Jak se vyrovnat s táborem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
30.6.23 19:54

Jak se vyrovnat s Táborem

Potřebuji trochu uklidnit.
Syn jede. poprve na Tábor, zítra odjíždí. Je mi hrozně už teď. Vím, že se těší a určitě si to užije. Jede s kamarádem. Jsem na něm dalo by se.rict závislá. Je semnou každý den a teď. mi odjede na 14 dní. Ráno při odjezdu nechci brečet, ale tomu se nevyhnu. Jak jste to měli vy poprvé s pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17865
30.6.23 20:08

Kolik mu je? jak dlouho jsi bez nej doted byla?
Ja asi kdysi byla namekko, ale nijak jsem se nehroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
30.6.23 20:11

Naše jezdí tak dvakrat za rok k babičce, ale teď byli se školou na 5 dní, kdy jsem o ní nevěděla vůbec nic, ani jestli dojeli, nesměli mít mobil ani nic sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.6.23 20:13

Tak snad na tábor, ne Tábor. Doufám, že hloupost není dědičná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
30.6.23 20:18
@Lucc23 píše:
Potřebuji trochu uklidnit.
Syn jede. poprve na Tábor, zítra odjíždí. Je mi hrozně už teď. Vím, že se těší a určitě si to užije. Jede s kamarádem. Jsem na něm dalo by se.rict závislá. Je semnou každý den a teď. mi odjede na 14 dní. Ráno při odjezdu nechci brečet, ale tomu se nevyhnu. Jak jste to měli vy poprvé s pocity?

Zapracovala bych na tomhle, to není dobré, pro tebe a už vůbec ne pro něj. Může se z tebe pak stát ta příšerná tchyně, která nebude „svého chlapečka“ chtít nikomu dát. Bez legrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.6.23 20:18

Taky jsem taková naměkko, když odjíždí děti pryč. A to jsem běžně tvrďák. Snažím se to nedávat znát. Zkus to taky. Ať si kluka zbytečně nerozhodíš. Doma si klidně pobreč. Ale před ním se snaž, ať to alespoň nevidí.
Jsou prázdniny, ať si je užívá. Moji nejedou na tábor. Už nechtějí na tábor. Ale děda je zas ukecal, ať jedou k němu. Takže si je odveze pryč. I tu skoro 15ctku zas ukecal. Být po jeho. Tak je sebere na celé prázdniny. To zas se mi vůbec nelíbí, že mají být takhle dlouho pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
30.6.23 20:22

Naší kluci jeli poprvé na pobytový tábor loni, na 6 dní. Bylo jim 7 a 5. Zamavala jsem jim a týden si užívala. Letos jedou na 10 dní a já už se nemuzu dočkat. Jako jo, smutno mi je už teď, když na to pomyslím. Ale ono nám nikomu neuškodí, když si od sebe odpočineme. Oni si to uzijou, ha si to uziju a budeme se na sebe těšit. Tábory k dětství patří jsou to nezapomenutelné zážitky. Dopřej mu to a buď ráda, že to může zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.6.23 20:25
@Burj Chalifa píše:
Tak snad na tábor, ne Tábor. Doufám, že hloupost není dědičná :zed:

Tady se fakt najdou někdy exempláře :) tenhle komentář je úplně zbytečný :) taky doufám, že tvá rýpavá povaha není dědičná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.6.23 20:30

Hele v Táboře žiju už asi 20 let a dobrý, ale kluci odjíždí na tábor zítra a pozítří a já se těším :-D Když jel starší poprvé, tak jsem si prostě jenom přála, ať si to užije. Stýskání jsem si zakázala, je to zbytečný. Když bych měla brečet, tak ho akorát rozhodím a on se bude celých 14 dní trápit, že jsem byla smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.6.23 20:34

Tábor v Táboře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17179
30.6.23 20:46
@Burj Chalifa píše:

Je tohle nutný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17179
30.6.23 20:48
@Enli píše:
Tady se fakt najdou někdy exempláře :) tenhle komentář je úplně zbytečný :) taky doufám, že tvá rýpavá povaha není dědičná…

No já fakt doufám že hloupost @Burj Chalifa dědičná ani nakažlivá není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
30.6.23 20:59
@Burj Chalifa píše:

Dej si život do pořádku a nebudou tě rozčilovat takové malichernosti. Očividně máš nějaký interní problém. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.6.23 21:02
@AnnaNuvoletta07 píše:
Dej si život do pořádku a nebudou tě rozčilovat takové malichernosti. Očividně máš nějaký interní problém. :mrgreen:

no jasně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
30.6.23 21:18

@Lucc23 Kolik mu je? Jinak jsem to vnímala u predškolačky když jela na školku v přírodě na 5dnu, jinak u pubertacky. Vždycky se těším když dítě někam jede a pak se zase nemůžu dočkat az přijede. Moje deti tedy nikdy nebyly na táboře 14dnu pryč. Maximálně 10dnu soustředění, mladší 8leta nebyla déle než 5dnu/4 noci. Pro mě je zásadní, ze dítě se těší a je tam spokojené, pak i já jsem spokojena a uziju si čas pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí