Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,tak v první řadě nechápu,jak je možné,že ty nesmíš nic a on může všechno
.Když už se na ty slečny přišlo a je jedno jakým způsobem,tak bych mu to určitě řekla,chtěla bych vědět,co to má znamenat.Nechci tady malovat čerty na zed,ale píšeš,že manžel je žárlivý,vyslýchá tě a víš taky,že:podle sebe,soudím tebe?
Zapomněla jsem ještě dodat, te ta smska mu přišla včera večer, když už byl venku…
K.
Dobré ranko,
já bych se ho na to zeptala a vysvětlila bych mu jak to bylo s mobilem, že si malý s ním hrál.
Souhlasím s Jarunou, PODLE SEBE SOUDÍM TEBE. Ale netvrdím, že tě manžel podvádí.
Jen nechápu, proč ti o těch holkách sám neřekl. Jedině kdyby s nimi něco měl.
No tak mu jednou nenadále oznam (pokud mozno na poslední chvíli), že jdeš do hospody s ním, nebo ho tam dojdi jako náhodou navštívit na procházce s malym - to by teda šlo, kdyby tam nechodil jen na noc. Ale mohla bys dát malou hlídat, jít jako s kamarádkou na kafe a pak že jste se jako rozhodly jít je navštívit s tím jeho kamarádem.
Ahojky, tak já nevím, jestli by Ti odpověděl po pravdě. Lidi typu: já můžu všechno a Ty nic - takoví většinou lžou jak sv…
Já osobně bych ho asi sledovala. V rámci možností. Nechat děti pohlídat a jít se mrknout do té hospůdky, v tu určitou dobu…
No a zachovala bych se podle situace. Pokud by tam byl s kámošem a ta SMSka by byl omyl, tiše bych vyklidila pole.
Pokud by byla situace taková, že by tam byl s tou ženskou, tak bych si šla dát pivko k jejich stolku.....
HOlky, to sledování..no já nevím…Připadá mi to takové divné, k tomu se asi nesnížím, navíc hlídání dětí je u nás fakt problém..
Takže radíte zeptat se ho, až se vzbudí?? Už ho vidím, jak začne koktat a motat se v tom, já nic, já muzikant..
Zrovna ho slyším chrápat z ložnice, bych přála těm jeho slečnám vidět ho teď, když není upravený a navoněný… ![]()
Já to nemyslela jako sledování, já bych se do té hospody prostě vevalila a přisedla si, nechala se seznámit, nijak to nekomentovala a až doma bych se zeptala, proč mi jako pořád tvrdí, že chodí s chlapama, když to je ženská. Třebas o nic nejde a jenom v tobě nechtěl vzbuzovat žárlivost.
Hm, tak já se klidně přiznám, že v téhle situaci bych prolustrovala celý mobil
a až se vzbudí tak bych se zeptala co a jak. Jo možná budeš za hysterku, co leze do mobilu, ale stalo se a teď už to jen nějak vyřešit.
Milá zakladatelko, já sem v tomhle děsná držka, já bych dělala teď jako, že nic a až by šel zase do hospody, tak bych mu řekla, ať pozdravuje Janu a Lucku a řekla, bych mu, že jestli sou to fajn holky,že bych se taky ráda seznámila, že díky dětem nemám moc kámošek, tak jestli maj třeba taky děti, že by je mohl někdy i s dětma přivést na návštěvu.
![]()
A kde sem to vzala nebo jak to vim bych vůbec nevysvětlovala. ![]()
Taky můžeš, říct, že byla v hospodě s manželem tvoje kámoška a viděla ho tam s nějakejma babama. ![]()
Já bych mu nic neříkala - obrátilo by se to proti pisatelce, že mu leze do mobilu. Vsaďte boty.
Udělala bych to přesně, jak navrhuje Pudla
![]()
Podle mě o nic nejde, prostě se na ně v hospodě nalepily nějaké otravné holky, ale taky by mi to chvilku vrtalo hlavou.
Ahoj, tak já bych se za nim šla podivat. Nic bych mu neřikala, muže vše zatlouct a pravdu se stejně nedozvíš. Pokud by tam žádné dotyčné nebyly, tak bych se ho později zeptala, kdo jsou ty ženy, co mu spaly a odkud vlastne maji jeho telefoní číslo
. Také už jsem to párkrát udělala a zatim jsem byla mile překvapena. Takže i kdyby mi řekl, že to jsou jen třeba známé, stejně bych na to musela pořád myslet, než bych si to osobně ověřila......
Ahoj, myslím, že vůbec o nic nejde, spíš že tvůj mužíček ví, že by tobě nic takového netoleroval, tak doma zatlouká, abys mu nezačala dělat skopičiny a náhodou si nenašla kamarády mezi chlapy. Protože kdyby se provalilo, že chodí někam i s holkama, tak by asi dost těžko obhájil, že tebe drží doma jak na řetězu
.
Kdybych měla toho sezení na zadku plné zuby, tak bych mu hezky vysvětlila, jak to s mobilem bylo a že co může on, můžu i já. Jenom záleží, jak velká jsi Xantypa
(tedy ale předpokládám že tě nebije a ani u vás při žárlivých scénách nelítá nábytek).
EDIT
Počkej počkej, tohle mě baví. Co ho vytrestat a říct mu, až se bude ptát, kdo tě oblboval, že nikdo, jenom že sis našla novou kámošku - Janu Novákovou. Myslíš, že ona by mohla vědět, jak vypadáš a pro něj bylo snadné si ověřit, jestli se s tebou zná? Kdyby ne, tak by se aspoň začal řádně potit. Protože Jan Novákových je tisíc, on nemůže vědět, jestli je to ta samá, a může se fajně třepat, že se to jeho srandování skrze Janu provalí.
On ví moc dobře, že dělá něco, co nemá, jinak by děvčata nezatloukal. To jsou body pro tebe.
Spis bych se zamyslela nad tim, jestli sam nezarli prave proto, ze nema cisty svedomi
Asi bych se ho zeptala. POsli malyho s mobilem za tatinkem s tou smskou na obrazovce a uvidis sama…
gutalax do vecere a poradnou davku a uvidis jak si s holkama pokkeca
![]()
Ahoj, ráda bych znala Vaše názory na moji situaci - dneska ráno si náš malý skoro roční syn hrál v posteli s manželovým mobilem, kde se tam vzal nevim, asi si ho malý vzal sám z nočního stolku, kde ho má manžel položený. Byla jsem rozespalá, když jsem si všimla, že mu tam syn něco mačká, tak jsem mu mobil vzala z ruky a mrkla na displej, kde byla otevřená zpráva od nějaké Jany Novákové tohoto znění: „Ahoj, nepřijdete dneska za náma do XY ? Budu tam i s Luckou. Pa. " To XY je hospůdka, kam manžel celkem často chodí s kámošem, vždycky mi ale tvrdí, že tam je jenom s Petrem, s žádnýma holkama.
A on má přitom absolutní volnost, chodí si kdy chce, kam chce a kdy chce se taky vrací domů, dneska třeba ve 2 ráno..
Věřím mu, že s nikým nic nemá, ale KDO JSOU TY ŽENSKÉ?? Vím, že odpověd mi může dát jen on, ale jak se ho mám na to zeptat? A nebo to mám nechat plavat a zeptat se ho na to, až se zase bude chystat ve do hospody? 
Jsem ted z toho trošku rozhozená a nevím, jak se zachovat, až se vzbudí. Nechci působit jako žárlivka a taky nechci, at si myslí, že mu lezu do mobilu, to není můj styl, jeho mobil byl pro mě vždycky tabu. Ale přitom na to musím pořád myslet, kdo je ta Jana a kdo ta Lucka, ty holky vůbec neznám, ani se o nich nikdy doma nezmínil. Ale štve mě, že on je žárlivec, já jsem už 4 roky doma s dětma, nejdřív s dcerou a ted se synem, vídám se jen s kamarádkama a jejich dětma, maximálně tak někoho potkám na městě, když jdu s kočárem a manžel mi dělá večer výslech, koho jsem potkala, kdo mě "oblboval“ atd..
Díky za rady…
K.