Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@jajul já asi nechápuKolik utratíme za jídlo si řekneme s blízkými kamarádkami, ale prostě nemám potřebu to sdílet s celým internetem
Nepochybně tu bude i dost holek, kterým by to přišlo líto, protože jejich rozpočet je poloviční. Seznam se mi zdál použitelný i pro jiné v proporcích kolik čeho s tím že drahá lučina a pod se dá nahradit.A tím bych to ráda uzavřela.
Přehlídla jsem příspěvek, kde uvádíš podrobnosti, tak jsem se trapně pozastavila nad tím, že píšeš anonymně, že sumu nenapíšeš
. Já se ti omlouvám
, jak vidno, jsem už asi zralá do postele
.
To ja toho svyho brat nebudu.. je horsi jak ja
myslim ve vyberu by sme se nedoplatili ![]()
K dnešnímu dni mám v lednici:
pomeranče, mandarinky, banány, granátové jablko, mučenky, citrony, hrušky, jablka, kilo grepu
batáty, cibule, česnek, brambory, pórek, fenykl, mrkev, hadovka, křen a čerstvé žampiony asi půl kila
2 sirupy do soda stream, eidam v celku i krájený, 2 jitrničky, omáčka chilli a kari, máslo, flóra, 2 smetany 33%, šunka plátky, koktejlové párečky, zakysaná smetana, ovčí sýr, mangový dezert, hollandia jogurty (přítel jiné nepapá), tofu, 2 domácí marmelády
majonéza, hořčice, tatarka, kečup, beraní rohy, nakládaná cibulka, kachní sádlo, červený a černý kaviár, droždí, vajíčka, mléko, RC cola, šumivé víno a jabkovice
a co jsem vařila ještě plněné papriky s rajskou omáčkou
Do lednice dáváte pomeranče, mandarinky, banány,…
Nedávám ani brambory, cibuli a česnek do lednice