Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
mám takový divný pocit že doma nemám dost věcí tak abych mohl zajít do lednice a dát si „něco“. Mohly byste mne poradit co nakupujete? Stačí když se podělíte co máte v lednici, nebo co jste naposledy nakupovali. Prostě nějak poradit. V obchodě nemám vůbec žádnou fantazii co koupit a doma mi to pak samozřejmě chybí.
Díky (mimi zatím nemám)
hezkej dotaz
V ledničce mám papriku, rajčata, okurek, jogurty, sýry, tatarku, kečup a hořčici ![]()
My máme pořád v ledničce nějakou zeleninu a ovoce, sýry, jogurty, vajíčka..a pak tvaroh, tuňáka v konzervě a tak..abychom měli co zobnout nebo z čeho udělat pomazánku..
Ahoj, taky mám často takový pocit. Pořád dokola nakupuju podobný věci a to: šunka, sýr, hermouš nebo niva, jogurty, zeleninu, ovoce, sladkosti, paštika nebo taveňáky, vajíčka, někdy brambůrky, pečivo, někdy párky nebo klobásu pro chlapa, někdy dělávám puding.Jinak věci na hlavní jídla.
Momentalne mam v lednici banany, mandarinky, jablka, rajcata, papriku, jogurty, salamy, syr tvrdy a mazaci, stangli vysociny, vejce, rizoto, mliko a cokoladu ![]()
takže: máslo, sýri, pomazánku, uzeniny, jogurty, trocha zeleniny, paštiky, horčice, vajíčka. Manžel tam má občas červíky na ryby
. No a jen tak něco na zub je vedle ve skříňce, slanosti i sladkosti ![]()
my máme v ledničce sýry, máslo, jablka, většinou nějakou zeleninu, mléko, jogurty a teď momentálně ještě šunku ![]()
Takže: jogurty, majonéza, sýr, salám, mlíko, máslo, vajíčka, mrkev, papriky, rajče, domácí marmeláda, domácí povidla, dnes přibila domácí paštika s brusinkama, kousek medovníku, taktéž domácí, lístové těsto (na zítřejší domácí štrůdlíček) ![]()
Barca12345 píše:
Nedalo se mi to podivat a jeste tam mam olivy
momi33, to je skoro jako u nás doma dnes.
![]()
Poslední salám snědl manža před chvílí a už tam toho moc nezbylo. A na velký nákup jedeme až o víkendu. Asi budu muset zajít zítra do Alberta… ![]()
Jinak mívám v lednici sýry, salámy, ovoce, zeleninu, mléko, sem tam jogurty, vajíčka… Na chuť si občas koupím motáček (uzený sýr). A pak si kupuju na chuť věci, které nejsou v lednici (kukuřičné křupky, sýrové křupky, tyčinky, něco sladkého…). ![]()