo vybroval nebo svítil.
Nejhorší je,že ona na tyhle cestovní maratony tahá i svoje 1,5 leté dítě.
Já vím,že mi do toho nic neni a že si to kamarád musí vyřešit sám,ale prostě mi to nedá.
Umřeli mu oba dva rodiče a jedinej jeho příbuznej je bratr,kterej se s ním nebaví a ani nestýká.Takže pokud on kvuli ní prodá barák a ona na něj chystá opravdu nějakou boudu a pak ho kopne do prdele,tak si to může jít hodit,jelikož nebude mít ani kam jít :roll:
Manžel povídal,že takovouhle krávu by chytil pod krkem a vyrazil oknem a kamarádovy dal pořádnou ránu do hlavy,aby se mu rosvítilo.Tohle řek i před tím kamarádem.
Holky,mám fakt strach,že ta holka ho totálně zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4855
7.6.11 14:37

Svoje si mu rekla.. Ted uz jen muzes cekat jak se rozhodne.. Kdyz se do toho budes michat tak to nakonec odneses ty tim, ze o nej prijdes.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 14:39
penalda píše:
Svoje si mu rekla.. Ted uz jen muzes cekat jak se rozhodne.. Kdyz se do toho budes michat tak to nakonec odneses ty tim, ze o nej prijdes.. :wink:

přesně tak. Bohužel je hrozně moc složité se koukat na někoho kdo se ničí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.6.11 14:40

Hele, já takhle měla tendence kecat do života mladšímu bráchovi a dokonce i otcovi poté, co máma umřela. Naštěstí mi po čase došlo, že mámu prostě nahradit nemůžu, oba jsou dospělí a svéprávní, tudíž jim musím dopřát té svobody, aby si rozbili držky po svém. Když se tě kamarád o radu neprosí, nejde to mu ji vnutit, nakonec budeš ty ta špatná. Jako říct mu, co si o tom ty myslíš, to můžeš a pak budeš mít klidné svědomí, žes pro něj udělala maximum. Nějaké intriky okolo - to je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.6.11 14:40

Ještě jsem zapoměla dodat,že kamarád ani neví přesně kde bydlí.Doveze jí do jednoho nejmenovaného města a vyloží jí na náměstí.Ona totiž nechce,aby jí prý někdo ze známích viděl,že jí vozí jinej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
7.6.11 14:42

Má milá nemůžeš dělat maminku dospělýmu svéprávnýmu chlapovi(předpokládám že občanku má) Nemůžeš bejt záchranář a chtít zachraňovat někoho, kdo tě o to nepožádal. Podle mě si nabíráš věc, která ti nepřísluší řešit. Svůj názor jsi mu řekla, ale dál je to jen a jen jejich věc. Já osobně bych se do toho už nepletla. Nic ti po tom vlastně není. A navíc si myslím, že znáš názor pouze z jedné strany, zprostředkovaně. nežiješ s nima, takže i ten tvůj deklarovaný „čuch na lidi“ může být úplně mimo.
Můj názor. Nemůžeš se plést jiným do života když jsou dospělí. Je to jejich věc.

• Citovat
  • Upravit
Sisule
7.6.11 14:43
Dolby píše:
Ještě jsem zapoměla dodat,že kamarád ani neví přesně kde bydlí.Doveze jí do jednoho nejmenovaného města a vyloží jí na náměstí.Ona totiž nechce,aby jí prý někdo ze známích viděl,že jí vozí jinej chlap.

Dolby znovu opakuju, že je dospělej a žes mu svůj názor řekla …třeba tu lekci od života potřebuje¨, třeba si musí to „držku nabít“ aby pochopil co sám chce. Opravdu si myslím že se staráš zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
2282
7.6.11 14:44
Gina108 píše:
Hele, já takhle měla tendence kecat do života mladšímu bráchovi a dokonce i otcovi poté, co máma umřela. Naštěstí mi po čase došlo, že mámu prostě nahradit nemůžu, oba jsou dospělí a svéprávní, tudíž jim musím dopřát té svobody, aby si rozbili držky po svém. Když se tě kamarád o radu neprosí, nejde to mu ji vnutit, nakonec budeš ty ta špatná. Jako říct mu, co si o tom ty myslíš, to můžeš a pak budeš mít klidné svědomí, žes pro něj udělala maximum. Nějaké intriky okolo - to je cesta do pekel.

