Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@krokodylek píše:
Hned první rande - 150 km výlet na motorce, jsem myslela, že z toho už v životě neslezu a budou mě muset sundávat hasiči
…jezdíme stále
Až později mi došlo, že to taky mohlo tehdy dopadnout i dost špatně, prakticky nic jsem o něm nevěděla.
Bolí mě kyčle, jen to čtu…
![]()
@Venetia píše:
ale něco jste museli dělat v rámci seznamování ne?
Chapu, ze na chozeni na kavu kazdy není.
Však jsme chodili s partou na pivo. Nevybavuju si, že bychom dělali nějaké aktivity jen ve dvou. ![]()
Klopka pise pohadky a Uzbek je v tomto pribehu spoluautor. Je to literatura, ne realita. ![]()
Ale jinak dobre tema, nejhorsi rande, ani nevim, jestli to bylo rande, bylo s jednim, ktery me zbalil v supermarketu. A protoze vypadal fyzicky dobre a delal dojem urovne, v nejakem nahlem pominuti mysle jsem kyvla na pozvani na kafe. Hned jsme sli na kafe a on mi vykladal o autach, furt mlel o svem aute!, nudnej, stadovitej chlap a ja si v duchu rikala: proboha, co tu s tim deb*ilem delas.
A pak dalsi, ale to nebylo rande. Straslive jsem se zamilovala za studentskych casu do jednoho hudebnika, ktereho jsem videla hrat v TV. Tak jsem se pres milion znamych horko tezko dostala na jeho party, abych zjistila, ze je homosexual.
Ale ja mam specialne slabost na hudebniky, umelce, tvurce, blazny, spisovately a filozofy,
nejlip krizene se sportovcem, protoze pak maji intelektualove a umelci hezke tela a nejsou lemry, k cemu ma tento typ lidi prirozenej sklon. ![]()
Ted třeba často chodíme do obchodních galerií, a pravidelná součást je rande je sex v kabinkách v obchodech s oblečením
@Ploskutáček píše:
Bolí mě kyčle, jen to čtu…![]()
![]()
![]()
Kyčle i zadek
,chce to aspoň pauzu na kofolu ![]()
@HornyHippo píše:
Ted třeba často chodíme do obchodních galerií, a pravidelná součást je rande je sex v kabinkách v obchodech s oblečením
Jsem úplný suchar
…a jsem ráda, že tam prakticky nechodím, člověk aby se bál, že tam přijde a uvidí souložit hrocha ![]()