Jak se zbavit holubů?

9273
16.5.16 20:26

Jak se zbavit holubů ?

Ahoj všem, jsem na nervy z holubů, kterí si udělali z našeho balkonu a okeních parapetů WC. Vylepila jsem do oken orly, ale to je zastavilo jen na chvíli…
Máte nějaké tipy, jak se těch potvor zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
16.5.16 20:33

My je měli v okapu. Pomohla deratizační firma, která zlikvidovala hnízdo a následně nám tam umístili bodce. Tím pádem se už neměli kam nasáčkovat a odletěli pryč. Taky jsme si s těma potvorami užili svoje. Je to pár let, ale jak kdybych ten bordel měla zase živě před sebou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.5.16 20:36

Vysmrkat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.5.16 20:40

Pomůžou jen bodce, na všechno jiné se zvyknou. nebo se domluvit s místním mysliveckým združením na odstřelu. tak to řešilo kterési město, bylo to ve zprávách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
16.5.16 20:43

Na parapety jedine bodce a balkon jedine zasklit/zasitovat. Nic jineho nepomuze, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.5.16 20:45

Bodce máme, dělali si na nich hnízda :nevim: ale nedávno sem přiletěl nějaký dravec a plno jich zabil, zbylo tak 5 holubů, máme na chvíli pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.5.16 21:00

Napadlo mě, nasypat jim jed na myši, to zrní…Ale to asi není humánní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
16.5.16 21:12
@jakanas píše:
Vysmrkat se?

nejsem slon, aby se lekli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.5.16 21:48
@pannda píše:
Napadlo mě, nasypat jim jed na myši, to zrní…Ale to asi není humánní

jojo není nad to mít všude zalezlý holuby s vnitřním krvácením… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.5.16 21:53
@dada453 píše:
nejsem slon, aby se lekli :mavam:

tož není holub jako holub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
16.5.16 21:58

@pannda mohli by to sezobat i užiteční ptáci, i když kde jsou holubi, tak tam nebývají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
17.5.16 06:50

Měli jsme vloni hnízdo na balkoně. Já malou dceru, těhotná, potřebovala jsem prát věci pro nás, pro miminko a pomalu jsem se bála to dát sušit na balkon aby mi to nepos… :pocitac: dokud tam měli vajíčka a pak malý tak jsme je teda nechali, to nám přišlo kruté vyhazovat hnízdo s vajíčkama, dokonce je dcerka chodila krmit rohlíkem ale jakmile ty mláďata vylétli, tak přítel hnízdo zlikvidoval a zadělal místo kudy tam létali ( to hnízdo měli za takovou rohoží co tu měl majitel a pamatovala snad ještě krále Klacka), tak rohož vyhodil, místo zadělal a je klid.

• Citovat
  • Upravit
3087
17.2.18 17:06

Holky nejaky zazrak proti holubum? Muj balkon je absolutne nepouzitelny, nejen ze sedi na truhlikku normalne se produciruji po podlaze. Co atrapy havranu funguji? Co ty bodce jak se to pripevnuje na ten truhlik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
17.2.18 17:20

Mohly by (snad) pomoci ty siluety dravců. Vidět je to i v UV, ptáci to vidí, i když pro nás to není poznat. Bodce by musely být všude, aby nemohli přistát. Nebo sítě, ale to už je hodně poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
17.2.18 17:24

@Ivan PPZ site asi ne, jsem v najmu jinak bych je brala hned. Asi vytisknunty siluety a vylepim n okno, mm ale pocit ze to bude chtit silnejsi kalibr bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová