Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nemá náhodou garzonka balkon,že by se boty dávaly na něj?Protože jinak mě také přijde takové nehygienické dávat boty do místnosti,kde žijete,vaříte,spíte…A neviděli jste,jak tam před vámi žili předchozí majitelé?To by dost napomohlo.
Právě že tam není ani balkon
To jsme neviděli, právě že jsme po známosti dostali takovou nabídku a docela levně ale mě to přijde opravdu nepraktické a hrozné že by sme měli mít všechno na jedné hromadě:(
Právě že ani na té chodbě mám pocit že není vůbec místo na nějaký botníček malinkatej, protože tam jsou rovnou zdi a je to jen tak tak co se tam vejde třeba kočárek:(
To se nebude dát přežít. Byli jsme v garsonce s předsíňkou, komorou a balkonem a bylo to dost děsný… Garsonka je prostě pro jednoho. Je mi líto, že nemáte jinou možnost… Sklepní kóje k tomu je? Na jak dlouho tam jdete?
Ono je to takový cihlový dvoupatrový baráček, a jedině co je venku je kůlnička ke každému bytu zvlášť, ale je to na prd, je to venku na zahradě jakoby ![]()
Ty jo tak do takového bytu, kde se nevleze ani botník (ani ven před dveře) bych nešla
To bude asi na zbláznění
Jako části v pokoji se dají oddělit třeba paravanem nebo ikea „kostkama“ ale nemít kam dát ani botník? To mi je teda líto..
Ikea kostky - http://www.ikea.com/…ts/10196431/
Mě to štve, a tak jsem se zrovna v tomhle momentě rozhodla že se nebudu stěhovat a budu dál u rodičů
nemám na výběr, ja nechci žít takhle bez praktických věcí …:( chtěla jsem poradit jestli třeba nejsem hloupá že by to šlo nějak vyřešit, ale máte na to stejný názor jako já
a z mého platu ja si můžu dovolit cca stejnou částku za byt jako bych platila tady v té garsonce, ale to najdu těžko
je mi z toho smutno
Kouknete se jestli tam maji botniky sousede..bude to jedine reseni..v tak malem byte si nemuzete jeste zmensovat prostor..jinak na strankach Ikea je primo sekce male prostory - pro inspiraci
@Anonymní píše:
Mě to štve, a tak jsem se zrovna v tomhle momentě rozhodla že se nebudu stěhovat a budu dál u rodičůnemám na výběr, ja nechci žít takhle bez praktických věcí …:( chtěla jsem poradit jestli třeba nejsem hloupá že by to šlo nějak vyřešit, ale máte na to stejný názor jako já
a z mého platu ja si můžu dovolit cca stejnou částku za byt jako bych platila tady v té garsonce, ale to najdu těžko
![]()
![]()
![]()
je mi z toho smutno
A ty žiješ sama? Pokud si jen jedna, tak bych do té garsonky klidně šla. Pokud máš chlapa a dítě tak rozhodně ne..
Moje kamarádka bydlela v garsonce s dvěma dětma.Ty spali na palandě,ona na rozkládacím gauči a z předsíně měli taky kuchyŇku.Boty si dávali do skříně,která tam zbyla ještě z tý původní předsíně,taková vysoká zabudovaná skříň s policema.Měli to všechno taky tip ťop,ale žili - ale kdyby měla chlapa,tak už se asi nevlezou
Ja bych to jeste nezatracovala ..ber to pozitvne - zbavis se zbytecnosti, kramu a nechas si jen to nutne a to pak pri stehovani do vetsiho ocenis ![]()
Žiju s mámou v bytě, a chci se odstěhovat s přítelem ale na víc nemáme
navíc jsme z Prahy a tady je všechno drahé ,já prostě nevim jak dál
Nejsem z těch typů lidí ktery by prostě chtěli mít dohromady šatnu ložnici obyvak a k tomu ještě kuchyni v jednom
jen jsem chtěla poradit jestli třeba nenajdete nějakou alternativu ale věděla jsem že to snad ani nepůjde ![]()
@mahdalka píše:
Moje kamarádka bydlela v garsonce s dvěma dětma.Ty spali na palandě,ona na rozkládacím gauči a z předsíně měli taky kuchyŇku.Boty si dávali do skříně,která tam zbyla ještě z tý původní předsíně,taková vysoká zabudovaná skříň s policema.Měli to všechno taky tip ťop,ale žili - ale kdyby měla chlapa,tak už se asi nevlezou
Moje tam měla ty dvě děti a ještě chlapa,a šlo to tak 5 let
,jde o to,neřešila bych kam si dát šminky a pod.,to se vždy nějak udělá,na tom bych společné bydlení nestavěla.
Příspěvek upraven 29.04.12 v 23:00
Dobrý večer milé maminky a holky. Potřebovala bych poradit… Budeme se s přítelem stěhovat do garsonky.Problém je v tom že garsonka nemá žádnou předsíň, a tak se oteevřou vstupní dveře a hned jsem v malinkaté kuchyni
Mám problém s tím že nevím, kam dám věšák, kam dáme boty a pod.
Je mi blbé uskladnovat boty v obývaku, aby to tam nesmrdělo, hlavně v létě:( navíc je tam malinká koupelna , ani nevim jestli by se tam vešla nějaka polička na šminky a takové věci
V pokoji je patro na spaní, zbyde tam více místa, ale jak to rozdělit tak aby to nebylo všechno na jedné lopatě?
poraďte mi jestli s tim máte někdo zkušenosti… Kvůli tomuhle se mi tam ani nechce stěhovat a každý den nad tím přemýšlím
přitom si jiný byt dovolit nemůžu