Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@retrivrice Zdravím z Turecka je tu opět krásně jako každý rok. Kazdy den jezdíme na trhy a obcas si zajdeme do zdejších restaurací… Moře úžasné, čisté a pro děti úplně ideální protože je tu daleko od břehu pořád mělko ![]()
@Annabela11 Diky moc za info, my prave mame Turecko jako favorita, kam se k mori vydat, jeste jsme tam u more nebyli, ale slysime samou chvalu. Rada si necham od tebe doporucit konkretni misto, kde jste spokojeni. Diky a uzivejte
![]()
My jsme popate na stejnem miste v Chorvatsku. Krasna pisecna plaz, ciste more, voda cca 25 stupnu, dlouho od brehu melka, idealni pro deti. Chodime na plaz, kupujeme si melouny, deti si nasly kamarady, byli jsme na toboganech. Planujeme jit na prochazku do hor. Vic toho s detmi (2, 5,5, skoro 7 a skoro 9 let) nejspis nezvladneme. A taky jime moruse, kterych je na stromech v kempu neskutecne mnozstvi ![]()
Příspěvek upraven 06.07.23 v 15:46
@retrivrice Jezdíme do Sea Planet úžasný hotel letos je změna hotel Hane Sun Elite…a velká spokojenost. K moři se sice jezdí busem ale trvá to asi 3 min…a jezdí co 15min.
@Janča6 Klobouk dolu, zvladnout dovcu se ctyrmi detmi! Uzivejte a diky za sdileni👍 ![]()
My nejsme u moře. Ale můj muž dneska před noční byl s kolegy u moře dopoledne. Je poslední pracovní turnus v Itálii. Tak provokativně volal - videohovor mi i dětem, které jsou na prázdninách, za sebou měl moře.
Aj jsem dostala chuť, ať jedeme někde k moři. Ale letos ne. Ještě máme mimino štěně. Nechci ho nechávat někde na hlídání. A v tom horku by umřel na infarkt.
Nějaké Chorvatsko nebo tu Itálii bych si dala.
@Kelsey píše:
My nejsme u moře. Ale můj muž dneska před noční byl s kolegy u moře dopoledne. Je poslední pracovní turnus v Itálii. Tak provokativně volal - videohovor mi i dětem, které jsou na prázdninách, za sebou měl moře.
Aj jsem dostala chuť, ať jedeme někde k moři. Ale letos ne. Ještě máme mimino štěně. Nechci ho nechávat někde na hlídání. A v tom horku by umřel na infarkt.
Nějaké Chorvatsko nebo tu Itálii bych si dala.
Tak jeď s kamarádkou.
@Kelsey Uplne mi mluvis z duse, jela bych hned ted a nejradsi tam byla cele leto:)) More je uzasne, nejradsi mam u nej rana a vecery. Ale zase male stenatko za to odlozit dovcu rozhodne stoji ![]()
@Zeoli píše:
Tak jeď s kamarádkou.
To vyřeší co?
Pořád bude stejný zádrhel pes.
A především na dovolenou chci s manželem a s děckama. Ale nechceme dávat na hlídání to psí mimino. Naši známí stejného museli nechat uspat v prosinci. Ještě je to moc čerstvé, citlivé. Hlavně pro známého. Příští rok si myslím, že si ho na týdně nebo dva vezmou k sobě. Nebo půjdou za ním k nám.
My jsme chytli velmi levně Omán. Bylo to rozhodnutí z hodiny na hodinu, za 5 hodin od zakoupení zajezdu uz jsme museli bejt na letišti. Cesta byla vyčerpávající, pro mě tedy. Jsem tu sama s dvěma dětmi 3,5 a 7 let. Jsem unavená, ale jsme spokojení. Je tu všechno, jen by se mi tu hodila nějaká chůva. ![]()
My jsme na Korfu. Dcery radi na toboganech, more je pekne ciste. A vyborne jidlo ryby, salaty….
My plachtíme na Baltu, je to trošku jiné moře než to válecí a koupací, ale taky paráda. ![]()
@SAJ píše:
My plachtíme na Baltu, je to trošku jiné moře než to válecí a koupací, ale taky paráda.
To je super. Pred detmi jsme jezdili palchtit do Danska. Na 6metrove plachetnicce to byla parada ![]()
My už dovolenou u moře mame za sebou. Moře moc nemusíme, takže stačilo pár dnů. Ani jeden den jsme neměli čistě válecí.
Ahoj holky, prazdninove tema:) Nase dovca u more bude az na podzim, ale uz se na plazi uplne vidim a verim, ze nejsem sama, tak si rada prectu od tech z Vas, ktere tam jste zrovna ted, jak se u more mate a co s detmi podnikate. Zdravim na plaz