Inriky neplánuju,jen bych chtěla,aby se trochu nad tím jejím divným chováním zamyslel.Všichni u nás,kdo jí znají říkají,že je nějaká divná.
Já ten vztah nechci zničit nebo tak,jen bych mu ho chtěla rozmluvit.Ale láska je bohužel slepá a hluchá.Vím o čem mluvím.Zařila jsem taky jeden lhavej a falešnej vztah.Ale mě se naštěstí rosvítilo,dřív než se stal průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
7.6.11 14:45

ani jsem tak doslova nečetla tvůj zakládací příspěvek, každopádně už jen k nadpisu:
je to tvůj syn, kterému je patnáct? na toho bys to možná mohla zkusit z pozice mámy, a i tak bys nepochodila.
Vztah se jen tak nedá rozmluvit, každý si musí pusu nabít sám…i kdyby se ti to náhodou podařilo, tak on si tu danou partnerku bude idealizovat a dříve nebo později ti to začne vyčítat.
takže své si řekla a teď to nech být a když tak počkej, až se po tom „namletí huby“ bude potřebovat vyplakat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
7.6.11 14:46
Dolby píše:
Gina108 píše:
Hele, já takhle měla tendence kecat do života mladšímu bráchovi a dokonce i otcovi poté, co máma umřela. Naštěstí mi po čase došlo, že mámu prostě nahradit nemůžu, oba jsou dospělí a svéprávní, tudíž jim musím dopřát té svobody, aby si rozbili držky po svém. Když se tě kamarád o radu neprosí, nejde to mu ji vnutit, nakonec budeš ty ta špatná. Jako říct mu, co si o tom ty myslíš, to můžeš a pak budeš mít klidné svědomí, žes pro něj udělala maximum. Nějaké intriky okolo - to je cesta do pekel.
Inriky neplánuju,jen bych chtěla,aby se trochu nad tím jejím divným chováním zamyslel.Všichni u nás,kdo jí znají říkají,že je nějaká divná.
Já ten vztah nechci zničit nebo tak,jen bych mu ho chtěla rozmluvit.Ale láska je bohužel slepá a hluchá.Vím o čem mluvím.Zařila jsem taky jeden lhavej a falešnej vztah.Ale mě se naštěstí rosvítilo,dřív než se stal průser.

Ale přišla sis na to sama. vztah zničit nechceš chceš mu ho jen rozmluvit. :mrgreen: To je dobrý … a kdo tě nominoval do téhle funkce ?
Chápu že kamaráda máš ráda, ale podle mě tvý místo je -čekat až na to přijde sám a bejt mu oporou pokud by mu bylo zle. od toho tu přátelé jsou. Nic víc jim nenáleží.

• Citovat
  • Upravit
2282
7.6.11 14:50
Sisule píše:
Dolby píše:
Ještě jsem zapoměla dodat,že kamarád ani neví přesně kde bydlí.Doveze jí do jednoho nejmenovaného města a vyloží jí na náměstí.Ona totiž nechce,aby jí prý někdo ze známích viděl,že jí vozí jinej chlap.
Dolby znovu opakuju, že je dospělej a žes mu svůj názor řekla …třeba tu lekci od života potřebuje¨, třeba si musí to „držku nabít“ aby pochopil co sám chce. Opravdu si myslím že se staráš zbytečně.

Já vím,ale nedokážu se k němu otočit zády a říct že mě to nezajímá.On se mě zeptá,co má dělat,já mu řeknu svůj názor a tím to končí.
Bohužel měl v životě už takové smůli.Zabila se mu přítelkyně a půl roční dítě v autě.Další vztah skončil tak,že ona odešla i s roční dcerou za hranice a už jí 5 let neviděl a další a další krachy.On se tenhle vzat snaží udržet za každou cenu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 14:59
Dolby píše:
Sisule píše:
Dolby píše:
Já vím,ale nedokážu se k němu otočit zády a říct že mě to nezajímá.On se mě zeptá,co má dělat,já mu řeknu svůj názor a tím to končí.
Bohužel měl v životě už takové smůli.Zabila se mu přítelkyně a půl roční dítě v autě.Další vztah skončil tak,že ona odešla i s roční dcerou za hranice a už jí 5 let neviděl a další a další krachy.On se tenhle vzat snaží udržet za každou cenu :-?

tak ho seznam s jinou ženskou. s nějakou normální.

Já mám takový problém v rodině. Můj bratr se oženil s holkou, která je nemakačenko a kurva + má papíry na hlavu(alespoň nemusí pracovat-takže před prodloužením inv.důchodu si něco uděla a skončí v blázinci). Celá rodina nechápe, jak si může ničit život. ale nic s tím neuděláme. x krát jsem se s ním pohádala kvůli ní,ale nikam to nevede. On jí neopustí a dá mi hodně práce se s tím smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.6.11 15:09

Nijak, je mi lito ale nic neudelas.. muj bracha si nasel kravu jeste vetsi s jeste vetsima problemama, lhala mu atd
rekla mu to cela rodina… nebavi se s vetsinou lidi co znal cely zivot vcetne nas, mysli si ze mu neprejeme :roll: :roll:
no hruza, mama je z toho samo hotova ale nenadela vábec nic, je mladej blbej a zkusenosti jsou neprenosny, kazdej si musi hubu nabit sam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.6.11 15:18

Já vím holky,díky za rady.Řekla jsem mu k tomu svoje a víc nenadělám.Budu jen doufat,že to vše dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.6.11 15:23

bohužel, nenaděláš nic. Dost mne překvapuje jak „slepý“ a naivní tvůj kamarád je, asi fakt potřebuje od života nabít čumák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí