Baby friendly Chorvatsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1633
2.7.23 21:04

Baby friendly Chorvatsko

Holky, jsme v Chorvatsku, nejdříve Tucepi, nyní Gradac. Chybí nám tu s dětmi zoufale nějaké hřiště či vyžití pro děti a nemusí to být jako třeba v Carole v Itálii, ta je dětem velmi přátelská. Ale tady není nikde nic, blba skluzavka, houpačka… Jinak Chorvatsko jako takové je pěkne, počasí stabilní na rozdíl treba od zmiňované Itálie, ale prostě na příští rok bych ráda lokalitu vhodnou pro děti. Jakže spise malé děti 3-8 let. Nemyslím placené atrakce, ale obyčejné hřiště. Dejte tipy, díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76199
2.7.23 22:52
@Zuzanec píše:
Holky, jsme v Chorvatsku, nejdříve Tucepi, nyní Gradac. Chybí nám tu s dětmi zoufale nějaké hřiště či vyžití pro děti a nemusí to být jako třeba v Carole v Itálii, ta je dětem velmi přátelská. Ale tady není nikde nic, blba skluzavka, houpačka… Jinak Chorvatsko jako takové je pěkne, počasí stabilní na rozdíl treba od zmiňované Itálie, ale prostě na příští rok bych ráda lokalitu vhodnou pro děti. Jakže spise malé děti 3-8 let. Nemyslím placené atrakce, ale obyčejné hřiště. Dejte tipy, díky :srdce:

to asi bohužel, s malými dětmi jedině Itálie :palec:
byla jsem v Itálii s dcerou 3×, když jedeme jinam, vždy si potom vynadám, a tluču se do hlavy, že „zlatá Itálie“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.7.23 22:55

Me osobne prijde ze pro deti jsou vetsinou vzdicky jen nejake casti nebo nejake hotely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.7.23 23:41

Před týdnem jsme byli na Makarské a tam hřiště bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.7.23 08:41
@trnitko píše:
Před týdnem jsme byli na Makarské a tam hřiště bylo
@stinga píše:
byla jsem v Itálii s dcerou 3×, když jedeme jinam, vždy si potom vynadám, a tluču se do hlavy, že „zlatá Itálie“
@stinga píše:

Ze? Řecko ani Bulharsko myslím nic moc. Kam přesně jezdíte do Itálie? Chorvatsko má krásnější more, ale příští rok ho asi ozelim na úkor toho, abych dělala nonstop animátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.23 11:02

Sveti Filip i Jakov, hřiště přímo na pláži :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
3.7.23 11:20

My byli s 2 letou v Bulharsku a vyžití bylo velké. Velké a zábavné hřiště, atrakce, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
3.7.23 12:30
@Zuzanec píše:
Ze? Řecko ani Bulharsko myslím nic moc. Kam přesně jezdíte do Itálie? Chorvatsko má krásnější more, ale příští rok ho asi ozelim na úkor toho, abych dělala nonstop animátora.

já jezdím s malou do Rimini, rodiče s ní loni byli v Caorle, obojí super,
když já byla dítě jezdili jsme San Benedeto del Tronto - také spousta hřišť -
myslím, že celá severní Itálie až po Gargano je baby friendly,
na Garganu toho moc pro děti nebylo a níž jsem nebyla zase já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.7.23 12:36
@Zuzanec píše:
Holky, jsme v Chorvatsku, nejdříve Tucepi, nyní Gradac. Chybí nám tu s dětmi zoufale nějaké hřiště či vyžití pro děti a nemusí to být jako třeba v Carole v Itálii, ta je dětem velmi přátelská. Ale tady není nikde nic, blba skluzavka, houpačka… Jinak Chorvatsko jako takové je pěkne, počasí stabilní na rozdíl treba od zmiňované Itálie, ale prostě na příští rok bych ráda lokalitu vhodnou pro děti. Jakže spise malé děti 3-8 let. Nemyslím placené atrakce, ale obyčejné hřiště. Dejte tipy, díky :srdce:

Vím, že na Makarské je dětské hřiště v Igrane na konci promenády a potom dál na sever v Omiši, na pláži u hasičské stanice. Můžete mrknout po cestě domů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.7.23 12:40

Potom je určo na Hvaru v Sučuraji a samozřejmě v Zatonu, Kvarner, to je přímo prázdninová vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.7.23 12:14
@korn123 píše:
My byli s 2 letou v Bulharsku a vyžití bylo velké. Velké a zábavné hřiště, atrakce, apod.

Kde konkrétně prosím? Měli jste all inclusive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
7.7.23 12:29
@Zuzanec píše:
Kde konkrétně prosím? Měli jste all inclusive?

Primorsko, hotel už si nevybavím. Je to x let zpět, ale all inclusive jsme měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
8.7.23 14:39
@Sylvania 333 píše:
Potom je určo na Hvaru v Sučuraji a samozřejmě v Zatonu, Kvarner, to je přímo prázdninová vesnice.
:) takže v celém Chorvatsku je cca 5 dětských hřišť, OK, v Itálii v každé destinaci je cca 50 hřišť minimálně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.7.23 23:30
@stinga píše: :) takže v celém Chorvatsku je cca 5 dětských hřišť, OK, v Itálii v každé destinaci je cca 50 hřišť minimálně

No už tam a dětmi nepojedu. Buď Itálie nebo už začínám šetřit na all inclusive někde, kde jsou i animace atd. Nechápu ty Chorvaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
9.7.23 00:08

Chorvatsko resort Amarin. Dvě dětský hřiště, hezčí jsem asi nikde neviděla. Animace pro děti v průběhu dne, možnost hlídání dětí, večer minidisco. Lodní taxi do města kde je další pěkné hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí