Co nakoupit do ledničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
2.11.11 20:55
mimimam píše:
Je na tom něco divného

já na tom nic divného nevidím, ale můj chlap do obchodu nechodí, nesnáší nakupování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82

Na velký nákup si většinou píšu seznam,jinak polovinu věcí zapomenu.Projdu si doma, co chybí včetně drogerie napíšu na seznam, pak rozmyslím, co budu vařit a dopíšu seznam podle receptu.

• Citovat
  • Upravit
10713

Tak jsem se byla mrknout do ledničky, máme tam ještě cibuli, kvasnice, marmeládu, kečup, zbytek povidel, cibulovej sirup, obyč máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.11.11 20:56
mimimam píše:
Ahoj,
mám takový divný pocit že doma nemám dost věcí tak abych mohl zajít do lednice a dát si „něco“. Mohly byste mne poradit co nakupujete? Stačí když se podělíte co máte v lednici, nebo co jste naposledy nakupovali. Prostě nějak poradit. V obchodě nemám vůbec žádnou fantazii co koupit a doma mi to pak samozřejmě chybí.
Díky (mimi zatím nemám)

To je nějaká prča ? 8-o Tak když ti to doma chybí, tak si to napiš a pak na to nezapomeneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
Já jsem svého manžela ještě na nákupu potravin neviděla :lol:
mimimam píše:
Je na tom něco divného
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
Vera111 píše: :-D já úplně vidím jak všechny chodíte s noťasama k lednici a opisujete co v ní máte :lol: A manželé si ťukají na hlavu :wink:
My máme jogurty, sýry mazací i plátkové, máslo, vajíčka, paštiku, hermelín, korbáčik, parenici, smetanu normální a zakysanou, mléko, jitrnice, krupáčky, tláču :wink:
takhle když se to napíše, tak to vypadá že si docela žijem :-)

jo abych nezapomněla, tak nežereme jenom jitrnice, máme tam taky nějaký okurky, rajčata, hrozno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627

Ehm, já si napíšu seznam jak kráva a zapomenu ho vždy doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.11.11 20:57

Ahoj. teď zrovna máme v lednici jogurty, máslo, pomazánové máslo, Ramu, plátkové sýry, lučinu, malá mlíčka do kafe, pikantní pasty, citronku, dressing, kečup, kyselé okurky, salátovou okurku, rajčata, jablka, marmelády, mléko, mošt, sirup, smetanu na šlehání, kysanou smetanu, tvaroh.

Průběžně píšu seznam, co zrovna dovypotřebuju (nejen z lednice, ale třeba pečivo, těstoviny, rýži atp) a pak kupuju to plus na co mám v tu chvíli zrovna chuť nebo co je v akci a máme rádi. Víkendové nákupy jsme téměř zrušili (jezdíme na ně výjimečně, spíš když potřebujem něco, co nemají u nás), páč jsem zjistila, že hrozně lezly do peněz. Spíš chodím obden pro pečivo a zeleninu a kupuju fakt jen to, co zrovna potřebujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
2.11.11 20:57

Já mám taky v lednici olej. :think: A vždy jsem ho tam měla. :wink:
Jinak dělám víkendový nákup tak, že si obejdu celý byt (včetně drogošky), sepíšu si na lísteček co nám doma chybí, a když jsme pak v obchodě, rozprchneme se s manžou každý na jednu stranu a bereme (vždy mu dám instrukce, pro co má jít) to co je na seznamu. A k tomu nakukuju do regálů a hážu do vozíku to, co vidí oči mé a na co mám momentálně chuť. :mrgreen: :-P Když pak manža kontroluje po zaplacení účet, tak se mě ptá na některé věci, které jsem tak trochu „propašovala“ do vozíku (to, co nebylo na seznamu). Někdy je to sladké, někdy slané, někdy sýr, občas pomazánka, mandlová paštika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
2.11.11 20:59
No já ho mám právě ve špajzu, tak nevím jestli nejsem divná a všichni ho máte v lednici :lol:
LLenča píše:
Já mám taky v lednici olej. :think: A vždy jsem ho tam měla. :wink:
Jinak dělám víkendový nákup tak, že si obejdu celý byt (včetně drogošky), sepíšu si na lísteček co nám doma chybí, a když jsme pak v obchodě, rozprchneme se s manžou každý na jednu stranu a bereme (vždy mu dám instrukce, pro co má jít) to co je na seznamu. A k tomu nakukuju do regálů a hážu do vozíku to, co vidí oči mé a na co mám momentálně chuť. :mrgreen: :-P Když pak manža kontroluje po zaplacení účet, tak se mě ptá na některé věci, které jsem tak trochu „propašovala“ do vozíku (to, co nebylo na seznamu). Někdy je to sladké, někdy slané, někdy sýr, občas pomazánka, mandlová paštika…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.11.11 21:00

Já mám olej někdy ve špajzu a někdy v lednici :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.11.11 21:01

Připojte prosím ještě seznamy. Ráno to proberu a jdu na nákup. Pak sem hodím vše co mi doma chybělo.

Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

olej v lednici nemám a banány taky ne :lol: Banány se v lednici rychleji kazí (černají) a olej by tam zabíral zbytečně místo. I když dneska je tam místa zrovna dost :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
LLenča píše:
momi33, to je skoro jako u nás doma dnes. :-P :mrgreen:
Poslední salám snědl manža před chvílí a už tam toho moc nezbylo. A na velký nákup jedeme až o víkendu. Asi budu muset zajít zítra do Alberta… :think:
Jinak mívám v lednici sýry, salámy, ovoce, zeleninu, mléko, sem tam jogurty, vajíčka… Na chuť si občas koupím motáček (uzený sýr). A pak si kupuju na chuť věci, které nejsou v lednici (kukuřičné křupky, sýrové křupky, tyčinky, něco sladkého…). :mrgreen:

taky jedeme o víkendu na mega nákup,a aspoň nebudem tlustý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.11.11 21:02
hkac píše:
olej v lednici nemám a banány taky ne :lol: Banány se v lednici rychleji kazí (černají) a olej by tam zabíral zbytečně místo. I když dneska je tam místa zrovna dost :mrgreen: .

Já mám banány v lednici :think: , jsem ani nevěděla, že se pak rychleji kazí, ale mě stejně přijdou teplý banány hnusný :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 02.11.11 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný