Jak se bránit problémům v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Už si sem psala ne? Pořád to je stejný? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo ale když nemáš povahu dělat vedoucí, tak co chceš dělat? Budou tě válcovat podřízení, nebude tě nikdo brát vážně a pak to budeš schytavat z druhé strany od vedení, ze nejsi schopna si tam sjednat pořádek ![]()
Holt si dupni, neřeš blbosti co kdo kde řekl a řeš podstatne věci co se týkají práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docházku jin na nepíšu, to právě náš šéf, kterého z nějakého důvodu stáhli k sobě. Samozřejmě kdyby nechtěl, tak je dál neutrální nebo při mě… Vše začalo co si s ním potýkali. Od té doby jsme já u něj ta špatná a vedení zas šlape po něm kvůli nim. Každopádně začala jsem si je (krátká doba) nahrávat - odchody, příchody. Samozřejmě neustojím jim u pr…
Co vím, tak ty jejich falešné hodiny se budou v lednu řešit a zpětné kontrolovat, protože se na to přišlo před dvěma týdny. Ale zase místo, ab se chytli za frnak - dle nich bude vše má chyba, i to, že jsem je nekryla a primysli si, ona nás praskla,(tak to si myslí nás šéf),. Šéf to neustojí, protože nedává stres, a jebani za ně od vedení si opět vybije na mě.
- Citovat
- Upravit
Nevím, já jsme si s nadřízenými tykala vždy, měli jsme přátelské vztahy ale pořád to byl nadřízený takže co řekli to platilo i když se mi to třeba nelíbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Máš dvě možnosti, útok nebo útěk. Buď půjdeš jinam, útěk nebo si to jejich chování přestaneš nechat líbit a srovnáš si je. Pak sice nebudeš jejich kamarádka, nebudeš ani oblíbená, ale budou tě respektovat a nebudou si na tebe dovolovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz zase? Rozmohl se nam tady takovy nesvar - stale se vraci 1 tema, obcas popsane trochu jinak. Tohle tema je jedno z nich.
Pokazde padnou stejne rady, ale uzivatelka to zase za par mesicu stejně zkusi.
Odchazet z prace nechce, vymezit se neumi a stale dokola resi, co o ni kdo říká. Nemá smysl reagovat.
- Citovat
- Upravit
Nejlepší je jednoho nového nabrat - kdo bude pracovat, jak si představuješ a jednoho z té party vyhodit. Naruší se tím rovnováha a jejich jistota, že si mohou dovolit cokoliv. Zároveň nová posila bude příkladem, jak ano. Tohle na 90% funguje.
Buď si dupneš a srovnáš si je nebo oni srovnají tebe. Jiná varianta není. Oni se brání novým pořádkům a pravidlům. Více práce a větší dohled a tlak za stejné peníze se nikomu nelíbí a proto takové vztekání a chování okolo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si myslím, že musíš vybrat jednoho z koho uděláš exemplární příklad. a musí to být silný kus, ne jen nějaký pricmrndavac, kterému ta práce beztak moc nejde. musíš vybrat někdo, kdo se teď cítí a je vnímán v tom kolektivu nedotknutelný, a proto si na tebe jako nadřízenou dovoluje. když někoho takového vyhodíš, tak se ostatní proste zaleknou a sice budeš už navždy za krávu, ale srovnáš si je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Noku píše: Více
A základě čeho ho vyhodí? Vyhodit zaměstnance není jen tak.
Musí mu dát nejdřív vytýkací dopisy. Takže bych začala takto. Plus musí zakladatelka začít pracovat i na sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Stejně je to ta bamda se Svarc systemem, co tu byla diskuze nedavno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 tak já neříkám, vyrazit ho ze dne na den. samozřejmě, musí se to udělat správně. nevím v jakém rozsahu falšovali tu docházku. ale já bych si prostě tu práci dávat jim ty výtky a šlapat teď po každém pochybení dala. prostě nachystat si půdu pro to, aby pak ta výpověď na stůl přistát kdykoliv mohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládám, že je to tvá první zkušenost být nadřízená. Jak jsem to tady četl, bylo tady toho už řečeno docela dost. Takže udělám v mezi čase shrnutí. Přestaň si budovat pozici kamarádky a začni si budovat pozici nadřízené. Přejí pevné nervy a hodně sil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už zase? Řešíš to už minimálně půl roku. Buď dej výpověď nebo se s tím smiř.
5. diskuse to fakt nevyřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit