Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše: Více
@alisekR píše: VíceŠiroký se prave vrací a uple jsou trapne
@Ernais píše: Více
Koukla sem, co je old money, a ano, to by +-sedělo i na mě. ![]()
Nosím většinou tmavý oblečení nebo tlumene barvy. Kombinace nadcasovych šatů, sáčka, barefoot boty nebo sandalky. Pokud vzor tak jednobarevny, kostka, i mandaly, ale třeba černobílé.
Saty mam treba patnactery, delka většinou na kolena. Do véčka, zavinovací, bez rukávů, ruzne materialy, strih sukne většinou áčko, případně mírně rozšířený. Pak nekolik tunik.
Casto pod ne cerne puncochy nebo leginy, rekneme v tomhle stylu co je na obrázku, podle teploty venku.
Pokud blbnu s barvami, tak obvykle na botach a kabelkach.
Kalhoty vlastním jedny, ale nemela sem je na sobe tak pět let ![]()
Jestli jsem modni nebo ne me netrapi, nosim, co je mi pohodlné a v cem nevypadám jako trotl ![]()
Příspěvek upraven 22.08.24 v 21:40
Nosím co se mi líbí. Šaty, sukně. Na kolo nosím sportovní věci. Mám i sukni pro jízdu na kole.
Nosím, co se mi líbí a k jakému účelu se to hodí. Ale nejvíc mám šatů a pak sportovních věcí. Na trendy nějak nekoukám, to jde dost mimo mě. Ale kalhoty nosím minimálně. Vhodný do práce mám dvoje a pak mám nám nějaký sportovní a jedny černý džíny.
Do práce väčšinou džínsy (skinny, tie čo sa nosia teraz sú mi absolútne nepáčia), tričko/halenka, na vrch sako, v lete letné šaty. Vo voľnom čase skôr športovo alebo ako to nazvať
, džínsy/legíny, tričko, mikina… Niekedy pred rokom som chcela spraviť zmenu a začať sa obliekať aj viac elegantne a sledovať aj trocha módne trendy, ale vydržalo mi to asi mesiac a skončila som tam kde predtým ![]()
Jak kdy, někdy i metal styl, rockabilly, někdy harémky a boho styl, občas i mini s výstřihem. Převažují legíny a crop top/mikina. (Je mi 37, 4 děti každé odnošené v šátku, takže k outfitu i podobný šátek.) ![]()
Nemám vyhraněný styl a nosím takové kombinace, jaké se mi líbí. Některé kousky mám vyloženě retro, pak mám skinny i crop topy, ale nebojím se ani trendy věcí, jako jsou šusťáky, bermudy, košilové bundy nebo mohutné boty. Myslím, že dokážu outfity relativně pěkně kombinovat, často se setkávám s pochvalou na oblečení. Umím se oblíct i chovat jak malovaná panenka, zároveň během chvíle vytvořím drsnou rokerku
a miluju to. Miluju kombinace a změny. Mít vyhraněný styl by pro mě byla nuda.
Já v práci vyměnila cigaretové rovné kalhoty za mírně se rozšiřující a cítím se hned líp, malé podpatky s kačenkou do špičky. Klasické sako a košili. Zrovna jsem narazila na značku Wilsoor, máte některá zkušenosti?
Záměrně volním barvy na vršku, které jsou podobné barvě očí. Mám takovou neurčitou barvu - někdy víc modrá, jindy zelená a ve tmě hnědá. Samotnou mě praští do očí, když někdo má stejnou barvu očí a svetru. Vlasy mám černé (viz můj profilový obrazek, haha
) takže na světlé „kávové“koženkové bundě/ béžovém kabátku hezky vyniknou, když je mám hozené vzadu.
Ja rada nosim siroke kalhoty, treba i kapsace a vice upmuty top. Naopak moc nenosim skinny jeans. Nenosim mini sukne nebo velmi kratke kratasy. Spise delsi sukne. Uplne se vyhybam balerinam, podle meho nazoru nevypadaji dobre na nikom (mozna tak na malych holcickach) Do prace kdyz obcas jdu, tak treba oversized sako, kalhoty a nejake svetle tenisky. Zrovna se poohlizim po svetrove veste.
Do práce jako do kanceláře, šaty, sukně, silonky, uzavřena obuv, žádné krátké sukně, nebo výstřihy. Upravené vlasy, decentní šperky.
Mám elegantní jednoduše kombinovatelné kousky.
Jak říká naše šéfka, je to kancelář, ne bordel.
V soukromí dle příležitosti. Tepláky nosím na sport, určitě ne doma nebo do města.
Jinak šaty, kalhoty, sukně, halenky, džíny.
Nenosim kraťasy, přijde mi to nevkusné.
Ale na ostatních mi to je jedno.