Jak rychle přibrat na váze?

Anonymní
30.7.17 11:52

Jak rychle přibrat na váze

Ahoj :oops: anonym protože to píšu přes kamarádky profil a nechce tam mít toto téma

za posledních pár měsíců jsem byla doslova psychicky v háji a z toho důvodu jsem hodně zhubla, jsem jak vychrtlina :,( já vždy byla hubená a to hodně i když jsem odjakživa žrout. Ale zhubla jsem, moje věci co mi byly těsné mi jsou volné a je to strašný pocit stydím se za sebe a za to všechno může situace, o které nechci mluvit je to osobní, ale vím že je to z psychiky. prosím nevíte nějaké tipy jak nabrat aspoň 2 kila nebo 3? psychika už je lepší jen teď chci opravdu nabrat, je léto a stydím se ukazovat ty svý párátka :( jiná rada než jen jíst a jíst třeba nějaký tip konkrétního jídla po kterém se hodně nabírá? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
30.7.17 11:55

Nutridrinky, jinak posilovat a hodne bilkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
30.7.17 11:56

Nutridrinky z lékárny - dávají se nemocným, kteří mají nabýt váhu např. před operací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 11:58
@Poštolka J píše:
Nutridrinky z lékárny - dávají se nemocným, kteří mají nabýt váhu např. před operací.

o tom jsem neslyšela 8o neznáš název prosím?

• Citovat
  • Upravit
9096
30.7.17 12:00
@Anonymní píše:

Jmenuje se to přímo Nutridrink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.7.17 12:00
@Anonymní píše:

Název je Nutridrink. ;) Ale je to spíš výživa pro lidi, co nemohou kousat, přijímat tuhou stravu. Ty jíst můžeš vše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 12:01
@chocholka píše:
Jmenuje se to přímo Nutridrink.

fakt :lol: jenze kdyz se divam je spousta druhu vubec nevim na ktery se zamerit… 8)

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
30.7.17 12:07

Tak já jsem po Nutridrinku spíš shodila. Já mám zase opačný problém, nemohu ubrat, tak zkus se moc nehýbat a prostě jíst, co ti chutná. Obávám se, že nabrat bez jídla asi nejde. Jedině že bys měla problém s metabolismem a nabírala bys vodu, ale to není tvůj případ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.17 12:22
@Qwentin píše:
Tak já jsem po Nutridrinku spíš shodila. Já mám zase opačný problém, nemohu ubrat, tak zkus se moc nehýbat a prostě jíst, co ti chutná. Obávám se, že nabrat bez jídla asi nejde. Jedině že bys měla problém s metabolismem a nabírala bys vodu, ale to není tvůj případ.

ja byla odjakziva hubenour a nemohla jsem nikdy nabrat, ale ted bohuzel jsem jeste vic a mam ze sebe spatny pocit aspon ty tri kila kdybych mohla nabrat do tech 3 tydnu nebo mesice zda to jde :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.17 12:23

http://www.nutridrink.cz/#uvod

je to ono? ale je to jen pro pripady vazneho onemocneni to nevadi? kolik tech drinku se musi vypit denne?

• Citovat
  • Upravit
1247
30.7.17 12:23

Jé, tohle bych chtěla řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.7.17 12:27
@Anonymní píše:
http://www.nutridrink.cz/#uvodje to ono? ale je to jen pro pripady vazneho onemocneni to nevadi? kolik tech drinku se musi vypit denne?

Je to hnus, na to se priprav. Moc velkej vysledek od toho necekej, muj bratr to pil loni po komplikovany operaci slepaku, co snedl to vyhodil, tak mu pak dali Nutridrinky. To do sebe naklopil jen se zacpanym nosem, ja to jen ochutnala a je to fakt hnus. Je to spis udrzovaci „strava“ pro lidi co nemuzou normalne jist, bratr nechal v nemocnici za necely dva tydny 9 kg.

Spis se zamer na svoji stravu, treba to tema Nutridrinkama dopln, ale uplne bych si od toho nic neslibovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.7.17 12:36

@LadyBrigit To říkají ti, co nevědí…
Není ti dobře, únava, pořád zima, vypadávají vlasy, mizerné nehty, šedivo-zelený obličej, jako bonus může i vymizet menstruace.

Zakladatelko, jestli i předtím jsi měla problém nabrat, tak to moc rychle nepůjde. Ale pomalu jo, neboj. Moc na to nemysli, normálně jez a pomalu se to spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.7.17 12:40
@Qwentin píše:

Mam kamaradku, co sni na co prijde, fakt porad ji. A nepribere ani deko. Ma asi 43kg, je teda malinka a drobounka. A taky nevi, cim to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 12:42
@Pipet píše:
@LadyBrigit To říkají ti, co nevědí…
Není ti dobře, únava, pořád zima, vypadávají vlasy, mizerné nehty, šedivo-zelený obličej, jako bonus může i vymizet menstruace.Zakladatelko, jestli i předtím jsi měla problém nabrat, tak to moc rychle nepůjde. Ale pomalu jo, neboj. Moc na to nemysli, normálně jez a pomalu se to spraví.

ano, ti co s tim probelmy nikdy nemeli vetsinou nechapou
ano mela jenze tim stresem jsem zhubla a jsem hubena ze uz nemam ani zadek tak prave proto premyslim nad timto kdybych to doplnila do stravy tak by to mohlo mit nejaky efekt ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová