Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminku s dětma nebo čekající mimčo z okolí Malešic (Praha 10) na procházky s kočárkem od června.
Já mám už děti dvě (6 a 4 roky) a v květnu čekáme třetí a nemám tu po přestěhování moc kamarádek. Je mi 33. Doteď jsem chodila do práce, tak mi to zas tak nevadilo, ale teď už budu doma, tak bych ráda našla maminku s podobnými starostmi a radostmi:))
Není tady maminka z Vršovic, která by stála o společnost při procházkách z kočárkem?
Ahoj
nevím, zda je to stále aktuální, máme 5 měsíční dvojčata a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na společné procházky praha 10 Pavlína
Ahoj @misinka79 Lynete @paja 11 @Monjie, mam dvouměsíční holčičku, bydlíme ve Vršovicích a hledáme kočárkovací parťáky. Kdybyste měly chuť někdy s námi vyrazit, budeme rády ![]()
Ahoj dneska odjíždíme na dovolenou a vrátíme se za týden, tak se pak můžeme domluvit na procházku Pavlína a dvojčata
Ahoj maminko Kamishko, také sháním kamarádku na kočárkování, kdepak bydlíte? my jsme z kubáně a nebaví mě chodit den co den sama
kdyby ses chtěla přidat, budu ráda ![]()
@PetuleL Ahoj, my bydlime na Slavii, tak to je kousek
Můžeme vyrazit někam společně. A jak máš velký mimčo?
Ahoj
co se sejít v pátek v 10 hod. u metra na Strašnický (pokud nebude pršet)?
Nás nikdo nepřehlédne máme červený kočár pro dvojčata ![]()
Pavlína a dvojčata
Ahojky Kamishk, no tak to je vazne kousicek. Mam kluka, 8mesíců. Kdyz tak posli email na muj a muzeme se domluvit Petulel16@seznam.cz.....budu se tesit P. ![]()
@@paja 11 píše:
Ahoj
co se sejít v pátek v 10 hod. u metra na Strašnický (pokud nebude pršet)?
Nás nikdo nepřehlédne máme červený kočár pro dvojčata
Pavlína a dvojčata
Ahoj, tenhle pátek bohužel nemůžeme, máme doktora v Holešovicích a asi to bude nadýl. Co příští týden? Můžeme úterý, čtvrtek, pátek ![]()
Ahoj, koukám, že se to tady rozjelo. Nepřibraly byste mě případně s sebou? Jsem taky z Vršovic a více méně tu nikoho neznám.
Ahoj
ok můžeme úterý nebo (i) středu ![]()
Chodíme od Strašnický (metra) dozadu - je tam taková alej a parčík na konci nebo od Tesca podél Botiče do Michle nebo do Grébovky, takže záleží, jak se domluvíme ![]()
Zítra půjdeme - předpokládám, že kolem 9.30 až 10hod. (záleží na dvojčatech
od metra dozadu, takže pokud se někdo chce přidat…
Pavlína a dvojčata
@@paja 11 píše:
Ahoj
ok můžeme úterý nebo (i) středu
Chodíme od Strašnický (metra) dozadu - je tam taková alej a parčík na konci nebo od Tesca podél Botiče do Michle nebo do Grébovky, takže záleží, jak se domluvíme
Zítra půjdeme - předpokládám, že kolem 9.30 až 10hod. (záleží na dvojčatechod metra dozadu, takže pokud se někdo chce přidat…
Pavlína a dvojčata
Ahojky, v úterý asi nakonec půjdeme na návštěvu do práce, tak bychom byly pro procházku v tu středu ![]()
@Elenloth No jasně, přidej se taky k nám
Ve středu můžete?