Jak se dneska randí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11665
24.8.23 09:10
@krokodylek píše:
Hned první rande - 150 km výlet na motorce :D, jsem myslela, že z toho už v životě neslezu a budou mě muset sundávat hasiči :mrgreen:…jezdíme stále :srdce:
Až později mi došlo, že to taky mohlo tehdy dopadnout i dost špatně, prakticky nic jsem o něm nevěděla.

Bolí mě kyčle, jen to čtu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.8.23 12:22
@Venetia píše:
ale něco jste museli dělat v rámci seznamování ne?
Chapu, ze na chozeni na kavu kazdy není.

Však jsme chodili s partou na pivo. Nevybavuju si, že bychom dělali nějaké aktivity jen ve dvou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18033
24.8.23 12:42

Klopka pise pohadky a Uzbek je v tomto pribehu spoluautor. Je to literatura, ne realita. :)

Ale jinak dobre tema, nejhorsi rande, ani nevim, jestli to bylo rande, bylo s jednim, ktery me zbalil v supermarketu. A protoze vypadal fyzicky dobre a delal dojem urovne, v nejakem nahlem pominuti mysle jsem kyvla na pozvani na kafe. Hned jsme sli na kafe a on mi vykladal o autach, furt mlel o svem aute!, nudnej, stadovitej chlap a ja si v duchu rikala: proboha, co tu s tim deb*ilem delas.

A pak dalsi, ale to nebylo rande. Straslive jsem se zamilovala za studentskych casu do jednoho hudebnika, ktereho jsem videla hrat v TV. Tak jsem se pres milion znamych horko tezko dostala na jeho party, abych zjistila, ze je homosexual.
Ale ja mam specialne slabost na hudebniky, umelce, tvurce, blazny, spisovately a filozofy, :) :oops: nejlip krizene se sportovcem, protoze pak maji intelektualove a umelci hezke tela a nejsou lemry, k cemu ma tento typ lidi prirozenej sklon. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1630
24.8.23 12:48

Ted třeba často chodíme do obchodních galerií, a pravidelná součást je rande je sex v kabinkách v obchodech s oblečením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
24.8.23 16:13
@Ploskutáček píše:
Bolí mě kyčle, jen to čtu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kyčle i zadek :mrgreen:,chce to aspoň pauzu na kofolu  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
24.8.23 16:19
@HornyHippo píše:
Ted třeba často chodíme do obchodních galerií, a pravidelná součást je rande je sex v kabinkách v obchodech s oblečením

Jsem úplný suchar :mrgreen:…a jsem ráda, že tam prakticky nechodím, člověk aby se bál, že tam přijde a uvidí souložit hrocha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí