Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ta zóna je až v sektoru po odbavení, tak to váš problém uplně neřeší..
Možnost je buď jet do Prahy později taxíkem (nevím, jak to máte daleko), anebo se ubytovat někde dál od letiště, za přijatelnější cenu.
Často lidi spi u kfc a pod na sedackach. Jestli prijedete v 10 a ve 2 otvírají odbavení tak hotel nemá cenu
Hotel dál od letiště a pak taxi. Nebo to holt vydržet na sedačkách před odbavením. Na opravdové spaní to ale nebude, možná u děcek jo, ale já bych tam neusnula už jen pro to, že bych měla strach o věci.
@lucad77 píše:
Hotel dál od letiště a pak taxi. Nebo to holt vydržet na sedačkách před odbavením. Na opravdové spaní to ale nebude, možná u děcek jo, ale já bych tam neusnula už jen pro to, že bych měla strach o věci.
hotel dál od letiště nemá smysl na těch pár hodin,
já tak nocovala s dcerou na letišti ve Vídni - ona spala, já ne, právě proto, aby nás někdo neokradl, nebo aby dítě neodešlo ![]()
@pidalina píše: Často lidi spi u kfc a pod na sedackach. Jestli prijedete v 10 a ve 2 otvírají odbavení tak hotel nemá cenu
A to je na letisti?
premyslime jeste, ze pojedeme vlakem, ten by prijel o pulnoci, ale nevime jak se dostat z vlakovyho nadrazi na letiste ![]()
@Anonymní píše:
A to je na letisti?premyslime jeste, ze pojedeme vlakem, ten by prijel o pulnoci, ale nevime jak se dostat z vlakovyho nadrazi na letiste
Kam přijedete, na hlavní?
V noci jezdí noční autobus 907.
@Anonymní píše:
A to je na letisti?premyslime jeste, ze pojedeme vlakem, ten by prijel o pulnoci, ale nevime jak se dostat z vlakovyho nadrazi na letiste
Taxikem preci! ![]()
@Ahep píše:
Taxikem preci!
To by me tedy cazne nenapadlo ![]()
Ale kolik tam tak muze stat taxik? 600?
@Anonymní píše:
@aiwwa tam je vic ńvlakovych nadrazi?
Ano z hlavniho nadrazi
Tak jezdí bus 907.to mas za 40 Kč, k čemu taxík.
@Anonymní píše:
Ano, na letišti. Na t1 když vejdete dovnitř tak se nedáte doprava k check in ale doleva
@stinga píše:
hotel dál od letiště nemá smysl na těch pár hodin,
já tak nocovala s dcerou na letišti ve Vídni - ona spala, já ne, právě proto, aby nás někdo neokradl, nebo aby dítě neodešlo
No jasně, to by museli jet dřív z domova.
@Anonymní píše:
Nočním busem. Přímý až na letiště vám jede v 1.07, s přestupem i dřív.
Ahojte.
Letíme poprvé z Prahy, bohužel jsme z daleka, tak musíme vyrazit autobusem, který nás přiveze až na letiště. Budeme tam už ve 22:00 hod. A odlet je až 4:50.
Dá se někde spát na letišti ještě před odbavením? Hotel, který letiště nabízí je šíleně drahý.
Dočetla jsem se něco o relax zóně, ale nevím zda je ještě před odbavením nebo zda po odbavení…
Autem jet nemůžeme, nemáme řidičák. A toto je poslední spoj.