Obraz nebo tapeta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veselabaculka
1.11.11 12:49

obraz nebo tapeta

Ahoj, potřebuju poradit. Máme bíle vymalovaný obyvák,ale dvě stěny jsou nad gaučem holé. Čemu dáváte přednost?Obrazům nebo těm moderním nalepovacím tapetám? A kde se ty tapety kupují?Díky moc za rady a kdyby byla i nějaká fotečka,jak to máte vy, budu ještě víc vděčná.:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
1.11.11 12:54

my mamce cely obyvak na sedivo a dve steny hodne tmave vinove a vypada to dobre…nad gaucem taky bylo prazdno tak jsem dala obraz ale jen rpoto ze uz by to bylo preplacany s tou vinovou, u tebe kdyz mas vymalovano bile bych volila tu tapetu, daji se kopit opravdu rkasne treba i na internetu..napr fototapetu segra ji ma a uplne to ozivilo obyvak davam fotku
maji samozrejme ruzny motivy jen si vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.11.11 12:57

Já o této tapetě přemýšlím do ložnice za postel, máme totiž za hlavou mastný flek, manžel totiž spí s rukou za hlavou a hold se ta zeď ošoupe a zamastí, ale jsou odolné proti takovému otěru? a jestli by mi vůbec na tom mastném fleku držela? :think:
Jinak v obýváku máme taky jednu stěnu vínovou a přemýšlím o nějakém kontrastním obraze. Ale ty tapety jsou teď tak moderní a fakt pěkné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.11.11 13:02

Já osobně bych byla třeba pro nějakou hezkou fotku ve velkém formátu v klipu, nemám ráda klasické obrazy. My si pořídili do obyváku veliké zrcadlo s dřevným zlaceným rámem, na holé zdi vypadá skvěle… Tapeta mi přijde neosobní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.11.11 13:03
Dessie píše:
Já osobně bych byla třeba pro nějakou hezkou fotku ve velkém formátu v klipu, nemám ráda klasické obrazy. My si pořídili do obyváku veliké zrcadlo s dřevným zlaceným rámem, na holé zdi vypadá skvěle… Tapeta mi přijde neosobní…

To zrcadlo musí být krásné.
Ale já bych se do něj pořád koukala a to by mě znervózňovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.11.11 13:17

my to máme takto snad je to trochu vidět na tý fotce-takže za mě obraz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
1.11.11 13:17

ahoj, my budeme předělávat obývak během tohoto měsíce. Budeme si dávat na zeď tapetu tón v tónu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
1.11.11 14:32

Ahoj
já mám obrazy. Všechny co mám doma jsou nakoupeny na dovolených. Miluji moře a každý obraz jsem pečlivě vybírala aby se mi hodil do místnosti. Když na ně kouknu tak se mi hned vybaví krásně strávená dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
1.11.11 16:22

LuckaPt: to je dost dobrej nápad, ale kdo ví, kdy my teď vyrazíme na dovču k moři:-))a když jsme jezdili než se narodila malá, tak jsem obrazy ještě nepotřebovala, ale díky za radu:-)

• Citovat
  • Upravit
358
1.11.11 17:58

My máme toto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat