Co nakoupit do ledničky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
23.1.13 22:54

A já nechápu, proč nenapíše svůj názor veřejně, za co se stydí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 22:57

@Mar__tanka1983 jj je to týdenní nákup, obvykle něco zbyde nebo něco jiného koupím při pochůzkách, tak pak škrtám. Máme tři děti, nejmladší zatím jen na příkrmech, to je zvlášť.

pro zajímavost - zdá se ti to hodně nebo málo?

• Citovat
  • Upravit
35325
23.1.13 23:00

My toho kupujeme na tyden mene, ale slozeni je velmi podobne. Ja ale nejsem doma, vsichni se stravujeme jeste v praci, skole, skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 23:06

My jíme všichni doma, manžel občas oběd mimo

• Citovat
  • Upravit
31278
24.1.13 10:12
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 jj je to týdenní nákup, obvykle něco zbyde nebo něco jiného koupím při pochůzkách, tak pak škrtám. Máme tři děti, nejmladší zatím jen na příkrmech, to je zvlášť.pro zajímavost - zdá se ti to hodně nebo málo?

asi jak čeho :lol: třeba 8 jogurtů je pro nás málo, a to máme jedno roční dítko. Na druhou stranu si troufám říct, že dvě kila masa na týden nespotřebujem…a třeba my spotřebujem určitě víc „věcí na chleba“

ono toho na první pohled totiž vypadalo hrozně moc, ale když se nad tím člověk zamyslí… :mrgreen: nebude to příliš vtíravá otázka, když se zeptám, kolik vás takový nákup asi tak vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.1.13 11:26

No já kupuji zeleninu, ovoce, sýry, mléko, jogurty, šunku nebo nějaký salám. Z toho už se dá celkem dobře najíst ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 18:06

@Mar__tanka1983 8 jogurtů ovocných (máme 2× týdně) K tomu kupuji 2-4 půlkilové bílé z farmy.

Maso - je fakt, že mám z toho masožroutství blbý pocit. Mně by stačilo jednou týdně, ale manžel bohužel jídlo bez masa nese trochu úkorně. Denně dělám teplé večeře a ono to maso pak trochu naskáče. Je fakt, že spíš většinou jednu položku škrtám, takže to kilo a půl. Ale zas tam nejsou kostry/kosti na vývar, pro to chodím jinam a to vepřové, kupuju bio prase po půlkách. Taky o víkendu obvykle máme aspoň jeden oběd-večeři hosty.

Cenu nákupu teď vlastně nevím, protože obvykle k tomu beru ještě celý nákup pro babi (snažím se revanšovat za hlídání) platívali jsme 1300-2100 i s drogerií, jak kdy, teď s babi a jejími mazlíčky je to kolem trojky.

• Citovat
  • Upravit
quassa
24.1.13 18:10

Začnu od spodní poličky :lol: : Brokolici, ledový salát, rajčata, kapii :D Pak podle potřeby nějaké maso (zbytek je v mražáku), tvrdý sýr, tavený sýr, lučinu, jogurty, salám, event. párky, hořčici, kečup, vajíčka, a Rum, becherovku a bílé víno :D :lol:

Ve špajzu: Mouky, olej, brambory, cibuli, česnek, jablka, mlíka (máme tam celkem chladno)

A na chuť nějaké racio pšeničné nebo kukuřičné chlebíčky :)

• Citovat
  • Upravit
863
24.1.13 21:13

Teda já nechápu, proč sem někdo píše anonymně? :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 21:40

Ten seznam jsem měla v počítači a přišel mi praktický, ale otázky týkající se nákupů tedy financí nechci ventilovat veřejně. Stejně jako bych neventilovala výši manželova platu. Pokud to vadí, tak odsud vysmahnu. Díky za pochopení.

• Citovat
  • Upravit
11620
24.1.13 21:42
@Anonymní píše:
Ten seznam jsem měla v počítači a přišel mi praktický, ale otázky týkající se nákupů tedy financí nechci ventilovat veřejně. Stejně jako bych neventilovala výši manželova platu. Pokud to vadí, tak odsud vysmahnu. Díky za pochopení.

Vždyt píšeš anonymně 8o :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 21:48

@jajul reagovala jsem na dvě uživatelky, které se tu nad tím pozastavily. Mám takový nick, který se dá snadno dohledat a spojit s tím, kdo jsem - a to zcela záměrně. Neflamuju, netrolluju, na emim píšu jen to, za čím si stojím. Ale tohle prostě považuji za soukromé.

• Citovat
  • Upravit
1857
24.1.13 22:02

Tak jsem teď koukla do lednice a aktuální stav je:med, mlíko, džus, přesnídávky, droždí, rajčata, okurka, porek, zázvor, máslo, tavený sýr, pl. sýr, tvaroh, okurky, hořčice, frankovka, uherák, poličan, tiramisu, vejce, žampiony, jogurty, půlku cibule, milánskou omáčku, konopnou mast, stoptussin kapky a sirup :) zítra musím na nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.1.13 22:18
@Anonymní píše:
@jajul reagovala jsem na dvě uživatelky, které se tu nad tím pozastavily. Mám takový nick, který se dá snadno dohledat a spojit s tím, kdo jsem - a to zcela záměrně. Neflamuju, netrolluju, na emim píšu jen to, za čím si stojím. Ale tohle prostě považuji za soukromé.

Jistě. Proto bych očekávala, že to napíšeš anonymně. Tvůj přispěvěk jsi mohla klidně napsat za sebe, žádné informace v něm nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 22:38

@jajul já asi nechápu :nevim: Kolik utratíme za jídlo si řekneme s blízkými kamarádkami, ale prostě nemám potřebu to sdílet s celým internetem :nevim: Nepochybně tu bude i dost holek, kterým by to přišlo líto, protože jejich rozpočet je poloviční. Seznam se mi zdál použitelný i pro jiné v proporcích kolik čeho s tím že drahá lučina a pod se dá nahradit.

A tím bych to ráda uzavřela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný