Co nakoupit do ledničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
2.11.11 21:03

Laskecko
já ho mám taky ve špajzu :wink:
Teď je ovšem otázka jestli nejsme divný obě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
2.11.11 21:03

Olej v lednici nemám, ale zas tam dávám mouku, strouhanku a šťávu a ani vlastně nevím,jestli to tam musí být :nevim: .Už to mám tak naučený.

• Citovat
  • Upravit
11689
2.11.11 21:04
ale mě stejně přijdou teplý banány hnusný :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
2.11.11 21:04

Laskecka - víš, jak se to říká: Proti gustu, žádný dišputát. :wink: Když ti vyhovuje olej ve špajzu, proč ne? :wink:

Jinak můj manžel nakupuje i sám. Pokud se do obchodu nedostanu nebo jsem byla třeba nemocná, napsala jsem mu na lísteček nákup a on přinesl vše a ještě nějakou mňamku pro mě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.11.11 21:06

Na velký nákup chodím nejraději sama a mám ráda dostatek času.Mám to i jako procházku,protože jdu poctivě regál po regálu a nakupuji :lol: Nic si nesepisuji,naštěstí vím co doma nemáme,ale to je jasný,že k potřebným věcem přibudou i nepotřebné.Takže rada-nechodit na nákup hladoví :mrgreen:
V lednici mám jeden regál plný zavařenin a okurek,zelí,fazolí a těhle věcí,druhý jogurty,máslo,mazadla jako pomazánková másla,paštika,a sýry,ve třetím šunka,gothaj vcelku,plátkový sýr,hořčice,kečup,majonéza,šlehačka šuplata-cibule,brambory,rajčata,ledový salát a dveře-vajíčka,bujóny,mléko,alkohol :mrgreen:
A od noťase jsem nevstala-byla jsem dnes na menším nákupu tak vím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.11.11 21:06
mimimam píše:
Připojte prosím ještě seznamy. Ráno to proberu a jdu na nákup. Pak sem hodím vše co mi doma chybělo.Předem díky

Já jsem si kdysi psala „víkendový“ seznam. Jako že si ho vždycky o víkendu projdu a co nebude do zásoby na celý týden, to napíšu na nákupní seznam a to pak nakoupíme. Ale už ani nevím, kde ten seznam mám :lol: .

Rozdhoně tam byly jogurty pro nás i děti (teď už jíme všichni stejné :dance: ), pečivo, mazadlo (Flora nebo máslo), ovoce a zelenina, pomazánkové máslo, sardinky, lučina, plátkové sýry, mléko, vajíčka, piškoty (mladší dávám občas jako mlsek), houbičky a hadry na nádobí, toaleťák, moje hygienické potřeby, tekuté mýdlo, šampon, sprcháč, zubní pasta, těstoviny, rýže (brambory výjimečně), jáhly, kuskus, polenta, čočka, vejce, ryba (kupuju mraženou páč chlazené u nás jsou výjimečně), ovesné vločky, rozinky, sirup. Určitě jsem na něco zapomněla :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.11.11 21:07

ne psala jsem nakup a nezbytnosti byly v zavorce :-P :-P aby si nekdo nemyslel ze tohle nenakupuji:-)olej v lidnici mam pouze fritakovy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15674
2.11.11 21:09
lyrica píše:
hkac píše:
olej v lednici nemám a banány taky ne :lol: Banány se v lednici rychleji kazí (černají) a olej by tam zabíral zbytečně místo. I když dneska je tam místa zrovna dost :mrgreen: .

Já mám banány v lednici :think: , jsem ani nevěděla, že se pak rychleji kazí, ale mě stejně přijdou teplý banány hnusný :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 02.11.11 v 21:05

Já někde četla, že pro banány je ideální teplota 14°C a že nižší jim škodí. A od té doby je pravda, že nám banány vydrží pěkné mnohem dýl. A teplý mi nevadí. Ikdyž teda dneska jsem viděla ve vaření v TV, jak smažili banán a podávali ho s teplou šlehačkou s hořkou čokoládou, tak to by mi asi nechutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.11.11 21:10
andyn82 píše:
Olej v lednici nemám, ale zas tam dávám mouku, strouhanku a šťávu a ani vlastně nevím,jestli to tam musí být :nevim: .Už to mám tak naučený.

Ta mouka a strouhanka je asi proto v lednici, aby to nesežrali moli, já teda nemám tak velkou lednici, abych si to mohla dovolit toto vše tam rvát, tudíž u nás mívaj občas ty svině posvícení :cert: Šťávu teda nevím, že by mravenci :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.11.11 21:11

hkac no tak šlehačka a čokoláda by šla, ale smaženej banán? Tak to brrrrrr :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.11.11 21:12
lyrica píše:
hkac no tak šlehačka a čokoláda by šla, ale smaženej banán? Tak to brrrrrr :poblion: :poblion: :poblion:

No právě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
2.11.11 21:12
PetiteFillette píše: :lol: :lol: :lol: :lol: hezkej dotaz :lol: V ledničce mám papriku, rajčata, okurek, jogurty, sýry, tatarku, kečup a hořčici :mrgreen:

Ty mluvis o moji lednicce ?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
2.11.11 21:16
Gina108 píše:
andyn82 píše:
Ta mouka a strouhanka je asi proto v lednici, aby to nesežrali moli, já teda nemám tak velkou lednici, abych si to mohla dovolit toto vše tam rvát, tudíž u nás mívaj občas ty svině posvícení :cert: Šťávu teda nevím, že by mravenci :nevim: :mrgreen:

No manžel tu šťávu furt vyndává a já jí tam zas pořád cpu :lol: …

• Citovat
  • Upravit
17310
2.11.11 21:19

Ještě máme v lednici živý červy :roll:

Olej mám ve špajzu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.11.11 21:19

Tak my máme v lednici vajíčka, máslo, Ramu, jogurty, plátkový sýr, tavený sýr, sýrové tyčinky pro Robínka, čerstvý sýr (něco jako Lučina), pomazánkové máslo, marmeládu, povidla, lutenici, kukuřici v konzervě, otevřenej protlak, zbytek smetany, mleté maso na zítra, šunku, lovečák, horčici, kečup, tatarku, česnek, okurku, cherry rajčata, zbytek ledového salátu, nějaký jabka, půlku cibule v uzavřený misce, kapary, pivo, brusinkové pivo, jelzina, berentzena, mlíko, buchtu na snídani. :mrgreen:

Olej si nechávám na lince. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný