Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem.Mám docela problém s bezdomovcem,který chodí k nám na terasu bydlet.Včetně tašek plných odpadu..smrdí,má něco s nohama - teče mu z něj hnis a krev.Problém je už od léta.Bydlím v pronájmu a k němu máme i terasu a zahradu.Zahrada je oplocena - výška plotu asi 70-80cm,nic moc.
Bezdomovec mi leze na terasu přímo pod moje okna kde bydlíme s mojí malou dcerkou.Policie to neřeší.Vždy přijede a jen mu vynadá a řekne že musí odejít.Vystříkávám jej hadicí ale dělejte to každý den a každou noc 3× - už jsem unavená.Neustále musím vše desinfikovat včetně pískoviště.Zahradní nábytek je už poničen.
Nemáte nějaký nápad jak se ho zbavit?je to hodně únavené.Buší do oken,pije tam alkohol,kouří,smrdí,z nohou mu teče krev ![]()
Ahoj, asi jedina varianta, udelat plot. Pokud nejde plot, nezbyva, nez volat policii. Nepujcil by ti nejaky kamarad vetsiho psa?
Nebo me napada, jestli neexistuje neco jako alarm. Pokud preleze plot, tak by to zacalo houkat. To by nepomohlo?
Taky jsem myslela psa. Ale že s tim policie nic neudělá to je divný.
Ty alarmy jsou super. Sice vetsi investice, ale v tomto pripade bych nevahala a pro tebe asi nejlepsi reseni ![]()
to nechápu,jaktože s tím policie nic neudělá?!!!!Vždyt je to neprávněný vniknutí na cizí pozemek,mám spíš takovej pocit,že si sním páni od policie nechtějí špinit ruce ![]()
Já bych se obrátila i na majitele domu, oni jsou povinni tu to skutečnost řešit je to jejich dům a ty řádně platíš nájem.
A policie ho vyhodí, když už přijede? Nebo mu jen domluví a on tam smrdí pořád?
fuj to je fakt nechutny,..
kazdopadne pokazde kdyz by prisel tak bych volala na tu policii at si ho laskave odvezou kdyz dela opakovane jeden prestupek,.. jako ja nevim, me se cpat bezdomovec k bytu tak bych to resila velice rychle, bud pres tu policii a nebo bych mu delala takove naschvaly ze by se bal prijit.
kazdopadne psa bych na zahradu nedala, jeste by mi ho sezral, to radsi ten alarm ![]()
Tak to je fakt hnusný,jen nechápu že sním policie něco nedělá.Musí to být hrozný.
Tak pes mě napadl taky. Velký a pořádný kus psa.
Anebo si nahrej psí štěkání a až se pán bezďák objeví, pusť mu k tomu pikniku psí muziku a uvidíš
.
Kurňa, já su dneska aji vtipná a dokonce se mi to i rýmuje
![]()
radúna píše:
Tak pes mě napadl taky. Velký a pořádný kus psa.
Anebo si nahrej psí štěkání a až se pán bezďák objeví, pusť mu k tomu pikniku psí muziku a uvidíš.Kurňa, já su dneska aji vtipná a dokonce se mi to i rýmuje
![]()