Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
my tam máme máslo,sýry,šunku,pomazánku,těstoviny od oběda, kuřecí maso na zítra k obědu,smetanu,zakysanou smetanu,kvasnice,vejce,mléko,paštiku,ovoce,zeleninu,puding a kelímek mého krému na obličej ![]()
to je dobré téma
![]()
my tam taky toho moc nemáme ne že bychom byly chudí ale ze stejného důvodu jako zakladatelka ![]()
Ani jsem nečekal takovou spoustu odpovědí.
DÍKY VÁM
No ještě by mě zajímalo, jak děláte ty „víkendové nákupy“ To prostě jdete do obchodu a co vás zaujme hodíte do košíku. (tak to dělám já a většinou tam mám jen pečivo, nějaký salám a sýr), nebo máte předem připravený nákup.
Musím se naučit nakupovat takto už mě to nebaví. Tak mě nekamenujte za takové dotazy.
dneska jsem byla na nakupu- siska lovecaku,siskapolicanu,hrouda anglicky,siska polsykho, dvoje parky,triokurky,cherry rajcata,paltkovy syry,mazaci syry,jednou peprenky,jednou hermelinoiva,jednou syrova pomaza n ka, dvoje chipsy,halda susenek,piskoty,dve litrovy zmrzliny(ujizdim na nich)(kupuju kauflandacky-litr 39kacek),hmm jo korbacik syr,jadel syr,niva-rum
,pivo partnerovi,papriky.(pak jeste nezbytnosti jako olej atd) ![]()
Nákup: 10 rohlíků, picfrisch, nějaké ty sladkosti, camembert, šunka, bílé jogurty…
V ledničce máme asi 4 pomazánkový másla (nějak se to nahromadilo) dva litry džusu, mlíko, jedno vajíčko, jogurty, trochu zeleniny (ovoce je v šuplíku mimo lednici), Určitě ještě něco, ale jsem líná se jít podívat
no a plus ten nákup
Jinak pokud nemáš inspiraci co nakoupit, tak si vem nějaký recept, napiš podle toho nákupní seznam a vyraz do obchodu, Plus pečivo, nějaké mazadlo, něco na to (šunka, sýr), vajíčka, ovoce, zelenina… A je to
Já si píšu seznam, hlavně toho, co potřebuju na víkend na vaření a pečení..a zbytek co mě zaujme..
jogurty,pudinky,přesnídávka,jogurtový nápoje,loveckej sálám 1/2 šišky.Tvrdý sýr,mazací sýr,kiri,pomazánka,hermelín,olivy,paprika,okurka,hroznový víno,kyselý okurky,máslo,ramu.marmeláda,nugeta,pivo,mlíko,frisco,kečup,dresink,hořčice,křen,česnek,laktobacílky…
Máme celkem vyjezeno ![]()
Příspěvek upraven 02.11.11 v 20:50
víkendový nákup dělám stejně jako ten běžný, jen toho vemu trochu víc… ![]()
já úplně vidím jak všechny chodíte s noťasama k lednici a opisujete co v ní máte
A manželé si ťukají na hlavu ![]()
My máme jogurty, sýry mazací i plátkové, máslo, vajíčka, paštiku, hermelín, korbáčik, parenici, smetanu normální a zakysanou, mléko, jitrnice, krupáčky, tláču ![]()
takhle když se to napíše, tak to vypadá že si docela žijem ![]()
Na velký nákup píšu seznam, jinak bych v tom obchodě byla celý den
![]()
Jooo, taky jsem dnes koupila jitrnice a jelita! ![]()
A ještě tam mám cibuli, česnek, kečup, hořčice, křen, sušený rajčata, okurky.