Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, ja jsem rodila Sternberacka, narodila jsem se tu a zila do 27 let, nez jsem se odstehovala k priteli o par km dal
dle meho ve stbk chcipl pes, zadny poradny obchod, samy vietnamec, kino je rado, ze dycha, divdlo nam zavreli a restaurace poradna zadna, zato hospod na kazdym druhym rohu… bylo tam mnoho romu, ale uz je to lepsi a ta jejich velka ‘gheta‘ uz zbourali…pamatky krasne -kostel, hrad…porodnice byvala dost vyhlasena, a ja bych tu taky rada rodila, az se zadari privest mimi do 9 mesice… jinak na nakupy do Olomouce, je tam Olympie, a neni to tak daleko, za dvacet minutek jsi tam autem… co vic?:)
Bydlím ve Šternberku. Nákupy jedině Olomouc, ale lepší na nákupy je Brno, pokud myslíš potraviny tak je tu Billa, Lidl, Penny, Tesco a prý bude i Kaufland! Opravdu tu chcípl pes. Kino se potápí, divadlo není, krytý bazén taktéž není, zimák zavřenej. Věčně opálených je tu spousta a nějak přibývají. O práci nezavadíš, nemocnice je Agel, což je hrůůůůůůza! Dobří lékaři jsou fuč a to co tam zůstalo
.
Porodnice? Možná vyhlášená před dvaceti lety, já bych tam už nikdy rodit nechtěla, děkuji, jednou stačilo, pro druhé miminko jsem si dojela do Olomouce a chválím a chválím a chválím, něco úžasného.
Ale vesměs jsem tady spokojená.
Ve Šterbberku jsem se narodila a žila tam téměř 50 let.Je pravda, že už to dávno není, co bývalo, ale co mi chybí, jsou krásné lesy hned za městem. Je tam koupaliště, kryťák i akvapark jsou v Olomouci i spousta nákupních center. Kultura teda téměř žádná, ale Olomouc je 20km a tam je toho hodně.
To je ten šternberk fakt tak hroznej???
My se budem stěhovat od března do vsi kousek od šternberka. A když sem ta, byla tak se mi tam vždycky líbilo. Takový hezký utulný městečko. Poradíte některá kde je tam nějaký rodinný centrum nebo jestli tam někdo cvičí jogu nebo tak???