Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My ji čistili kartáčkem a mýdlovou vodou. Pomohlo to docela dost ![]()
jar,muzes zkusit i vanish na koberce,vodu a zkusit to vydrbat kartáčem ,nebo prášek pro děti
,když mi napadne ještě něco přispěji
Žlučový mýdlo doma nemám a potřebuju ji už zítra. Zkusim ten dětský prášek nebo jar a uvidim. ![]()
veverunka11 píše:
ale to ti asi neuschne do zítra
Já doufám, že jo.
Při nejhoršim budu celou noc fenovat.
ja mela takovou tu postylko ohradku vsude jen sitka, tak jsem vzala vodu,savo a saponat a dala to do lahve od clinu a strikala na tu sitku, kterou jsem mela podlozenou starym prosteradlem, savo ma za 2hod vyprchat, takze sjem se nebala pak jsem to jeste vysusila a hotovo
Ahoj a nemáš náhodou doma tento čistič http://www.drogerieadela.cz/…braz0138.jpg poradila mi ho kámoška, že s ním čistí fleky na sedačce a já jsem s ním čistila lehačku pro mimi, byly na ní docela dlouhodobý fleky a pustily všechny.
nevím jak vypadá tvoje cestovní postýlka ale ta naše by šla v klídku do vany ve složeném stavu, normálně bych jí osprchovala nebo namočila do vody trošku vydrhla a nechala poskládanou okapat na nějakém igelitu.
Nevím, jakou máte, ale když je cestovní nejde uplně rozložit? Ta naše totiž jo a prdla bych ji do pračky.. ![]()
Ahojky, potrebuju vydrhnout svetle ruzovou cestovní postýlku. včera jsem drhla tu „matraci“ a jak ted uschnula tak tam zustali mapy
mame ji půjčenou, takze ji chci vydhnout a vrátit, potah z toho sundat nejde, přitom je cela zapatlana
drhla jsem to kartackem a snad pul hodiny splachovala ale stene tam mapy zustali
dělala jsem to normalnim praskem, vanishem
@market.s.87 zkus zlucove mydlo, pak poradne splachnout. Mne to mapy nezanechalo.
@market.s.87 ty mapy máš od toho prášku, být tebou nějak to nacpu do vany třeba na stojačku a osprchuju pořádně, já to tak dělám s autosedačkou a v pohodě mapy nikde nejsou
Přeju pěkný večer.
Dneska jsem dostala krásnou cestovní postýlku, ale dlouho ležela a je strašně moc zamatlaná.
Nejradši bych na ni vzala savo,
ale to se bojim, že vyblednou barvy a hlavně ji malej bude ožužlávat.
Nevíte o něčem šetrnějším, čím by se dala vyčistit.