Revize plynového kotle Brno

24320
31.10.11 21:56

revize plynoveho kotle Brno

Zdravim,doporucte nejakeho plynare.Potrebujem udelat zase rocni prohlidku kotle a nevime na koho se obratit.
Toho koho jsme meli loni loni nechcem pac to odflakl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
1.11.11 07:11

Ahoj, my máme perfektního technika, kde v Brně bydlíte? My bydlíme kousek za, ale do Brna snad dojede :think:
Nemám u sebe číslo, napíšu pak do SZ, jak dorazí manžel z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.11 08:45

Ahoj,Bydlime tady kousek za Brnem.popuvky u Brna.10minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.11.11 12:00

TAk Popůvky jsou úplně v pohodě, my jsme ze Zastávky :-) jen doufám, že se nejedná o stejného technika :lol: Muž se vrací po čtvrté hodině, tak vydrž - v práci musí mít mobil vypnutý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.11 12:52

Novire: v poho. To urcite ne. On byl autorizovany proste na kotle Protherm.Ale ho uz nechcem.Jako drahy asi neni ale neudelal co mel. Radsi si priplatim ale at pak neshanim plynare jak loni nastesti jeden tu zrovna byl tak to opravil a rika mi ze si kazdy rok mame nechat delat revizi tak jsem mu rekla ze jsme ji meli dokonce i papir od ni jsem mela a on mi rekl ze to mam reklamovat ze do toho ani nesahl. :pocitac: .Ale nevzala jsem si na nej cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.3.12 12:18

Dobrý den. Našel jsem Vaši diskusi s tématem revize plynového kotle a mám podobný problém. Mám kotel Protherm a certifikovaného revizáka od Prothermu, kterému už nevěřím. Mohly byste mi prosím poslat kontakt na někoho ověřeného? Přeci jenom revizáků je hodně, ale je to jako s vínem. Za hodně peněz málo muziky a naopak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.3.12 12:46
@origenes píše:
Dobrý den. Našel jsem Vaši diskusi s tématem revize plynového kotle a mám podobný problém. Mám kotel Protherm a certifikovaného revizáka od Prothermu, kterému už nevěřím. Mohly byste mi prosím poslat kontakt na někoho ověřeného? Přeci jenom revizáků je hodně, ale je to jako s vínem. Za hodně peněz málo muziky a naopak… :nevim:

Ja nakonec objevila firmu v tom manualu. Jak se jmenoval Vas revizak.
Naposledy jsem tu mela taky revizaka snim jsem byla spokojena tez certifikovan ale zase ta oprava je draha co jsem zjistovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.3.12 12:56

Byla to firma Navratil Group my byli spokojeni opravdu se na to podival.
Narozdil od pana Ryzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.3.12 13:42

Dobrý den. Děkuji za kontakt. Můj revizák byl pan Salač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 18:55

Chtěla bych se zeptat kdo by měl platit revizi plynového kotle. Nájemník nebo majitel? Má to být nějak ošetřeno ve smlouvě? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6
13.11.12 14:17

Záleží na smlouvě a dohodě s majitelem. Já, jako majitel, chci mít jistotu, že revize bude udělaná, ale já, jako nájemce, nechci platit. Já, jako majitel, mám zabezpečit byt k užívání, ale já, jako nájemce, se o byt mám náležitě starat a zachovávat ho „funkční“. Zkuste najít na google právní rady, případně se podívejte do smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EfaK
28.9.13 21:45

Navratil group, Brno

U firmy Navrátil Group si dejte pozor. Já jsem si je také objednala. Práci jsme museli reklamovat, což ještě chápu, některé věci se projeví až v plném provozu. Co mne však dostalo, bylo následné zjištění, že za instalované spínací hodiny mi firma Navrátil Group účtovala 610,–Kč, přitom jejich cena se v obchodech i na internetu pohybuje kolem 90,–Kč. Rozdíl 520,–Kč je opravdu pálka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný