Co nakoupit do ledničky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
2.11.11 20:45

my tam máme máslo,sýry,šunku,pomazánku,těstoviny od oběda, kuřecí maso na zítra k obědu,smetanu,zakysanou smetanu,kvasnice,vejce,mléko,paštiku,ovoce,zeleninu,puding a kelímek mého krému na obličej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
2.11.11 20:46

to je dobré téma :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
my tam taky toho moc nemáme ne že bychom byly chudí ale ze stejného důvodu jako zakladatelka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.11.11 20:48

Ani jsem nečekal takovou spoustu odpovědí.

DÍKY VÁM

No ještě by mě zajímalo, jak děláte ty „víkendové nákupy“ To prostě jdete do obchodu a co vás zaujme hodíte do košíku. (tak to dělám já a většinou tam mám jen pečivo, nějaký salám a sýr), nebo máte předem připravený nákup.

Musím se naučit nakupovat takto už mě to nebaví. Tak mě nekamenujte za takové dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.11.11 20:48

dneska jsem byla na nakupu- siska lovecaku,siskapolicanu,hrouda anglicky,siska polsykho, dvoje parky,triokurky,cherry rajcata,paltkovy syry,mazaci syry,jednou peprenky,jednou hermelinoiva,jednou syrova pomaza n ka, dvoje chipsy,halda susenek,piskoty,dve litrovy zmrzliny(ujizdim na nich)(kupuju kauflandacky-litr 39kacek),hmm jo korbacik syr,jadel syr,niva-rum :oops: :oops: ,pivo partnerovi,papriky.(pak jeste nezbytnosti jako olej atd) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
2.11.11 20:49

Nákup: 10 rohlíků, picfrisch, nějaké ty sladkosti, camembert, šunka, bílé jogurty…

V ledničce máme asi 4 pomazánkový másla (nějak se to nahromadilo) dva litry džusu, mlíko, jedno vajíčko, jogurty, trochu zeleniny (ovoce je v šuplíku mimo lednici), Určitě ještě něco, ale jsem líná se jít podívat :roll: no a plus ten nákup

Jinak pokud nemáš inspiraci co nakoupit, tak si vem nějaký recept, napiš podle toho nákupní seznam a vyraz do obchodu, Plus pečivo, nějaké mazadlo, něco na to (šunka, sýr), vajíčka, ovoce, zelenina… A je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Já si píšu seznam, hlavně toho, co potřebuju na víkend na vaření a pečení..a zbytek co mě zaujme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

jogurty,pudinky,přesnídávka,jogurtový nápoje,loveckej sálám 1/2 šišky.Tvrdý sýr,mazací sýr,kiri,pomazánka,hermelín,olivy,paprika,okurka,hroznový víno,kyselý okurky,máslo,ramu.marmeláda,nugeta,pivo,mlíko,frisco,kečup,dresink,hořčice,křen,česnek,laktobacílky…

Máme celkem vyjezeno :think:

Příspěvek upraven 02.11.11 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

findusko, ty dávaš do lednice olej? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.11.11 20:50

Jsem zakladatel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.11.11 20:50

víkendový nákup dělám stejně jako ten běžný, jen toho vemu trochu víc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
2.11.11 20:51
8-o a to chodíš na nákup? :palec:
mimimam píše:
Jsem zakladatel :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.11.11 20:53

Je na tom něco divného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

:-D já úplně vidím jak všechny chodíte s noťasama k lednici a opisujete co v ní máte :lol: A manželé si ťukají na hlavu :wink:
My máme jogurty, sýry mazací i plátkové, máslo, vajíčka, paštiku, hermelín, korbáčik, parenici, smetanu normální a zakysanou, mléko, jitrnice, krupáčky, tláču :wink:
takhle když se to napíše, tak to vypadá že si docela žijem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178

Na velký nákup píšu seznam, jinak bych v tom obchodě byla celý den :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
2.11.11 20:54

Jooo, taky jsem dnes koupila jitrnice a jelita! :D
A ještě tam mám cibuli, česnek, kečup, hořčice, křen, sušený rajčata, okurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný