Jak se oblékáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
22.8.24 13:37

Nosím business casual a nebo zkrátka casual, ležérní oblečení.
Legíny teda nosím se psem na procházku nebo na sport/ uvnitř doma, jinak ven s tím nechodímn Nepřijde mi to nějak módní, vkusné a na spoustě žen ani lichotivé bohužel.

Jinak se oblíkám podle svého citu, myslím, že cit pro barvy atd mam, takže je to jednoduché. Nemám impulzivní nakupování, takže hodně času strávim doma online a vybírám…Nikdy jsem podle žádné innfluencerky apod oblíkana nebyla, ač znám takové dámy, co chodí jak přes kopírák z IG, ale přijde mi to lehce úsměvné a trapné.

Když sama nevíš, najdi si stylistu, ten ti poradí, co se k tobě hodí, jaké barvy k tobě padnou atd. :nevim:

Příspěvek upraven 22.08.24 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15222
22.8.24 13:38
@ryngle336 píše: Více

Tepláky s sako zrovna ne :lol: Ale třeba dlouhá sukně k tomu kecky a džínova bunda, nebo džíny, balerínky, sako.. Nebo rada nosím kalhoty cigaretoveho střihu, k tomu košili dovnitř, nebo tričko, svetřík. Nebo úzké sukně ke kolenum.. Něco ve stylu smart casual..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.8.24 13:42

Posledni trendy moc nesleduju, satnik mam postaveny na nadcasove eleganci a hodne si zakladam na materialech a kvalite provedeni. Zjistila jsem, ze muj styl oblekani ma nazev „old money“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
22.8.24 13:44

Oblékám se tak, aby mi nebylo buď vedro, zima, nebo abych nepromoknul. Nic jiného neřeším. K velké nelibosti ženy, která občas dělá, že k sobě nepatříme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 13:53

Dělám ve stavebnictví, většinu dne jsem v kanceláři, ale pohybuju se i po stavbách. Takže ano snažím se oblékat pěkně, ale třeba s lodičkami apod.bych nepochodila :) Take bych to nazvala takové business casual s teniskami :mrgreen: Miluju áčkové sukně s vysokým pasem a v poslední době i široké kalhoty (ano ve skříni stále mám i teď už zatracované skinny :lol:, ale postupně přecházím k volnějším střihům)
Ve volném čase preferuji pohodlné oblečení, tam trendy neřeším vůbec (na vsi na zahradě to ani není třeba :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
148647
22.8.24 13:56

Jako mladá jsem koukala co se nosí, to dělá každá mládež, chce se odlišit od těch starých aby nakonec chodili všichni ve stejném :mrgreen:
Jak šel čas tak mě to přestalo zajímat co se zrovna nosí a nosím to, co se líbí mě. Asi nejvíc mě vyznačuje barevnost, takový rustikální styl. Mám ráda barvy, květinové vzory, strakaté halenky, výšivky a to nosím a nějak mě nezajímá jestli se to zrovna nosí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
22.8.24 14:01

Nejdriv si dam spodni pradlo, pak dalsi vrstvu a pripadne pokracuji, dokud mi neni teplo :mrgreen:
Sorry, ten nazev k tomu vybizel :mrgreen:
Modu nesleduji vubec, mimo to, ze obcas brouzdam po nejakych strankach obchodu, takze tak nejak zaregistruji, cca jaky je trend, ale stejne vetsinou nakupuji tak akorat pro deti, a i tam preferuji spis z druhe ruky…mam 2 kluky mladsiho skolniho veku, co frci je zajima jen co do motivu, jeste maji radi obrazky na triku apod.
Ja uz nekolik let do prace nosim z 90% pohodlne bavlnene saty, podle pocasi pridam/uberu leginy a kardigan. Nasla jsem asi 5-6 co mi sedi a tocim je dokola, nastesti nemam praci, kde bych musela na nekoho delat dojem oblecenim. Obcas to prolozim kalhotami s nejakym rozumnym vrskem.
Volny cas dle prilezitosti, klidne dziny nebo i ty leginy, ale to na sportovnejsi aktivity. K tomu triko a mam vystarano. Na hogo fogo akce moc nechodim, ale nejakou vybavu na to mam taky.
Tak polovinu sveho satniku z minulych let jsem postupne vyhazela - bud darovala, nebo zlikvidovala, nechavam si fakt minimum, co nosim, plus par srdcovek.
Jo a boty mam komplet barefoot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.8.24 14:09

Dnes v práci zbruba takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.8.24 14:28

Podle prilezitosti. Teď před porodem manželovy trika na spaní a volný šortky s pantoflema :mrgreen: Jinak taky trochu tápu.

