Jak se vyrovnat s táborem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59403
4.7.23 12:41

@Tamtama taky bych ho tam nenechávala a pro příště víš kam ho neposílat :?. Uvidíš co ten další tábor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.7.23 13:54
@Tamtama píše:
@Svistice volali mi v neděli. Ale dneska jsem mluvila s maminkou jiného chlapce z oddílu a ta mi řekla, že jsou skauti opravdu jedna velká rodina (pokrevně) a cizí mezi sebe neradi pouští a spíš je odstrkují. A na první tábor prý pro syna taky musela jet. A program právě moc neměli. V neděli ráno byli na mši (což je pro nevěřící adhade dost peklo) a jednou něco vyřezávali ze dřeva.

To máte teda nějaký divný tábor/skauty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
4.7.23 14:17

A chodil s těma detma pres rok na oddilove schůzky, účastnil se vikendovek, výprav nebo jsi jej strčila do zaběhleko kolektivu jen na levný tabor?

Příspěvek upraven 13.07.23 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.7.23 18:14

@mado chodil na schůzky celý rok, byl i na pár oddilovkach a dvakrát na přespání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
4.7.23 18:20
@Tamtama píše:
@mado chodil na schůzky celý rok, byl i na pár oddilovkach a dvakrát na přespání

V tom případě, ale není cizi a patří do te skautské rodiny ne? Každopádně si myslím, ze chyba byla asi i na straně vedoucích tábora když ho nedokázali zapojit. Já bych svoje dítě taky nenutila tam byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
4.7.23 18:21
@Tamtama píše:
@Svistice volali mi v neděli. Ale dneska jsem mluvila s maminkou jiného chlapce z oddílu a ta mi řekla, že jsou skauti opravdu jedna velká rodina (pokrevně) a cizí mezi sebe neradi pouští a spíš je odstrkují. A na první tábor prý pro syna taky musela jet. A program právě moc neměli. V neděli ráno byli na mši (což je pro nevěřící adhade dost peklo) a jednou něco vyřezávali ze dřeva.

a jak to může vědět, jaký program měli nebo neměli, když brečel ve stanu a nevycházel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.7.23 18:52

@Alušáček můj syn s jimi ale příbuzný není. :nevim:
@stinga první dva dny se snažil zapojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.23 12:44

Dneska mi volala vedoucí, že moje dítě je otrávené, brecave, naštvané. Nechce jíst. Taky to vypadá, že si pojedeme.

• Citovat
  • Upravit
140243
13.7.23 12:50
@Burj Chalifa píše:
Tábor v Táboře ;)

hlavně že tvoje děti jezdí na tábor, tak buď v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
13.7.23 13:52
@Burj Chalifa píše:
Tak snad na tábor, ne Tábor. Doufám, že hloupost není dědičná :zed:

Nemyslím si, že zakladatelka to napsala špatně, ale nemusela si všimnout autoopravy textu. Taky se mi to stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.7.23 14:04

Naše děti jsou zrovna jako vedoucí na skautskem táboře, takže vím kolik. mésícu práce, času, atd…za tím je. A tedy žádná rodina myslím příbuzný nejsou, ale roky právě spolu, znají se, zvoje i svoje rodiny, prostě to je automatické za ty roky, ale to je všude, kde se člověk aktivně účastní ( třeba i v kolektivním sportu ). Pokud dítě brečí ve stanu a nevychází, je někde chyba.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
13.7.23 14:06

@Alušáček ja si spíš neumím představit, že po roce účasti neodhadnu, jestli dítě zapadne a zda to zvládne. Ale píšu to z pozice již velkých děti, malé táborníky mám už za sebou a Benjamín má výhodu sourozenců a stavět a sekat a tak jezdí už od porodnice. :oops:

• Citovat
  • Upravit
15575
13.7.23 15:48
@kocourGarfield píše:
@Alušáček ja si spíš neumím představit, že po roce účasti neodhadnu, jestli dítě zapadne a zda to zvládne. Ale píšu to z pozice již velkých děti, malé táborníky mám už za sebou a Benjamín má výhodu sourozenců a stavět a sekat a tak jezdí už od porodnice. :oops:

Tak tak, jezdím na tábory (teď už teda spíš na návštěvy jelikož si nechci plýtvat dovolenou) od 7 let a děti jsou vždy v pohodě. Pokud ne, tak to většinou bývá dítko co nezapadlo už v průběhu roku. No a pokud normálně zapadlo, tak se stýská ale tak nějak normálně a nikdy nebylo třeba, aby pro něj rodiče jeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.7.23 16:52

@kaja00 jo, někdy někdo brečí, ale dnaše děti říkají, že jsou tak utahaný z programu, že večer lehnout a spi (děti ). A pokud někdo z rodičů neví, tak se normálně domluví předem, proberou to s vedoucím. A někdy jsou děti, které prostě nejedou no. Ale většinou se všichni těší, protože to je takové fajn zakončení toho roku a mnoho zase jiných zážitků.

• Citovat
  • Upravit
33005
15.7.23 17:20

Tak jsem dneska vypravila oba potomky na tábor, nakoupila pochutiny a začínám veget. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí