Dovolená s EX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.7.23 13:37

Dovolená s EX

Všem přeji hezký den.. Jdu se za Vámi vypovídat a hlavně bych chtěla znát Váš názor.

Rozešli jsme se s přítelem, než si najdu bydlení, jsme domluveni, že u něj mohu zůstat. ( Hledám byt co se dá)

Ovšem jsme nějak domluvili na tom, že společně pojedeme na víkend pryč ( dovolenou). Vše je zaplaceno a za 14 dní by jsme měli jet. A já se trápím tím, proč by jsme tam měli spolu jet, když vlastně na dovolenou jezdí lidi, kteří se mají rádi a chtějí spolu strávit čas a užít si to. Stále přemýšlím nad tím, jestli mi to stojí za to tam jet nebo ne. Proč bych tam měla jet, když se vlastně k sobě budeme chovat jako cizí lidi a nebo se přetvařovat, jak je všechno v pořádku?

Chtěla bych znát názor někoho z Vás, kdyby jste byli v mé situaci, jak by jste se vlastně zachovali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
120
4.7.23 13:42

Já bych jela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
4.7.23 13:45
@Anonymní píše:
Všem přeji hezký den.. Jdu se za Vámi vypovídat a hlavně bych chtěla znát Váš názor.

Rozešli jsme se s přítelem, než si najdu bydlení, jsme domluveni, že u něj mohu zůstat. ( Hledám byt co se dá)

Ovšem jsme nějak domluvili na tom, že společně pojedeme na víkend pryč ( dovolenou). Vše je zaplaceno a za 14 dní by jsme měli jet. A já se trápím tím, proč by jsme tam měli spolu jet, když vlastně na dovolenou jezdí lidi, kteří se mají rádi a chtějí spolu strávit čas a užít si to. Stále přemýšlím nad tím, jestli mi to stojí za to tam jet nebo ne. Proč bych tam měla jet, když se vlastně k sobě budeme chovat jako cizí lidi a nebo se přetvařovat, jak je všechno v pořádku?

Chtěla bych znát názor někoho z Vás, kdyby jste byli v mé situaci, jak by jste se vlastně zachovali?

Tak si to tam užij bez něj, ne? Prostě svůj program. Pokud je to nějaká super destinace, tak bych jela a jeho si nevšímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 13:53

@medvidka Tohle mě vůbec nenapadlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
3709
4.7.23 14:12

Ja bych teda urcite nejel :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10233
4.7.23 14:21

Nejezdil bych, pokud ti to navozuje nepříjemné pocity, představy.
Propadlých peněz, pokud to již nejde zrušit, bych nelitoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
4.7.23 14:27

Já místo ex vzala dceru a hotovo, můžeš jet s kámoškou ne?

dovča s úplně čerstvým ex vážně není nejlepší nápad.. ta atmoška bude hustá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.7.23 14:41

Moje kamarádka jezdí na dovolené a na výlety s ex ještě 5 let po rozchodu, ani jeden nikoho nemají… Jako proč ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.7.23 15:22

Kdo se rozesel s kym a kam jedete…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 16:18

@Lucie_Sx Bylo to vzájemné.

Jedeme na Lipno

• Citovat
  • Upravit
14558
4.7.23 16:23

Já bych se na to vybodla :lol: ale některým lidem to nevadí a slaví s ex dokonce i Vánoce, prej kvůli dětem :lol: pro mě úplně nepochopitelne, pro ne je zas nepochopitelny opak :lol: :nevim: jestli se ti chce, tak jeďte, však tam nemusíte mít sex. Jste aspoň schopni se vzajemne nevrazdit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.23 16:46

Na Lipno bych se vykašlala. Být to Maledivy… :D  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
4.7.23 17:44

Pro me je rozchod proste rozchod, kazdy jde svou cestou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 17:48

Záleží, jaký máte teď mezi sebou vztah. My se kdysi s ex rozešli, ale ještě asi půl roku jsme spolu bydleli, bylo to pro nás oba finančně nejvýhodnější. A normálně jsme spolu vycházeli, slavili jsme spolu ve dvou i Vánoce. A podotýkám, že po rozchodu už jsme spolu nic sexuálního neměli.

• Citovat
  • Upravit
445
4.7.23 18:01

Ono hodně záleží jak to máte. Pokud je to bolestivá záležitost, nabídla bych místo např. jeho kamarádovi, nebo oslovila kamarádku, či nabídla příbuzným, přátelům pokud se to nedá zrušit. Ale pokud spolu bydlíte a vztahy jsou v pohodě, nevidím důvod proč nejet. Když se ohlédnu do minulosti, byly ex, kdy bych opravdu nejela, ale jsou i tací, kde úplně v pohodě. Kolem 20ti let jsme se dokonce rozešli po cestě na dovolenou do Chorvatska, bydleli jsme ve stanech a seznámila jsem se tam s partičkou (dva páry a dva kluci) ze stejného zájezdu a užila jsem si to teda se vším všudy. Den dva byl kyselej, ale pak úplně v pohodě a byli jsme tam prakticky už každý solo a zábava byla parádní. Ale fakt záleží jak to máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí