Jak se připravit do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lilišák
14.10.11 15:20
Anonymní píše:
No tak predne,bych ti chtela pogratulovat k tve naivite,a odhdlani ,ze se zakladkou budes vykonavat profese ktere chces,on uz te dnes nevemu ani na tu blbou prodavacku,bez vyucaku,nejlepe s mega praxi(mozna na trh k cinanovi),dale pak fabrika,ono s ditetem se ti smeny budou prvadet taky zrovna ne lehce,mozna by si mohla zacigt pdnikat,tevri si bchod svuj a mas to,znam jednu z okoli c ma taky jen zs,a ted ma otevrenej uz treti bchod s oblecenim.Jinak ja mam ucnak,maturu dodelanu,a silne pochybuju ze neco lepsiho jako prdavacku,ci utirani zadku najdu :lol: :lol: ikdyz me je to jedno,potrebuju hlavne penize,a ranni smeny,takze asi budu do konce zivta doma :zed:

tak zalezi v cem by chtela podnikat protoze na nektere obory je nutny mit aspon nejaky vzdelani, jinak by firma nemohla byt psana na ni ale na nekoho jineho, protoze treba mam pocit napr. u otevreni restaurace nemuze byt zakladatelem clovek kterej v tom nema vzdelani alespon cisnika a urcitou praxi mam pocit ze 5let nebo kolik.

proste si musi nejdrive vybrat obor a nebo udelat obchodku, ta se hodi u vsech oboru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze