Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
otázka je jednoduchá. Jak se u vás projevuje PMS?
Boli me prsa, jsem podrazdena, vsecho me toci, mam strasny chute, ted me poboliva i vajecnik ![]()
Boli me prsa, jsem podrazdena, vsecho me toci, mam strasny chute, ted me poboliva i vajecnik ![]()
Přiberu, bolí prsa, podrážděnost (a to velká a nedokážu s tím nic udělat, leda vystřelit na měsíc), chutě, zhorší se pleť…
Jak kdy. Jeden měsíc mě bolí prsa, mám „žravou“, další je mi spíš nevolno, motám se, potím se, začnu u¨zadržovat vodu, a jednou za kvartál mám od půlky cyklu každý večer zimnici a zvýšenou teplotu,…jako začlo mi to porodem a je to teda někdy otřesné. Ale jsou měsíce, kdy to pozoruju minimálně. Jo a vždy jsem vztekla a nepříjemná i sama sobě.
![]()
Boli me na ledvinach a vse zive se musi odstehovat, protoze jsem nastvana na cely svet a protivna jak pedel ![]()
Jsem strašně předrážděná, ale fakt…Naštěstí to na sobě sama poznám, jsem na**aná a ani pořádně nevím na co, ale za to pořádně
za ty roky to umím ovládat, takže navenek jsem spíš zamlklá (naštěstí pro všechny okolo)…Občas ně pobolívají prsa, ale to není každý měsíc, chutě netypické nemám, ale to jsem na sobě nepozorovala ani v těhotenství…
Jsem nateklá a mám žravou - vždy tak 3 dny dopředu. Občas pobolívá podbřišek, ale většinou začne pobolívat až s MS. A nas*aná jsem poslední dobou pořád, ať to mám, nebo ne ![]()
Bolí mě podbřišek, bolest vystřeluje až do zad, zhorší se mi pleť, jsem spíše zamlklá. ![]()
@luca241 píše:
Jak kdy. Jeden měsíc mě bolí prsa, mám „žravou“, další je mi spíš nevolno, motám se, potím se, začnu u¨zadržovat vodu, a jednou za kvartál mám od půlky cyklu každý večer zimnici a zvýšenou teplotu,…jako začlo mi to porodem a je to teda někdy otřesné. Ale jsou měsíce, kdy to pozoruju minimálně. Jo a vždy jsem vztekla a nepříjemná i sama sobě.![]()
![]()
Jo ještě se mi každý měsíc od půlky cyklu vyháže ekzém na obličeji, takže k tomu všemu jsem ještě krasavice ![]()