Hledám maminku kamarádku - Praha 10

5099
2.2.13 17:18

Hledám maminku kamarádku Praha 10

Hledám maminku s dětma nebo čekající mimčo z okolí Malešic (Praha 10) na procházky s kočárkem od června.
Já mám už děti dvě (6 a 4 roky) a v květnu čekáme třetí a nemám tu po přestěhování moc kamarádek. Je mi 33. Doteď jsem chodila do práce, tak mi to zas tak nevadilo, ale teď už budu doma, tak bych ráda našla maminku s podobnými starostmi a radostmi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lynete
6.3.13 19:47

Hledám maminku na procházky s kočárkem z Vršovic

Není tady maminka z Vršovic, která by stála o společnost při procházkách z kočárkem?

• Citovat
  • Upravit
2
18.5.13 21:23

procházky

Ahoj
nevím, zda je to stále aktuální, máme 5 měsíční dvojčata a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na společné procházky praha 10 Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.6.13 02:17

Ahoj taky jsme z Vrsovic, kdyby se nekomu chtelo:]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.7.13 08:15

Ahoj @misinka79 Lynete @paja 11 @Monjie, mam dvouměsíční holčičku, bydlíme ve Vršovicích a hledáme kočárkovací parťáky. Kdybyste měly chuť někdy s námi vyrazit, budeme rády :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@paja 11
12.7.13 21:14

Ahoj dneska odjíždíme na dovolenou a vrátíme se za týden, tak se pak můžeme domluvit na procházku Pavlína a dvojčata

• Citovat
  • Upravit
44
13.7.13 22:08

@paja 11 Super, budem se těšit :) Tak hezkou dovolenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.7.13 21:40

Ahoj maminko Kamishko, také sháním kamarádku na kočárkování, kdepak bydlíte? my jsme z kubáně a nebaví mě chodit den co den sama :(kdyby ses chtěla přidat, budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.7.13 18:08

@PetuleL Ahoj, my bydlime na Slavii, tak to je kousek :) Můžeme vyrazit někam společně. A jak máš velký mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@paja 11
23.7.13 21:07

sraz

Ahoj
co se sejít v pátek v 10 hod. u metra na Strašnický (pokud nebude pršet)?
Nás nikdo nepřehlédne máme červený kočár pro dvojčata :)
Pavlína a dvojčata

• Citovat
  • Upravit
9
24.7.13 07:47

Ahojky Kamishk, no tak to je vazne kousicek. Mam kluka, 8mesíců. Kdyz tak posli email na muj a muzeme se domluvit Petulel16@seznam.cz.....budu se tesit P. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.7.13 22:42
@@paja 11 píše:
Ahoj
co se sejít v pátek v 10 hod. u metra na Strašnický (pokud nebude pršet)?
Nás nikdo nepřehlédne máme červený kočár pro dvojčata :)
Pavlína a dvojčata

Ahoj, tenhle pátek bohužel nemůžeme, máme doktora v Holešovicích a asi to bude nadýl. Co příští týden? Můžeme úterý, čtvrtek, pátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
25.7.13 16:35

Ahoj, koukám, že se to tady rozjelo. Nepřibraly byste mě případně s sebou? Jsem taky z Vršovic a více méně tu nikoho neznám.

• Citovat
  • Upravit
@paja 11
25.7.13 22:24

sraz

Ahoj
ok můžeme úterý nebo (i) středu :)
Chodíme od Strašnický (metra) dozadu - je tam taková alej a parčík na konci nebo od Tesca podél Botiče do Michle nebo do Grébovky, takže záleží, jak se domluvíme :)
Zítra půjdeme - předpokládám, že kolem 9.30 až 10hod. (záleží na dvojčatech :) od metra dozadu, takže pokud se někdo chce přidat…
Pavlína a dvojčata

• Citovat
  • Upravit
44
28.7.13 23:15
@@paja 11 píše:
Ahoj
ok můžeme úterý nebo (i) středu :)
Chodíme od Strašnický (metra) dozadu - je tam taková alej a parčík na konci nebo od Tesca podél Botiče do Michle nebo do Grébovky, takže záleží, jak se domluvíme :)
Zítra půjdeme - předpokládám, že kolem 9.30 až 10hod. (záleží na dvojčatech :) od metra dozadu, takže pokud se někdo chce přidat…
Pavlína a dvojčata

Ahojky, v úterý asi nakonec půjdeme na návštěvu do práce, tak bychom byly pro procházku v tu středu :D
@Elenloth No jasně, přidej se taky k nám :)Ve středu můžete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová