Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podle mě to bude největší opruz v noci - slézat dolů na kojení (nebo vláčet mimino nahoru, jestli by spalo s váma, ale to je od určitého věku o strach, aby nezhrčelo z té výšky). Jinak mimino moc prostoru nezabere - horší pak, jak přijdou hračky ![]()
To mě nenapadlo s tou naší postelí.
Já jsem spíš přemýšlela, jak budu chodit s bříchem nahoru. No když tak máme pohodlný gauč.
Ahoj holky, bydlím v garsonce a jako super řešení jsem na internetu našla Variowall. Hned jsem si ji musela objednat. Je naprosto úžasná, fakt ![]()
Bydlím v malé ale útulné garsonce, v 9.patře s hezkým výhledem, v rekonstruovaném, pěkném, klidném a udržovaném paneláku na mini sídlišti v Lipníku nad Bečvou a jsem spokojený. WC, koupelna, kuchyňský kout i pokoj jsou samostatné místnosti. Malá pračka i lednice umístěny v kuchyňské lince, sprchový kout oddělený a zbytek umyvadlo, skříňka a topení. Boty ve kterých zrovna chodím nechávám před dveřmi, ostatní v bytě v předsíňce pod věšáky. Rozkládací gauč na spaní, nábytek, koberce, i psací stůl s pc, tv i věž se mi tam vlezlo, malý stolek kde se jí, pohodlná židle u psacího stolu a bobky u stolku. V chodbě vestavěná skříň a šatna s botníkem. Pro jednoho ale snad i pro dva by to stačilo. Kuchyňka je na zakázku, s dvouplotýnkovým elektrickým vařičem + remoska. Běžně vařím a vyhovuje. U výběru nábytku se musí přemýšlet, náklady na byt včetně energie a internetu jsou 2200,– měsíčně bez pojištění domácnosti a doplatku za energie. V zimě se topí jen minimálně, využívám žebřík-topení v koupelně který temperuje byt, další radiátor použiju jen při větších mrazech, byt je vyhřátý sluncem přes střechu. Před nastěhováním jsem udělal rekonstrukci a byt vkusně vybavil, poradila máti a teta. A také božský klid který zde mám.
http://favi.cz/…oj-inspirace
Před několika lety jsem se přistěhoval do Lipníku nad Bečvou za prací, kde jsem si pořídil a zrekonstruoval útulnou garsonku v tichém paneláku po rekonstrukci s krásným výhledem v pěkné lokalitě, ačkoliv jsem vyrůstal ve vilové čtvrti a v jiném - trochu nadstandartním prostředí. Byteček má dispozici 1 + kk - wc, koupelna, kuchyňský kout, pokoj a předsíň se šatnou a vestavěnou skříní je zvlášť, nikoliv v jedné místnosti. Bydlím zde sám a původně se mi to zdálo malé, ale časem jsem zjistil že mi to vyhovuje a stačí pro mé potřeby. Spaní řeším rozkládacím gaučem, místo trouby mám remosku, dvouplotýnkový zabudovaný vařič a pračka pod ním, lednice pod linkou. Kuchyňský kout je sice malý ale na běžné vaření i pro několik lidí dostačující. Cením si klidu, bezpečí, všude blízko, 2 sklepní koje na potřebné věci, dům v perfektním stavu, pakování bez problémů, lokalitu by nám mohli mnozí závidět.
Ja bydlela take v praze v garsonce a pro dva to bylo zlate ted žiju se snoubencem v rodinym dome s osmi pokojema dvěma koupelnama a uklizim každej den jako ichtyl ![]()
v garsonce jsem měla věšak na hl. dveřich ale ja měla i pidi chodbičku s komorou a s vchodem do koupelky takže tam byl botnik ale pokud navic nemas tak co řešiš ja platila ve strašnicich za garsonku jedenact se všim vsady