Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
K založení této diskuze mě inspirovalo téma Klopči a Uzbeka. Jak jste randili/randíte vy? Chodí se do kina, nebo si někam sednout? Či obyčejná procházka městem či mezi poli? Klidně se podělte o své nejhezčí, nejoriginálnější nebo i nejtrapnější rande? Vím, že podobné téma je asi vystiženo v Trapasech ze seznamek, ale zkuste to i tady. Dík.
Já jsem se rada setkavala na veřejnosti, takže kaficko, restaurace, kino
a pak třeba i ta prochazka.
Nejlepsi prvni rande bylo - prochazka v prirode, trvalo 7 hodin
a nechtelo se mi rozloucit
![]()
Je to tyden, takze je to aktualni ![]()
Nebude to za chvíli, jako to měli Lenina Huxley a John Spartan onehdá?
Moje poslední top rande bylo na břehu místní přehrady na dece ve voňavé trávě i s koupačkou
s ohledem na téměř dokonalý prototyp toho, co jsem hledala, jsme u toho zůstali a zásadní chybu jsem ještě ani po pár dalších dnech a nocích nenašla… ![]()
@Anonymní píše:
Nejlepsi prvni rande bylo - prochazka v prirode, trvalo 7 hodina nechtelo se mi rozloucit
![]()
Je to tyden, takze je to aktualni
@Lucy75 píše:
Moje poslední top rande bylo na břehu místní přehrady na dece ve voňavé trávě i s koupačkous ohledem na téměř dokonalý prototyp toho, co jsem hledala, jsme u toho zůstali a zásadní chybu jsem ještě ani po pár dalších dnech a nocích nenašla…
To se tak pěkně čte, mám z vás radost, holky…
![]()
Tak nas mladsi se slecnou spravuje motorku nebo jezdi na traktoru. Ale taky byli i na prochazce, v letnaku nebo na festaku. U me to bylo vzdycky spojene s muzikou, takze koncerty, festaky, zabavy, kluby. Nic originalniho.
@Lucy75 píše:
Moje poslední top rande bylo na břehu místní přehrady na dece ve voňavé trávě i s koupačkous ohledem na téměř dokonalý prototyp toho, co jsem hledala, jsme u toho zůstali a zásadní chybu jsem ještě ani po pár dalších dnech a nocích nenašla…
Za jak dlouho byla noc?
@Tamtama píše:
Já jsem vlastně nikdy ani rande neměla
A k dětem si přišla jak?
@Venetia když přijel zas…
ale jsme oba free, můžeme si dělat, co chceme.. navíc on má fakt dost času a to potřebuju
v září koupené moře, oba milujeme vodu, tak jsme hodně venku.. počasí tomu fakt přeje… ![]()
kafe je ok, jen mi to přijde dost nudné… ale tak se Slunečním mužem jsme se shodli hned, že jen na kafe to nevidíme.. ta deka v trávě byla skvělá ![]()
hele ale jasný, uvidíme… ![]()
@Venetia píše:
A k dětem si přišla jak?
Náhodou. ![]()
Ne, oba otce jsem znala delší dobu, ale krom posezení v hospodě s partou jsme spolu na žádném rande nebyli. ![]()
@Tamtama píše:
Náhodou.
Ne, oba otce jsem znala delší dobu, ale krom posezení v hospodě s partou jsme spolu na žádném rande nebyli.
ale něco jste museli dělat v rámci seznamování ne?
Chapu, ze na chozeni na kavu kazdy není.
Hned první rande - 150 km výlet na motorce
, jsem myslela, že z toho už v životě neslezu a budou mě muset sundávat hasiči
…jezdíme stále ![]()
Až později mi došlo, že to taky mohlo tehdy dopadnout i dost špatně, prakticky nic jsem o něm nevěděla.