Jak se zbavit krtka?

2622
1.8.12 11:10

Jak se zbavit krtka?

Zahrádkářky poraďte, řádí nám tu na zahradě krtek, snad denně udupávám jednu až dvě krtiny a ty vyholený místa v trávníku je děs. Potvora leze pořád do dvou stejných míst, takže už tam začíná být nehezký flek cca 1m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
1.8.12 11:14

Jo krtci sou svina…my mame psa co ciha a lovi..idealni :-D ale jinak jedinej boj co jsem vyhrala byl s dymovnici na krtky..funguje dokonale..krtku sem se zbavila okamzite. tri stoji asi 40 korun..v drogerii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.12 11:17

Jak jsem si to přečetla tak hned mě napadl „Stožár“ :lol: Kamarádka má na zahradě takový „blbinec“ od jedné společnosti a prej od té doby ani jeden krtek - na krtky to původně určené asi není. http://www.dedra.cz/…mov/zahrada/ ty první 3věci - má jeden na celou velkou zahradu, to plápolá a nahoře je dřevěná kulička na provázku a pak ta ozdoba a asi to plaší krtky v zemi, asi to slyší, nebo já nevím jak to funguje. Ale moc si to chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
1.8.12 11:17

Ahoj, já mám jednu radu. Ale asi ti stejně nepomůže :mrgreen: My sousedíme z jedné strany s polem a z druhé máme louku. Takže hraboši, krtci a spol. Ale co máme psa, tak si k nám nic netroufne. Prý jim vadí ty otřesy jak pes běhá. A druhak taky když si to nějaký krtek troufnul, tak ho pesan chytil.
Určitě nepomůžou nějaký solární plašiče a spol. To si vyzkoušela sousedka a je to na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.8.12 11:20

@janusska otresy teda nevim nevim…nam beha po zahrade stovky kil psu ovci koz konu..a krtci tam sou porad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.12 11:23

Jediné, co po těch všec krtkolapech, ať chemických, ať mechanických, skutečně zabralo, byla - kočka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
1.8.12 11:24
@mikitaa píše:
Jo krtci sou svina…my mame psa co ciha a lovi..idealni :-D ale jinak jedinej boj co jsem vyhrala byl s dymovnici na krtky..funguje dokonale..krtku sem se zbavila okamzite. tri stoji asi 40 korun..v drogerii..

Psa máme a stejně tu ta potvora řádí. :cert: O dýmovnici jsem ještě neslyšela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.8.12 11:25

No je fakt ze ta dymovnice zabije jen toho co tam je…dalsi prijdou zas..ale jak vidim hromadku tak mu ju tam supnu a je klid treba na pul roku..dymocnici zapalis..pichnes do krtince..a krtek usne spokojenym spankem na vzdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
1.8.12 11:27

@nikita066 ten stožák je moc hezký :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.12 11:42

Jinak pozor, krtek je chráněný, tak by se měl zlikvidovat nějak mírumilovně. Mamka se o zlikvdování krtka snažila 4 roky a pak asi zemřel sešlostí věkem, protože jednoho dne udupala hromádku číslo 2894 a pak se žádná další neobjevila… Vyzkoušela: všechny standartní pasti, vlasy do jeho cestiček, vodu (jen si zalila záhonky, které měla komplet podnorované), psa, kočku, solární odpuzovač, několik nocí hlídkovala :lol:
Od známých vím, že použili past na hraboše a pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
13335
1.8.12 11:58
@theresicka píše:
@nikita066 ten stožák je moc hezký :potlesk:

jj oni maj barevný, už starou kolekci a vypadá to moc hezky a fakt ani krtinec. Já mít zahradu, tak si to pořídím už jen protože je to hezké :mrgreen: ale kdybych to dala na balkon tak by mě přítel přerazil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
1.8.12 12:08

Muj otec má nějakej plašič, je to na solarni pohon a piska to (neprijemne). Krtek se mu odstěhoval o kus dal :-), ale aspon neni v zahonech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.8.12 12:19

…zničit krtka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.8.12 12:48

Odkdy je krtek chraneny??? vzdyt je to skudce :mrgreen: kdyztak teda vyridim nasemu lovicimu psovi at je polika mirumilovne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
1.8.12 13:10
@Jura007 píše: …zničit krtka! ;)

To by bylo fajn, ale ještě ho tak lapit při činu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...