Jak se dneska randí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11358
22.8.23 12:10

Jak se dneska randí?

K založení této diskuze mě inspirovalo téma Klopči a Uzbeka. Jak jste randili/randíte vy? Chodí se do kina, nebo si někam sednout? Či obyčejná procházka městem či mezi poli? Klidně se podělte o své nejhezčí, nejoriginálnější nebo i nejtrapnější rande? Vím, že podobné téma je asi vystiženo v Trapasech ze seznamek, ale zkuste to i tady. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14567
22.8.23 13:18

Já jsem se rada setkavala na veřejnosti, takže kaficko, restaurace, kino :lol: a pak třeba i ta prochazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.23 13:24

Nejlepsi prvni rande bylo - prochazka v prirode, trvalo 7 hodin :lol: a nechtelo se mi rozloucit :oops: :lol:
Je to tyden, takze je to aktualni ;)

• Citovat
  • Upravit
11559
22.8.23 13:49

Nebude to za chvíli, jako to měli Lenina Huxley a John Spartan onehdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
22.8.23 13:54

Moje poslední top rande bylo na břehu místní přehrady na dece ve voňavé trávě i s koupačkou :mrgreen: s ohledem na téměř dokonalý prototyp toho, co jsem hledala, jsme u toho zůstali a zásadní chybu jsem ještě ani po pár dalších dnech a nocích nenašla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11358
22.8.23 16:13
@Anonymní píše:
Nejlepsi prvni rande bylo - prochazka v prirode, trvalo 7 hodin :lol: a nechtelo se mi rozloucit :oops: :lol:
Je to tyden, takze je to aktualni ;)
@Lucy75 píše:
Moje poslední top rande bylo na břehu místní přehrady na dece ve voňavé trávě i s koupačkou :mrgreen: s ohledem na téměř dokonalý prototyp toho, co jsem hledala, jsme u toho zůstali a zásadní chybu jsem ještě ani po pár dalších dnech a nocích nenašla… ;)

To se tak pěkně čte, mám z vás radost, holky… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.8.23 17:57

Já jsem vlastně nikdy ani rande neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.8.23 18:16

Tak nas mladsi se slecnou spravuje motorku nebo jezdi na traktoru. Ale taky byli i na prochazce, v letnaku nebo na festaku. U me to bylo vzdycky spojene s muzikou, takze koncerty, festaky, zabavy, kluby. Nic originalniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
22.8.23 22:46

Já zásadně na kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
22.8.23 22:48
@Lucy75 píše:
Moje poslední top rande bylo na břehu místní přehrady na dece ve voňavé trávě i s koupačkou :mrgreen: s ohledem na téměř dokonalý prototyp toho, co jsem hledala, jsme u toho zůstali a zásadní chybu jsem ještě ani po pár dalších dnech a nocích nenašla… ;)

Za jak dlouho byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
22.8.23 22:48
@Tamtama píše:
Já jsem vlastně nikdy ani rande neměla :think:

A k dětem si přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
22.8.23 22:51

@Venetia když přijel zas… ;) ale jsme oba free, můžeme si dělat, co chceme.. navíc on má fakt dost času a to potřebuju ;) v září koupené moře, oba milujeme vodu, tak jsme hodně venku.. počasí tomu fakt přeje… :srdce:
kafe je ok, jen mi to přijde dost nudné… ale tak se Slunečním mužem jsme se shodli hned, že jen na kafe to nevidíme.. ta deka v trávě byla skvělá ;)
hele ale jasný, uvidíme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.8.23 20:26
@Venetia píše:
A k dětem si přišla jak?

Náhodou. :mrgreen:
Ne, oba otce jsem znala delší dobu, ale krom posezení v hospodě s partou jsme spolu na žádném rande nebyli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
23.8.23 22:11
@Tamtama píše:
Náhodou. :mrgreen:
Ne, oba otce jsem znala delší dobu, ale krom posezení v hospodě s partou jsme spolu na žádném rande nebyli. :think:

ale něco jste museli dělat v rámci seznamování ne?
Chapu, ze na chozeni na kavu kazdy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
23.8.23 22:33

Hned první rande - 150 km výlet na motorce :D, jsem myslela, že z toho už v životě neslezu a budou mě muset sundávat hasiči :mrgreen:…jezdíme stále :srdce:
Až později mi došlo, že to taky mohlo tehdy dopadnout i dost špatně, prakticky nic jsem o něm nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí