Jak se vejít do garsonky?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
29.4.12 22:58

A ještě mě napadlo - co zkusit nějakej úložnej box s víkem na ty boty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
29.4.12 23:01

Jéžiš holky …žít se dá všude…znám rodinu co v garzonce bydlela..byla jako dlan…Polička na šminky se ti tam 100% vejde…věšák se dá jen takový obyč a botník…existuje závěsný..snad nemáš 100 párů obuvi..Moje babička v jedné i s přítelem žila a bylo to tam maličké jak dlan…Musíš si to tam zútulnit,koukni na net..porovnej místo i cenu věci,třeba předělovací paraván udělá hodně.Hodně rodin žije v malích prostorách a jsou rádi že mají…Nu ale když nedokážeš žít bez praktických věcí,holt musíš zůstat v mamahotelu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 23:05

Úložný box s víkem ale taky bych ho musela dát někam do obývaku, co až přijde návštěva - tak se vzujte v obejvaku a dejte si to tam ? :( je to blbý no ale děkuju za rady :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
35324
29.4.12 23:08

My bydleli v byte, kdy se veslo z minizahradky rovnou do kuchyne( spojene s obyvackem). Pak uz jen minikoupelnicka a prekvapive loznicka. Pouzivam zdrobneliny, vzhledem k velikosti mistnosti. Bez deti krasne bydleni. Botnik jsme meli hned za dvermi( resp. to byla police na boty). Ted sice mame predsin,ale botnik taky ne, davame si boty dolu do vestavne skrine.
V koupelne bylo misto jen na kartacky na zuby a toaletak. Sminky jsem mela v neceseru v loznici. Obyvak se skladal jen z rozkladaci pohovky, konferencniho stolku( zaroven i jidelniho) televize, stolku pod pocitac a pocitace. V loznici jedina skrin, postel, zrcadlo, pradelnik. V kuchyni jsme meli vsechno ostatni( kousek linky, sporak, troubu, pracku, lednici). Ten byt byl puvodne garaz, ale zilo se nam v nem skvele :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.4.12 23:08

A nemůžeš si boty co zrovna nosíš nechávat na chodbě přede dveřmi a boty co se aktuálně nenosej mít třeba v igelitce pod postelí nebo v posteli v úložném prostoru..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.4.12 23:09

Tak zase to ber tak, že když to bude neúnosné, tak honem rychle penízky najdete a našetříte na něco lepšího. :-)
S návštěvou bych se nestresovala, to by stejně asi moc nešlo. :-) My jsme tam těch návštěv za cca 2 roky neměli, nebylo ani kam se posadit. :-) K jídlu si jeden musel vzít židli od počítače. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.4.12 23:10

Kolik to má celkem metrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
29.4.12 23:15
@Anonymní píše: Úložný box s víkem ale taky bych ho musela dát někam do obývaku, co až přijde návštěva - tak se vzujte v obejvaku a dejte si to tam ? :( je to blbý no ale děkuju za rady :) :hug:
:think: tak jsem tě chtěla původně potěšit, ale když řešíš, kam dá boty návštěva, tak to asi nechám být…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 23:18

No ono je to dost velká místnost - na jedné straně mistnosti se tam je velká dlouhá komoda, obyč jednolužkova postel a ještě i tak 2 metry prostoru navíc. široký je to taky dost, z druhé strany tam je sedačka malá, konferenční stolek ,asi metr místa a pak jsou schody do patrové postele. pod tou postelí je ještě místo tak na dvě skříně. Ale když si to tak vezmu kam dám ještě třeba koš na pradlo atd atd atd tak tam nic nezbyde:/ :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.12 23:19

@Kočislava tak to zkus (a nevšímej si toho co jsem napsala) :roll:

• Citovat
  • Upravit
9217
29.4.12 23:23

Najlepsie je ist na navstevu k susedom a nech vam pomozu, ako co zariadit.. a isto vam daju dake namety a vylepsenia na ten konretny byt..

http://www.modrastrecha.sk/…-uletene-aj/
http://lepsiebyvanie.centrum.sk/moj-byt/656229/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35324
29.4.12 23:24

Kos na pradlo? to jsme nemeli, v tak malem byte to netreba. Spinave pradlo jsme hazeli bud rovmou do pracky nebo do kufru pod posteli a vyprane jsem rovnou vesela na vesaky na topeni a vsude, kde to slo( vic jak jednu pracku jsem stejne najednou prat nemohla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.4.12 23:28

My jsm také bydleliv garsonce s přítelem a ještě 2 psi.Měli jsme plochu cca 30m2.A zvládli jsmeto docela v pohodě.Vešlo se dveřmi tam hned bylo wc a koupelna na chodbě vestavěná skříň to byl jediný úložný prostor a vše jsem měla ve skřínikoš na prádlo sušák apod.I boty jsme tam měli.A pak byla jedna místnost a tam byla kuchyňka a pak jsme tam měli postel.
A co si botníček dát tam kudy se jde na wc? Tam není nějaký místečko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688

evidentně se Ti stěhovat nechce. já žila s přítelem v 19 metrech čtverečních 4 roky a rozhodně jsem nestrádala. a to prosím nebyla v té garsonce ani kuchyň, jen plotýnkový dvouvařič a lednice…kdyby ses chtěla z domova s přítelem odstěhovat, nebudeš řešit takové banality..promiň.

vždycky můžeš dát plánek bytu nějakému šikovnému bytovému designerovi nebo ho hodit sem a určitě Ti někdo s prostorem rád poradí, dá se využít každý prostor na maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

tak nebudes mit kos na pradlo :) budes davat spinave pradlo do pracky :)
a ted narovinu: nepotrebujes spis napsat duvody, proc by ses mela odvazit a zit s pritelem a jak co nejsetrneji prestrihnout pupecni snuru?
Nemyslim to vubec zle, neurazej se. Jen mi prijde, ze nejsi odhodlana se stehovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný