Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše: Více
Nosím to, co je mi pohodlné. Rozhodně neřeším, co je zrovna v módě ![]()
Do práce nosím business módu, nechala jsem si poradit od stylistky.
Ve volném čase se oblíkám sportovně, jsem často s dětmi venku.
Mám rada sportovně elegantní styl, móda mě zajima, ale samozřejmě nepodlehnu každému trendu.
Ty nevíš a v obchodě nevidíš, co tobě pasuje? Se musíš sama zamyslet, v čem se cítíš dobře nebo jen kopíruješ druhé? Si najdi na YouTube influencery, když potřebuješ hledat inspiraci. Tam najdeš asi nápady.
@ryngle336 píše: Více
To je to, na co mám zrovna náladu
Někdy sportovní, někdy šaty, někdy rifle a tričko
@Alušáček píše: Více
A co si pod tím představit? Protože profici, kteří se módě věnující, tak říkají, ze tenhle termín proste neexistuje.
Mne se ten název zda docela směšný, vždy si představím tepláky a k tomu sako ![]()
Móda jde úplně mimo mě, oblékám se podle nálady a počasí… A podle toho, kam jdu. Někdy legíny, delší tričko a riflovou bundu. Někdy dlouhou sukni a tričko. Někdy šaty. Rifle a košili. Prostě jak mě napadne ![]()
@ryngle336 píše: Více
Ano, vyloženě sportovní leginy a tričko
@Anonymní píše: Více
Rekla bych, ze stylovy, moderní, elegatni
.
Bavi me sledovat módní trendy. Ale neurazí nikdy ani klasika ![]()
Na sport nebo venčení psa legíny/sportovní kraťasy a tílko/triko. Na některé aktivity klidně místo topu jen sportovní podprsenku. Veselejší barvy.
Na hory odpovídající funkční oblečení. Třeba i sedák a helmu, nebo mačky a cepín ![]()
Do práce a na pochůzky po městě sukně a halenku nebo šaty. Pokud nemám jednání, tak klidně nějaké kraťasy a tričko.
Na večerní vycházku, koncert nebo festival klidně něco výstřednějšího s výraznějším líčením.
Ahoj,
zakládám téma na odlehčení. Jen tak pro zajímavost, jak se oblikate, jak by jste popsaly Váš styl oblékání, snažíte se být trendy?
Já si hledám svůj styl. Ale nevim, jaky.. tak jen tak pro přehled.
Diky