Módní trendy určitě nesleduju, hodně mi záleží na metrialech a nevyhledavam žádné extravagantní střihy. Mám velká prsa, proto spoustu věcí nemůžu nosit, protože v nich vypadám jako kozy na pochodu :mrgreen:

Takže do kanceláře nosím úzké kalhoty, k tomu nějakou usedlou halenku nebo košili a kašmírové svetry (moje guilty pleasure). Ve volném čase nosím lezecký kalhoty, protože mají v pase gumu a moc pěkné střihy a prijemne materialy, k tomu merino trika a když je kosa, tak norský svetry. Na léto šaty… ale já si na stylu tolik nezakládám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.8.24 14:34

Já nosím jen sukně/šaty, často barevné a veselé a barefoot boty. Snad jen na lyže, ferraty a podobné aktivity mam přiměřené kalhoty. Nosím co se mi líbí a je mi jedno co si kdo myslí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
22.8.24 15:00
@Anonymní píše: Více

Ačkoliv jsem milovník sukni a šatů, tak jsem si oblíbila i široké kalhoty, miluju je :mrgreen:
Moje generace na emimi širokým dava hate :).
Ale já teda nemyslím, takový ty skejtacky pytle pro šestnáctky, ale takový ty lehce široký. A stále se daji nosit elegantně.
Ale teda nevzdam se ani skiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.8.24 15:05

Trendy neřeším vůbec. Teď v létě nosím hlavně šaty, jednoduchý střihy. Když je trochu zima, tak džíny a triko, případně sako. Boty tenisky nebo sandálky.
Na ven se psem neřeším, mám pár domácích šatů když je teplo, nebo když je zima tak klasicky tepláky nebo legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.8.24 15:10
@_.Emilyyy píše: Více

Ty bych tak ráda nosila, ale vypadam v nich tlustá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
22.8.24 15:12

Oblékám se tak, abych se cítila pohodlně a přiměřeně k příležitosti. Módní trendy jdou už mimo mě, nijak je nesledují, protože ta móda se pořád vrací a jak jsem si všimla, dneska kdyby šel člověk v pytli, tak je to každému jedno. Snažím se kupovat věci raději kvalitní, které vydrží, ale na běhání doma a na zahradě mám taky věci z Pepca. Jsem ochotná připlatit si za boty a kabelky. Jinak jsem škrtla z šatníku sukně a kraťasy, protože mi vůbec nesluší, nosím raději kalhoty. Mám ráda takové ty přírodní barvy, ne příliš výrazné. Nelíbí se mi legíny, mohutné boty, roztrhané džíny, kozačky v létě a trika nad pupík, ale je to každého věc, jestli se v tom cítí dobře, tak ať to nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.8.24 16:53

V létě pouze šaty, sukně. Mám x sukní a šatů. Šaty s límečkem, zavinovací. S krajkou. S velkým výstřihem pouzdrové. Krátké i pod kolena.
Sukně krátké, voálové, nařasené., plisované. K tomu letní tílka.
K tomu sandále od Riekeru, mám jich x párů. Nebo baleríny.. k tomu v případě zimy rozepínací svetr. Či sáčko. Sportovní věci nosím jen na túry. Skiny kalhoty nosím pořád. Mám ale i jiné typy. Nenosím široké nohavice, nejsme v devadesátkách a není už mi 15. :mrgreen: Široké nohavice bych snesla jen u nějakých lněných jemných kalhot na léto. Ale ty nemám neb je neužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková