Práce z domu na internetu

11.12.25 14:27

Práce z domu na internetu

Ahoj, ještě jsem tady diskuzi nezakládala, tak snad to dělám dobře. Mám dotaz, který je mi samotné trapný, ale už nevím kam dál a nemám nikoho jiného, na koho se obrátit.
Po poslední úpravě té skvělé superdávky jsem zjistila, že mi bude chodit asi polovina peněz co předtím a už teď jsme to měli jen tak tak, takže od příští roku už s penězi bohužel nevyjdu. Do prace jit na plny bohužel nemužu a brigád je čím dál méně, takže mě napadlo začít vysílat livechat po večerech nebo když děti nebudou doma. Než mě odsoudíte, tak si zkuste představit, že máte prázdnou peněženku a nemáte komu říct. Vim, že to asi nedělalo moc holek tady, ale pokud někdo, stalo se vám, že už vás někdo venku poznal, že věděli, že tuhle práci děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16990
11.12.25 14:34
@Zklamana91 píše: Více

Ahoj, nemám s tím zkušenosti a nevím ani kde hledat.

Ale mám známou (spolužačka sestřenky), moc krásná holka - narodil se ji syn s kombinovaným postižením. Tatínek od nich odešel a vím, že si přivydělávala svým tělem. Nevím zda online, nebo ne. Kdyby jsem byla u sestřenky, ona došla a probíraly jsme spolu její fotky - prostě ty kterýma se prodávala, říkala si Tiffany. Tehdy řešila, že ji nějaký chlápek, dlouhodobý klient na čumendu nabídl dost velký ranec za jednu noc. Nevím, zda to přijala, fakt šlo tehdy třeba o půl milionu :nevim:

Dělala to dlouho, tím, že si kryla obličej, tak to ani moc lidí nevědělo. Přestala až s novým mužem.

Ale já si říkám, že te nahoty je všude tolik, že to snad ani nemůže vydělávat, ne? :nevim: i když možná nějaké chlapy rajcuje právě to, že te holce za to platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
11.12.25 14:39

No, při takových nápadech vřele doporučuju si uvědomit fakt, že digitální stopu necháš ať chceš či nechceš…
jednou kur-wa, vždycky kur-wa
pořádně si to rozmysli
radši jít někam uklízet, nějaké bistro, fast-food

A jinak za mne super, že dávky (snad) krouhli… :potlesk: Bez práce nejsou koláče.. nebo by aspoň neměly být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3532
11.12.25 14:44

@Zklamana91 Nezivim sa tym, ale iba rychli prehlad co sa tu pisalo… Hladaj!

1. Onlyfans atd musis uz byt relativne dobra (aj vzhladom aj technickou kvalitou) aby si si prisla na zaujimave peniaze

2. Docela si tu holky pochvalovali hladam sponzora alebo tak nieco

3. Jedna znama, velka manazerka, zaraba cca 2× tolko co ja, partner ju podvadzal tak teraz „chodi“ obcasne s takym deduskom ktory ju neustale zahrna darcekmi (a fakt hodnotnymi, aj auto uz dostala) iba za to ze s nim travi cas, hovorila ze o sexe to nieje, ze idu na tyzden na dovolenku a sex je 2×, ze je hlavne rad ze ma s kym chodit na vylety, ze sa ma s kym porozpravat, ist do kina, ze mu obcas uvari… Zoznamila sa s nim cez pracu. Vie ze to nema ‚buducnost‘, ale proste byvali ju mal iba na ‚potesenie‘ a ‚schovaval to‘, zatial co tento ‚dedusko‘ ju ma tiez iba na ‚potesenie‘ a nijako sa s tym netaji, navyse sa vraj k nej chova slusnejsie ako byvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
11.12.25 14:44

Opravdu je brigád méně? Jako i v obchodech na doplňování zboží nebo úklid? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
11.12.25 14:53

Tvoje děti ti jednou poděkují, až na ně někdo vybalí, čím se živila jejich maminka. Že do práce nemůžeš, je nesmysl. A částka, kterou platíš za internet, jsou peníze, které nutně potřebuješ jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.12.25 14:55

Nezlob se, ale jak se stane, že dva dospělí lide nevydělají tak, aby vyšli s penězi? Proč jste si pořízovali dítě, když na to nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.25 15:02

@Zklamana91 stojí ti to za to? Dřív nebo později se to dozví tvoje okolí, časem to nějaký dobrák ukáže dítěti atd. I kdybych měla zdechnout, tak bych do toho nikdy nešla. Práce se dá najít i jinde.. Já třeba teď dělám v obchodě. :mrgreen: :lol: prostě proto, že narozdil od live chatu je to důstojné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.25 15:17
@MartinL45 píše: Více

Asi je to tím, že na to nejsme dva, ale jsem sama a než začneš s měla jsi přemýšlet s kým si děláš dítě, tak partner byl úplně normální, dokud jsme byli spolu. Dělá rukama, takže vím, že peníze má, ale vyplacené pěkně hotově, takže pro alimenty je to chudáček nemajetný a posílá tisícovku. Naskočil zase do starých kolejí se svobodnými kamarády, takže nefunguje ani jako táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.12.25 15:41

@Zklamana91 kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.12.25 15:56

@Zklamana91 „brigád je čím dál míň“? To už ani v Lidlu nikoho nechtějí?

• Citovat
  • Upravit
24763
11.12.25 15:59

Nedávno tady nějaký pořád chtěl fotit ženám nohy.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
11.12.25 16:55

O tak určitě má tatínek nějakou péči a když platí nízké alimenty, tak mu jednoduše šoupni děti ať se stara a ty po večerech nebo v noci běž doplňovat zboží než dělat šlapku…zjisti to tatínek a vezme si deti do péče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
11.12.25 17:09

Jenže soudy na tohle neskočej. Jestli je to zdravý chlap, co může normálně pracovat, tak je jen jeho problém že to nepřiznává. Dej návrh na zvýšení alimentů, a na takovýhle přivydělávání se vykašli. Proč nemůžeš jít na plný úvazek? Píšeš, že bys to dělala když by děti nebyly doma, takže nějaký prostor máš. Neříkej, že brigád je málo, to není pravda. I kdybys měla jít doplnovat zboží do supermarketu, tak je to o 100% lepší.
Přece jsi nemohla počítat s tím, že budeš pobírat donekonečna dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
11.12.25 17:15

@Zklamana91 ale no tak, klid. Kdybych ja byla samozivitelka a v haji, zacala bych tim, že doma prodám po dítěti oblečení, které je mu malé, hračky. Dále nějaké moje oblečení. I kdyby to mělo byt na swap za nějaké jídlo, drogerii nebo za pár stovek. Pak co „darovat“ plazmu? Odběr za 900Kc a můžeš jednou za 14 dni. Sice asi není dobré chodit dvakrát měsíčně, to asi není příliš zdravé, ale jednou měsíčně a dostat za to 900kc není špatne. Pak se samozřejmě zamysli nad tim, kde bydlis a za kolik. Kolik tě stoji jidlo? Kolik te stoji telefon? Kolik internet? Máš nějaké dluhy, půjčky? To vše se da osekat s šikovným finančním poradcem. Co tedy alimenty na dítě? Ještě, než se někde budes na netu prodávat, se zamysli nad tim. Plus ty brigady - všude jsou možnosti. Pokud jsi samozivitelka, domluv se také s nějakou kamaradkou nebo samozivitelkou a hlidejte si děti, pomahejte si. My to takhle dělali se dvema dalsima maminkama a nejsme samozivitelky, ale dopoledne bez dětí bylo fajn a na oplátku ja pohlídala zase jejich. Takže jedno odpoledne jsem hlidala ja - deti vyzvedla ze školky a v 19h děti odevzdavala, a další dvě odpoledne jsem měla já čas sama pro sebe. Bylo to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat