Jak se rozkojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
26.8.14 21:06
@missmiri píše:
Potřebuji radu. Malá má 5 měsíců, asi 2 týdny ji musím občas dát trochu umělého mléka, na večer dávám kašičku. Mléka mi ubývá. Uvažuji o půjčení elektrické odsávačky, stačil by týden na rozkojení? Nebo si stačí koupit kvalitní ruční odsávačku (od Medely)?

Podle čeho usuzuješ, že mléko ubývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
26.8.14 21:29

Malá občas po kojení pláče, nemůže usnout a u kojení se vzteká, když si zkouším vystříknout něco, tak tam skoro nic není. V poledne jí uspávám i 2 hodiny a jen pláče a pláče, dneska jsem to zase nevydržela, dala jí 120 ml nutrilonu a spala pak jak anděl 2,5 hodiny. Co přikrmuji tak má i častěji stolici a pěkně čůrá. Přikládám často, jak si řekne. Vždy střídám obě prsa, tak už nevím. Mám možnost si koupit teď za dobrou cenu Medelu odsávačku, tak váhám, jestli to pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15424
27.8.14 22:10

@missmiri ono s tím UM je to začarovaný kruh, jak ho budeš dávat, vezme si méně od tebe a mlíka bude zase míň. Jedině pak vždycky odsávat, ale je to boj. Zkusila jsi přikládat klidně co hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
28.8.14 08:33

@Ivča78 Já vím, vždycky se snažím, když jí dám trochu UM, si pak odsát odsávačkou, ale moc to nejde. Dneska si pořizuji elektrickou, ještě to zkusím, protože do umělého se mi fakt nechce. Kojení je pohodlnější a pro dítě samozřejmě lepší :) Ještě aspoň pár měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15424
28.8.14 22:22

@missmiri jasně, držím pěsti, aby se ti to povedlo :palec:. S odsávačkou to zkusíš, ale zase nemá cenu se z toho složit, kdyby se to náhodou nepovedlo. U prvního jsem to hrozně hrotila, kojila za každou cenu, u druhého jsem si už řekla, že když to půjde, tak fajn, když ne, dám UM a asi i díky tomuhle postoji to najednou šlo vcelku bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
29.8.14 08:17

@Ivča78 Díky za podporu :palec: :palec: Elektrická odsávačka je super, večer jsem na dvakrát odsála docela dost mléka, abych mohla malou dneska tím kdyžtak přikrmit. No a jestli to pomůže na rozkojení, uvidíme. :-) Hroutit se z toho nebudu, ale do umělé se mi nechce hlavně i z důvodu mé pohodlnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15424
29.8.14 14:18

@missmiri není zač, super, že jsi dobře odsála, můžeš dokrmit svým mlíčkem a za pár dní určitě nebude ani to potřeba, většinou stačí 3 - 5 dní častějšího přikládání a mlíčko se zase utvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.2.16 07:28
@Anonymní píše:
ahojky no moje mamca pri braskovi nemela tez zadne mliko a sestrickaji doporucila jen vypit 40sklenic vody a i sestra se zhrozila jak ji pres 1 den narostly mlekarny jen spraskla ruce a rekla pane bozee vcera jste nic nemela a ted by jste mohla kojit cele kojenecke oddeleni :-D takze takova babska rada a opravdu natom neco bude…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí