Jak se žije na Čeladné

862
3.2.13 09:15

Jak se žije na Čeladné ?

Ahoj :-) našli jsme si domeček na Čeladné…zajímalo by mě jak se tam žije? Jaká je školka, škola…co obchody atd? :-) Děkuji za příspěvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
3.2.13 09:59

Ahoj… jen a jen doporucuji… :hug:
Sice jsem z Frydlantu nad Ostravici, ale na Celadne na namesti pracuji.

Nadherna vesnicka, je tu skola, skolka, i mensi samoobsluha. Kvuli nejakym vecem se samozrejme musi dojizdet, ale je tu luxusni spojeni vlakem (pokud neni auto) a ve Frydlante je uz opravdu vse… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.13 10:14

@Elisenika čeladná je luxusní, je tam úplně vše.. jen přes léto celkem ruch, ale mít možnost, jdu tam hned.. jsem sice z frýdku, ale kámoš má na čeladné chajdu, kterou mi občas půjčí na víkend… a paráda… klídek, pohoda, vše základní tam seženeš, když je třeba, je perfekt spojení - buď auto a hlavní tah, nebo vlaky a busy. Nikdy nebyl problém se někam dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
3.2.13 12:10

Super :-) taky se mi tam líbí..chci, aby děti vyrůstala na vesnici a v přírodě a to mi připadá jako super možnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.2.13 12:11
@Elisenika píše:
Super :-) taky se mi tam líbí..chci, aby děti vyrůstala na vesnici a v přírodě a to mi připadá jako super možnost :-)

Opravdu si myslim, ze se vam tady bude pekne zit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.13 14:04

Maminky, taky se tam stěhujeme, tak jsem založila pro místní maminky a maminky z okolí skupinu na facebooku. Kdo máte zájem, šup tam https://www.facebook.com/…33519728319/?…
a nezapomeňte pozvat i své kamarádky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.13 11:47
@Elisenika píše:
Ahoj :-) našli jsme si domeček na Čeladné…zajímalo by mě jak se tam žije? Jaká je školka, škola…co obchody atd? :-) Děkuji za příspěvky :-)

Ahoj,
na Čeladné žijeme od roku 2008. Máme dvě děti, jedno půjde letos do školky. De facto je tady všechno, případně se zajede do Frýdlantu. Trochu mi vadí složení obce. Je velký rozdíl mezi super boháči a původními obyvateli. Ale jinak super. Určitě je tady hezky. Jestli se chceš podívat, co se tady děje, tak před léty fungovalo sdružení Čeladná žije nebo tak nějak. Na stránkách, zejména v archivu, jsou akce, otevření školy, haly, a podobně. Dá se z toho nasát atmosféra. www.celadnazije.cz , konkréítně školka je zde http://www.celadnazije.cz/…rska-skolka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová