Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Důležité je dýchat normálně nosem. To radí i na zubním, když ti dělají otisky ![]()
Jinak nevím, já si to vždycky užívala, takže jsem na to nemyslela.
@Eliška píše:
Nedelat mu to pusou
Tak, ideální je nechat to na sousedce, co se u toho nedáví
![]()
@Eliška A nebo ho nedávat do pusy až na doraz. ![]()
Není přece pravidlem ho tam narvat téměř celého. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Je mi trošku trapný to sem psát, ale nevím už si rady. Mám dávivý reflex a vždycky, když chci manželovi udělat dobře pusou tak se u toho skoro pozvracím, a to ho ani nemám v puse celého. Nemáte nějakou radu jak se dávivého reflexu zbavit? Předem děkuji.
Tak ho prostě pozvracej. ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak, ideální je nechat to na sousedce, co se u toho nedáví![]()
Jasne, to si neobjednas, tipuju, ze procento vyskytu daviveho reflexu u chlapu bude taky vysoky.
Já slyšela, že jsou spreje do krku…tak vidím tuhle diskuzi, tak Googlím a ony fakt jsou.
Zkoušel někdo?
@axlpol píše:
Já slyšela, že jsou spreje do krku…tak vidím tuhle diskuzi, tak Googlím a ony fakt jsou.
Zkoušel někdo?
to bude ten sprej, co dávají při gastroskopii, fuj ![]()
Jsem chlap a chválím snahu
ale je to fakt asi zbytečný, hluboké kouření je super ale pokud by z toho mělo být manželce špatně tak to by mi přišlo hloupé. Tak žužlej žalud a bude to dobrý ![]()
Správně dýchat a nebýt v křeči.
Pokud se to nepoddá, není žádná povinnost rvát si ho až do krku. „Udělat dobře“ se dá v pohodě i bez toho.
Poradne trenovat.
Nesnaz se ho narvat do krku celeho. Pomahej si rukou a do pusy davej postupne jen tolik, co sneses. Kdyz budes uvolnena a spravne dychat, tak ono se to podda. Ale pokud ti to neni prijemne, tak to vubec delat nemusis - ale to ty samozrejme vis. ![]()
Ahoj. Je mi trošku trapný to sem psát, ale nevím už si rady. Mám dávivý reflex a vždycky, když chci manželovi udělat dobře pusou tak se u toho skoro pozvracím, a to ho ani nemám v puse celého. Nemáte nějakou radu jak se dávivého reflexu zbavit? Předem děkuji.