Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mám se krásně,dítě se vzteká od rána,roztrhl spací pytel,nedojedl snídani a oběd.
Hlavně,že jsme zdraví
![]()
momi33 píše:
mám se krásně,dítě se vzteká od rána,roztrhl spací pytel,nedojedl snídani a oběd.
Hlavně,že jsme zdraví![]()
momi33 píše:
veru,já je brzo asi vykopnu oba,chlapa a kluka![]()
![]()
Já se je právě snažím vykopat na procházku, lezou mi na nervy- oba ![]()
mám sehodně špatně večer mi umřela babička, nemusím popisovat jak nám doma je ![]()
Já dostala v noci střevní chřipku,je mi blbě a aby toho nebylo málo, tak malej dostal 39 teplotu a ani nevim z čeho. Teď tu ležíme jak dva lazaří ![]()
verenika píše:momi33 píše:Já se je právě snažím vykopat na procházku, lezou mi na nervy- oba
![]()
já je vykopla dopo na dlouhou procházku,ale evidentně to bylo prdlačku platné ![]()
zachvilku půjde pekelník spát…
My ráno byli ještě na velkém nákupu tkaže ted si připravuju věci na salát a uklízím prostě dneska je blbej den mám moc práce ![]()
Ráno jak jsem vstala tak jedna ruka dělala snídani druhá dávala vařit brambory a zeleninu na salát. Pak štrůdl,dodělat salát..... oděd. Naštěstí zaskočil děda a šel s malou ven. Manžel ležel v obýváku a čučel na TV
. Teď manžel vypadnul se podívat ješte po nějakých dárcích ( zase dostanu svetr s jelenem
). Dítě spí a já jsem si konečně uvařila kávičku a mám chvilku voraz. Odpoledne chci malou vzít ještě jednou na trhy a TRDLOVNÍK. Doufám,že si stihnu alespoň dnes umýt hlavu jinak budu do pánve zítra stříkat olej z vlasů a néí z lahve
.Takže umně celkem normální den.
Příspěvek upraven 23.12.11 v 13:11
petra.lovosice píše:
mám sehodně špatně večer mi umřela babička, nemusím popisovat jak nám doma je
upřímnou soustrast ![]()
momi33 píše:verenika píše:já je vykopla dopo na dlouhou procházku,ale evidentně to bylo prdlačku platnémomi33 píše:Já se je právě snažím vykopat na procházku, lezou mi na nervy- oba
![]()
zachvilku půjde pekelník spát…
Máš štěstí, že jde pekelník spát. Nášeho špiona zastelu až večer ve 20:00
Konečně vypadli, jdu něco dělat, ale nejraději bych zalezla do pelíšku ![]()
je mi zle, boli me hlava, za hodinu jedeme na letiste a smer Praha…letime domu na svatky, budem tam kolem pulnoci ![]()
Ester13 píše:
taky máte pocit, že ti chlapi nedospívají, nýbrž se jen zvětšují?
No mám antibiotika,zánět dutin,pusu samej opar,hlava třeští…
Dítko antibiotika včera dobralo,takže ten už řádí
Doma chaos,ale salát hotov,krapet uklizeno,stromek na balkoně,dárky zabalené.....klid a pohoda a tak to má být
Nikdy se nestresuju Vánocema ![]()
Ahojte. ![]()
Já si udělám za chvíli oběd, pak nazdobím stromeček (zítra bych to nestihla, protože jedeme ke tchýni) a budu koukat na telku. Dárky mám zabalené, uklizeno mám také… Takže pohoda, klídeček. ![]()