Kopie Co kupujete v LIDLu?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4257
1.11.11 18:57

Co kupujete v LIDLu?

Ahoj Holky,

postavili nám v blízkosti našeho domova nový LIDL. Vůbec ten obchod neznám (byl od nás vždy dost daleko…)

Tak se ptám - co tam nakupujete - z celého sortimentu? Co se tam vyplatí kupovat - prášek,pasta na zuby, sprcháče? Co vám třeba i chutná více než jinde - párky, sýry, zmrzlina, těstoviny, rýže… Prostě tak všeobecně. nechce se mi moc zkoušet metodu pokus omyl… :oops:

Děkuji moc! :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
11785
1.11.11 19:01

nám chutná jejich zakysaná smetana, pomazánková másla, hodně dobré jsou čistící přípravky W5 - na koupelnu, na wc,…

• načítám...
smurfka
1.11.11 19:01

v mém okolí ( tom nejližším ) mám Spar, Billu, Lidl, Albert..
A do Lidlu, nikdy..skoro žádný výběr, furt mají nějaké problémy s kvalitou a tak..pokaždé když jsem tam šla tak velké zklamaní.. :nevim:

• Upravit
11785
1.11.11 19:02

Smurfko to bych neřekla, naopak Lidl má prokazatelně spoustu svých výrobků oceněných různými testy…do Lidlu chodím často a spokojenost

• načítám...
252
1.11.11 19:03

rozhodně jejich dětské oblečení značky LUPILU. je za výbornou cenu a kvalitní, barvy drží, tvar taky…když jsou v letáku, musí se jít hned ráno po otvíračce, bývají tam nálety maminek a brzo je vše pryč :lol:

• načítám...
17359
1.11.11 19:04
Vercaa píše:
Smurfko to bych neřekla, naopak Lidl má prokazatelně spoustu svých výrobků oceněných různými testy…do Lidlu chodím často a spokojenost

neviem ako v cr, ale na sr uz niekolkokrat nasli listeriozu vo vyrobkoch z lidlu. konkretne znacka pilos.

• načítám...
30309
Vercaa píše:

Rekla bych totez-tim,ze je tam zbozi min,je kvalitou o level dal,nez zminovane Albert apod.
Muzu se Te,Smurfko,zeptat,co KONKRETNE nebylo dost kvalitni dle tebe? :think:

• načítám...
714

Když mám cestu kolem, tak tam mají takové ty tenoučké výborné perníčky jako v Ikee, je jich celá bednička :pankac: a taky takové malé klobásky mají výborné, pak ještě rozinky v čokoládě a muffiny, a ty přípravky W5 jsou prej dobrý, jinak nic. Přijde mi tam ty věci na úkor kvality levný. :nevim:

• načítám...
2892

pokud máme chuť na něco sladkého,tak mají dobré sušenky a různé sladkosti, které jinde nemají a také pečou pečivo,tak to taky někdy kupuji,ale jinak tam na velké nákupy nechodím,to řeším v jiném obchodě :palec:

• načítám...
smurfka

Je to možné..proč ne..každý je spokojený s něčím jiným..mě teda nevyhovuje ani prostředí..ty jejich dlouhé řady, málo místa pro vozík, takové klaustrofobické..u nás v městě co vím jsou dva a uplně stejné..

• Upravit
12978
1.11.11 19:05

My tam jezdíme každý týden.

Kupujeme:
zelené čaje a roibos čaje Čerstvé právě upečené pečivo ( dobrý je kostkatý chléb)
Ovoce i zeleninu mají ucházející.
Kupuji šunku 95% masa - nevím název , jiné uzeniny ne.
Těstoviny

A dost drogerie - dříve pleny,potom kapesníčky v krabičce, kuch. utěrky, toaletní papír, vlhčené úklidové ubrousky W5 ( celá řada w5 je kvalitní), občas šampon ( také dopadl v testech dobře)..
Občas koupíme mražená jídla a pizzu, dobrou mají i mraž. zmrzliny v modré plastové krabici.

Co moc nekupuji jsou mléčné výrobky - u nás nemají holandii a kvalitní bílé jogurty, dále sladkosti také moc dobrý výběr nemají ( což je možná dobře) :mrgreen:

Určitě si tam najdeš něco, co tě zaujme.. :mavam:

• načítám...
30309
soldi píše:
Vercaa píše:
neviem ako v cr, ale na sr uz niekolkokrat nasli listeriozu vo vyrobkoch z lidlu. konkretne znacka pilos.

Soldi,
a u nas si zaase pamatuju na listerii v Globuse a Kauflandu,v Lidlu ne 8-o

• načítám...
30420

dětské oblečení, přípravky w5, jejich pomazánkové máslo a výborný sýr pic frisch. Mají i dobrou šunku zn Baroni a hlavně tak chodím malé pro jogurty Fruit Jumbo (jsou bez sraček). Ale chutnají mi i jejich těstoviny

• načítám...
smurfka
1.11.11 19:06
farska píše:
Vercaa píše:
Rekla bych totez-tim,ze je tam zbozi min,je kvalitou o level dal,nez zminovane Albert apod.
Muzu se Te,Smurfko,zeptat,co KONKRETNE nebylo dost kvalitni dle tebe? :think:

párkárt v pomazánkách listerioza a u nas v lidlu pod pečivem krysí bobky..již dvakrát po sobě kvuli hygiene zavřený.

• Upravit
11530
1.11.11 19:07

U nás jsou taky všechny markety a nakupuju jenom v Lidlu - třeba z Intersparu je mi fakt na blití jaký tam mají bordel a zelenina snad nejhorší ze všech. V Lidlu kupuju vše do myčky, prací prášky, aviváže a veškeré potraviny. A taky oblečení a spotřební zboží. Mají skvělou šunku, šlehačku, zákysku, listové těsto - no je toho spousta . a co je super tak ovoce a zelenina znatelně levnější než jinde.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný